Seene rakstīja:
MN12 rakstīja: mjā, kau-kāda sviestaina noma... cena tikai viena mašīnai norādīta, nobraukt ļauts ne vairāk par 100km diennaktī kau-kā debīli...
Noma tiesam sviestaina. Cik esmu nemis nomas autinus, tik prieks taliem braucieniem - un nekad nav bijusas problemas ar ierobezojumiem ES robezas un nobraukumu. Standarta sanak 4000-5000 km uz 10 dienu nomu (Alpi).
Paklau! Vakar sākām ar darba kolēģiem plānot kārtējo braucienu uz Alpiem slēpot. Tamdēļ jautājums - kāds busiņš, kādas naudiņas. Plānots tieši tāpat, nomāt 10 dienas. Lai gan pienāks tuvāk slēpošanas laiks tad jau atkal uzradīsies tamlīdzīgi topiki. Bet ja nav grūti, padalies ar informāciju. Paldies.
Kāds grib iznomāt MiGalu uz 2 dienām???
Hellou!
Kā reiz šo 6dien jābrauc uz VeA salidojumu Ventspilī, bet es palieku bez sava Pasāta.
Jautājums varbūt muļķīgs, bet tomēr reāls - vai kāds var/grib iznomāt man kādu 99-03 MiGalu (2.0-2.4?) no 5d rīta līdz 6d vakaram?
Iedomājos, ka būtu baigi lietderīgi - gan saprastu MiGala gaitas īpašības pa šīm dienām, gan pie reizes nokļūtu no punkta R (Rīga) uz V (Ventspils). Un varbūt kādam vēl nelielu naudiņu ienestu budžetā.
Autobraucēja stāžs 5 gadi bez soda punktiem, fizionomija sabiedriski komunikabla un izglītota. Par garantijām sarunāsim - kaut vai pasīti vai drošības naudiņu varu iedot. Būtu tiešām baigi forša šitāda iespēja!
Ja ir ko piedāvāt - lieciet info tepat vai ziņojiet uz lynx8@inbox.lv . Pāāaldies!