Nakujators tomēr ir laba bāba..
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Nakujators tomēr ir laba bāba..
F323F rakstīja: Nakujators tomēr ir laba bāba..
PN
To 328Ci uzrakstiņu aizmugurē pats līmēji, ....pēc avārijas?!
pats neesmu līmējis un par avārijām nezinu, pašam nav bijušas ar šito. ir kaut kādas nepilnības?
P.S man pašam patiktos labāk, ja tas bļembuks tur nebūtu.
parastie benkji (ne recaro) ,nav HK audio, nav shtorkas, nav shadowline utt... cena jau nu dikti par lielu..330ci ar sadu aprikojumu var pacelt pa 12K eur
cilvēks ielicis autiņu uz pārdošanu, a te baigie speci saradušies ar saviem komentāriem smieklīgi.
Vai nu ir interese vai nav, nav ko piesārņot topiku.
KM rakstīja: parastie benkji (ne recaro) ,nav HK audio, nav shtorkas, nav shadowline utt... cena jau nu dikti par lielu..330ci ar sadu aprikojumu var pacelt pa 12K eur
Kāda ir tev pieņemama cena?
F323F rakstīja:
KM rakstīja: parastie benkji (ne recaro) ,nav HK audio, nav shtorkas, nav shadowline utt... cena jau nu dikti par lielu..330ci ar sadu aprikojumu var pacelt pa 12K eur
Kāda ir tev pieņemama cena?
man 328 nav interesants,bet domaju,ka pa kadi 10-11K eur vins aizies atrak..rekjini pats,ja tagad nepardosi,tad auto dargaks toch nepaliks+ziema naak virsu
droom rakstīja: cilvēks ielicis autiņu uz pārdošanu, a te baigie speci saradušies ar saviem komentāriem smieklīgi.
Vai nu ir interese vai nav, nav ko piesārņot topiku.
Ielikt autiņu uz pārdošanu var arī ss.lv, tur nav iespējas komentēt. Forumā ir savādāk, ar to jārēķinās.
Un kāpēc gan speciem neuzrasties, ja viens cits specs mēģina nekorektu informāciju pircējam klāstīt?
p.s.
Par cenu piekrītu KM, bet, kā jau minēju, ne man vajag, ne es pirkšu.
Pārkrāso rozā krāsā , tad paņemšu.Bez visādiem līzingiem.Gaidu ziņu mīļais.atā..
ir aptaustits dzive. nu looti labs!!!
edijzz rakstīja: ir aptaustits dzive. nu looti labs!!!
Ļauj minēt - ir ļoti labs, bet nepaņēmi tāpēc, ka pelnutrauks pilns, ja?
nakujators rakstīja:
F323F rakstīja:
nakujators rakstīja:
F323F rakstīja:
nakujators rakstīja:
Kaspersky rakstīja: Tas zubārists sāk pa bišķim zaj*bivatj
kā tev neiet, ne?
nakujātoram līkas rokas, nemāk valdīt tādu aparātu ar klasisko piedziņu..
ar to klasiku pa grāvjiem vien
skat. blakus topiku
pats nošķīlies
čali, man domāt, ka tu nekad nēesi mēģinājis ar klasisko, ja priekšpiedziņu sānslīdē nevar vadīt, tad klasisko gan var un nemaz nemēģini stāstīt pretējo..
esmu esmu,...
jau vakar stāstiju kā viens piektā izmēra griezās braukšanai pretējā virzienā un NETABAIGI uzgāzējot uz mitra asfalta apmeta vēl pa 180 grādiem. šim gandrīz purnā ieskrēja, jo redziet nevarēja 3 sekundes pagaidīt, kad no pretējā virziena aizbrauks, lai bez steigas varētu izgriezt,...
tā vot!
vadi vadi to sānslīdi ( vairāk nekam jau tie pempji neder ). tikai redz daudzi ar to vadīšanu grāvjos ievada ( pat labākajā gadījumā, ja tikai grāvī ). dažs labs te nese mēģināja reklāmas stabu nonest sānslīdē pie mola un vēl cik tik nav smagu avāriju bijis dēļ jūsu sānslīdēšanas....
bet kas nu kuram,...
Konkrētais pārdevējs jau nav vainīgs, ka ir tādi, kas saskatījušies tokyo drift un domā ka viņiem sanāks tas pats un vēl labāk. Pats vienreiz biju liecinieks ka gudrinieks ar savu 5xx e39 centās mani noskriet un beidza savu skrējinu uz tajā krustojumā uz gaujas ielas, kur krustojas trambaja sliedes un aiziet ceļš uz brāļu kapiem. Mēģināja vadāmo sānslīdi un beidzās ar to ka pieklājīgā ātrumā uz slapja asfalta apmeta pa 180 un uz apmales virsū. srējiens beidzās ar nolauztu ratu, sasistu disku un skābu ģīmi.
Ar to es gribu sacīt ja nemāki tādas lietas, tad nedari, un šeit tev nelīdzēs tas vai tu brauc ar subāru, evo, vai maskavieti, vai citu drapaku, ja esi dumjš tad tas ir uz visu mūžu.
Vispār jau offtopiks, bet brīžiem gribas izteikties.
Lomixx rakstīja:
nakujators rakstīja:
F323F rakstīja:
nakujators rakstīja:
F323F rakstīja:
nakujators rakstīja:
kā tev neiet, ne?
skat. blakus topiku
pats nošķīlies
čali, man domāt, ka tu nekad nēesi mēģinājis ar klasisko, ja priekšpiedziņu sānslīdē nevar vadīt, tad klasisko gan var un nemaz nemēģini stāstīt pretējo..
esmu esmu,...
jau vakar stāstiju kā viens piektā izmēra griezās braukšanai pretējā virzienā un NETABAIGI uzgāzējot uz mitra asfalta apmeta vēl pa 180 grādiem. šim gandrīz purnā ieskrēja, jo redziet nevarēja 3 sekundes pagaidīt, kad no pretējā virziena aizbrauks, lai bez steigas varētu izgriezt,...
tā vot!
vadi vadi to sānslīdi ( vairāk nekam jau tie pempji neder ). tikai redz daudzi ar to vadīšanu grāvjos ievada ( pat labākajā gadījumā, ja tikai grāvī ). dažs labs te nese mēģināja reklāmas stabu nonest sānslīdē pie mola un vēl cik tik nav smagu avāriju bijis dēļ jūsu sānslīdēšanas....
bet kas nu kuram,...
Konkrētais pārdevējs jau nav vainīgs, ka ir tādi, kas saskatījušies tokyo drift un domā ka viņiem sanāks tas pats un vēl labāk. Pats vienreiz biju liecinieks ka gudrinieks ar savu 5xx e39 centās mani noskriet un beidza savu skrējinu uz tajā krustojumā uz gaujas ielas, kur krustojas trambaja sliedes un aiziet ceļš uz brāļu kapiem. Mēģināja vadāmo sānslīdi un beidzās ar to ka pieklājīgā ātrumā uz slapja asfalta apmeta pa 180 un uz apmales virsū. srējiens beidzās ar nolauztu ratu, sasistu disku un skābu ģīmi.
Ar to es gribu sacīt ja nemāki tādas lietas, tad nedari, un šeit tev nelīdzēs tas vai tu brauc ar subāru, evo, vai maskavieti, vai citu drapaku, ja esi dumjš tad tas ir uz visu mūžu.
ej arsteties ))
KM rakstīja:
Lomixx rakstīja:
nakujators rakstīja:
F323F rakstīja:
nakujators rakstīja:
F323F rakstīja:
nakujators rakstīja:
kā tev neiet, ne?
skat. blakus topiku
pats nošķīlies
esmu esmu,...
tā vot!
bet kas nu kuram,...
ej arsteties ))
Kapēc ārstēties??? Viņš pateica lielu daļu patiesības- vispirms iemācies to sānslīdi vadīt un tad mēģini to uz ielas!
P.s. pats redzēju skaistu vadāmo sānslīdi uz salu tilta viadukta- skaisti...
Kaspersky rakstīja:
edijzz rakstīja: ir aptaustits dzive. nu looti labs!!!
Ļauj minēt - ir ļoti labs, bet nepaņēmi tāpēc, ka pelnutrauks pilns, ja?
pelnu traukā glabāju sīceni stajankai..
aizver acis kad sapņo
vai Tu autiņus šrotos uz kilogramiem pērc?
un vispār...ko rejat...lai tak cilvēks tirgo
es kad savu ex bembi lēnma tirgoju ar visi rēja rēja.......a kad sagribēju reāli notirgot viens divi un gatavs
pozitiivais rakstīja:
aizver acis kad sapņo
..kaut kur jau var pacelt - leišos, kas tikko no Vācijas ar jaunu 325 pakaļu un 328 jumtu..
pozitiivais rakstīja:
aizver acis kad sapņo
gribi pa 12K eur sadu pashu no vacijas?
varam sarunat
pasam bija pietiekami E46 BMW coupes,sakot no 323 un beidzot ar nopakotu mpaket 330..ta ka nevajag macit kas un ka.tirgot jau var,bet pa tuksho )
KM rakstīja:
pozitiivais rakstīja:
aizver acis kad sapņo
gribi pa 12K eur sadu pashu no vacijas?
varam sarunat
pasam bija pietiekami E46 BMW coupes,sakot no 323 un beidzot ar nopakotu mpaket 330..ta ka nevajag macit kas un ka.tirgot jau var,bet pa tuksho )
nav teikts ka nevar dabūt vācijā tādu par 12000EUR (ceru, ka neiet runa par no Vācijas caur Lietuvu, kur ir saķepināta no 3 gabaliem).. tikai tad ir jāpieskaita atvašana, reģistrācija, signalizācija teh. apskate, kaut kas noteikti būs vēl jāpamaina.. gala ciparu noteikti pats aptver, ja jau nodarbojies ar vācu mantas vilkšanu (no Vācijas, ne Leišiem) uz Latviju..
Jauna cena 11300EUR,
saprotu, ka tāpat neaizies caur šejieni, bet tas priekš info, lai nebļaustās, ka tiek tirgots te lētāk, citur dārgāk..
BMW 328Ci kupeja uz pārdošanu
Pārdodu BMW 328 Coupe visas iespējamās ekstras izņemot TV un telefonu.
Papildaprīkojums: Lietie diski R18 ar ļoti labām vasaras riepām, xenon, signalizācija, Black Bug, parkošanās sensors, lietus sensors, CD mainītājs 6CD melns ādas elekriskais salons ar atmiņu automātiska ātrumkārba, steptronic, abs, centrālā atslēga, el. spoguļi, el. logu pacēlāji, gaisa spilveni, kseona lukturi, miglas lukturi, parkošanās sensors, spoguļu apsilde, stereo iekārta, stūres pastiprinātājs, tonēti logi, kondicionieri, koka apdare.
Ir tikko izieta TA, derīga līdz12. 08. 2008.
Auto teicamā stāvoklī.
varu sakārtot līzingu, ja ir interese.
Tel 26699999