KasparsF rakstīja: Par % neko nepateikšu bet man arī besī laukā ka man 2-3 reizes nedēļā jāpūš trubā. Es katru rītu braucu uz darbu no Ikšķiles ap 6:30 un gandrīz katru rītu man iebraucot Rīgā ir jāpastabulē. Nu nepatīk man tas un viss, vēl jo vairāk ka norītiem viņi noķer nevis tos atsaldeņus kas pievelk mūli un tad taisa sacensības bet onkas kas iepriekšējā vakarā nav pratušies mēru noteikt.
Neviens jau nav pētījis statistiku cik avāijas reibumā tiek izraisītas darbadienu rītos līdz 7 un cik brīvdienu naktīs. Man gan liekas ka brīvdienu naktīs ir daudz bīstamāki dzērāji nekā darbdienu rītos.
Bet galvenais jau nav satiksmes drošība, galvenais ir kabatas, statistika un varbūt budžets.
Galvenais ir nesēsties pie stūres dzērumā!
Btw, cik zinu ir problēmas ar OCTA apdrošināšanu arī tad ja tās promiles ir atļautajās robežās, tas ir, Tev ir tās 0.4, iznāk bucis, kurā Tu neesi vainīgs, izsaucam CP, tie formējot ieraksta ka ir 0.4, a apdrošinātāji var sūtīt Tevi ar visām pretenzijām trīs mājas tālāk.
visi tik nervozi nervozi, nu iepūt tai trubā ... atraduši par ko uzmest lūpu
Kad beidzot CPisti nomierināsies?
Labi,saprotu vakardienas (pirmdienas rīts)...stāvēja kungi ceļa malā ar stabulēm rokās...bet šorīt jau otrdiena un pūtu trubiņā...nebija pamata satraukumam,jo pēdējā glāze tika izdzerta svētdienas rītā...cik ilgi vēl tā???