Kāds grib iznomāt MiGalu uz 2 dienām???

LyNx8 Reģ.: 21.01.2003

Hellou!

Kā reiz šo 6dien jābrauc uz VeA salidojumu Ventspilī, bet es palieku bez sava Pasāta.

Jautājums varbūt muļķīgs, bet tomēr reāls - vai kāds var/grib iznomāt man kādu 99-03 MiGalu (2.0-2.4?) no 5d rīta līdz 6d vakaram?

Iedomājos, ka būtu baigi lietderīgi - gan saprastu MiGala gaitas īpašības pa šīm dienām, gan pie reizes nokļūtu no punkta R (Rīga) uz V (Ventspils). Un varbūt kādam vēl nelielu naudiņu ienestu budžetā.

Autobraucēja stāžs 5 gadi bez soda punktiem, fizionomija sabiedriski komunikabla un izglītota. Par garantijām sarunāsim - kaut vai pasīti vai drošības naudiņu varu iedot. Būtu tiešām baigi forša šitāda iespēja!

Ja ir ko piedāvāt - lieciet info tepat vai ziņojiet uz lynx8@inbox.lv . Pāāaldies!

 
1 2
Roneens Reģ.: 03.01.2003
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

MN12 rakstīja: mjā, kau-kāda sviestaina noma... cena tikai viena mašīnai norādīta, nobraukt ļauts ne vairāk par 100km diennaktī kau-kā debīli...

Noma tiesam sviestaina. Cik esmu nemis nomas autinus, tik prieks taliem braucieniem - un nekad nav bijusas problemas ar ierobezojumiem ES robezas un nobraukumu. Standarta sanak 4000-5000 km uz 10 dienu nomu (Alpi).

Paklau! Vakar sākām ar darba kolēģiem plānot kārtējo braucienu uz Alpiem slēpot. Tamdēļ jautājums - kāds busiņš, kādas naudiņas. Plānots tieši tāpat, nomāt 10 dienas. Lai gan pienāks tuvāk slēpošanas laiks tad jau atkal uzradīsies tamlīdzīgi topiki. Bet ja nav grūti, padalies ar informāciju. Paldies.

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti