www.autoplaza.lv/... uzstādīju šeit piekabes āķi
cena bija zemāka kā citur un dokumenti svje parjadki
www.autoplaza.lv/... uzstādīju šeit piekabes āķi
cena bija zemāka kā citur un dokumenti svje parjadki
tas ir amolats, ūnijas 2
migano rakstīja: www.piekabes.lv/...
tas ir amolats, ūnijas 2
Šajā kantorī man nepareizi savienoja vadus kontaktam.Kad ņemat ārā auto, pieslēdzat piekabi un pārbaudat. Arī miglas lukturus!!!!
elf rakstīja:
migano rakstīja: www.piekabes.lv/...
tas ir amolats, ūnijas 2
Šajā kantorī man nepareizi savienoja vadus kontaktam.Kad ņemat ārā auto, pieslēdzat piekabi un pārbaudat. Arī miglas lukturus!!!!
man liekas ka man piekabei viens gabarīts arī nav, bet visu laiku domāju ka lampiņa neesmu tā arī paskatījies.
bet toreiz, kad taj pašā dienā vajadzēja, viņi bija vienīgie, pie kuriem ātri varēja sarunāt un par kaut kādām grūtībām ,izmaiņām informēja pa telefonu. Attieksme bij labdabīga
Daniels_Reebuss rakstīja: Šite man lika āķi, ir OK.
Tev? Āķi???
Uz boksa nodarbībām iesācējiem biji aizgājis?
Aķi lūpā-un tagad trīsdiennieks?
Koļījies, kas un kā...........
Reku Amolats kaut ko nav sertificējis un tad vēl tiesājas:
ja piekabe sava, tad silti jo silti iesaku likt abiem 13pin dakshu un rozeti. ar tiem NEKAD nav problemu. atshkiribaa no vecaa parauga kontakta, kad katram otrajam kaut kas nedeg. ja piekapes sveshas, ir parejas no 13 uz veco. toties uz auto kontakta vienmeer vis buus chiki piki
Oscar rakstīja: Iesakiet lūdzu kurā kantorī var labi pieskrūvēt autiņam piekabes āķi.
Topikos nezin kāpēc meklējot piekabes āķi visu laiku piedāvā tēmas par parkošanās sensoriem
Interese ir par nopietniem servisiem kuri ir spējīgi arī kautko garantēt.
Paldies.
Farkops jau arī ir labs priekš parkošanās, kā arī aizsardzībai no aizmugurē braucošajiem...
kolumbs rakstīja: Reku Amolats kaut ko nav sertificējis un tad vēl tiesājas:
Ments tika pa velti pie piekabes āķa savam Jeep Cherokee
Kanibaals rakstīja:
kolumbs rakstīja: Reku Amolats kaut ko nav sertificējis un tad vēl tiesājas:
Ments tika pa velti pie piekabes āķa savam Jeep Cherokee
neesmu redzējis nevienu jeep cherokee kuram āķis nebūtu no rūpnīcas
Galvenais rakstīja:...
neesmu redzējis nevienu jeep cherokee kuram āķis nebūtu no rūpnīcas
rūpnīcā neliek neviens... tos uzstāda pēc dīlera pieprasījuma, un Mopar dod dobro... ir US versija un EU... tūlīt mainu EU pret US...
piekabes āķis
Iesakiet lūdzu kurā kantorī var labi pieskrūvēt autiņam piekabes āķi.
Topikos nezin kāpēc meklējot piekabes āķi visu laiku piedāvā tēmas par parkošanās sensoriem
Interese ir par nopietniem servisiem kuri ir spējīgi arī kautko garantēt.
Paldies.