Nerģistrēts auto

gatisk Reģ.: 27.09.2005

Sveiki tauta, ir kādam zināms kāda atbildība (sods) ir ja brauc ar vēl Latvijā neriģistrētu auto. Cik saprotu ja auto Latvijā ievests ar treileri, tātad bez numura, uz numuru salīdzināšanu jāved arī ar treileri? varbūt lētāk ir samaksāt sodu ceļu policijai?

 
1 2
msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

gatisk rakstīja:

Ozz rakstīja: Par liidziigaam summaam vareeja izsaukt nummuru saliidzinaataaju uz maajaam...

labaak nebrauc ar to ķerru....nedo Dies, kas notiks pats dabuusi no savas kabatas par visu maksaat....

Vai sarunaa evakuatoru...arii liidziiga summa...

Vai čomu ar šlepi...bet tad vajag octa kuru neviens nedos...

tas ir automāts, pie tam 0,8Ls/km a auto nav ne tuvu Rīgai

Tu tur esi nopircis 20 gadus vecu opeli, ka nevari evakuatoru atļauties? Tālāk par 100 km tak nebūs? Jebkurā gadījumā CSDD atstāsi krietni lielāku summu Te tev piedāvā visādus variantus, bet evakuators ir vienīgais 100% drošais - mašīna nav mašīna bet citas mašīnas krava

RLaguna Reģ.: 30.10.2006
0 0 Atbildēt

Aizņemies numurus no kaimiņa -gan jau līdz csdd tiksi.

Galvenais Reģ.: 02.07.2001
0 0 Atbildēt

es jau gadu braukāju ar nereģistrētu piekabi. Galvenais ir teikt - tikko atvedu, braucu uz csdd un viss ir kedās. Ja nebūtu tik lieli izdevumi - reģistrācija, numuru izgatavošana, apdrošināšana, plus vēl tā cilvēka cieņu aizskarošā zemošanās katru gadu TA - moška arī reģistrētu.

Normālās valstīs mazās piekabes arī nav jāreģistrē

Galvenais Reģ.: 02.07.2001
0 0 Atbildēt

Dzonijs_007 rakstīja:

gatisk rakstīja: Sveiki tauta, ir kādam zināms kāda atbildība (sods) ir ja brauc ar vēl Latvijā neriģistrētu auto. Cik saprotu ja auto Latvijā ievests ar treileri, tātad bez numura, uz numuru salīdzināšanu jāved arī ar treileri? varbūt lētāk ir samaksāt sodu ceļu policijai?

Kaapeec bez numura? Man liekas ka ir taa ja autins atvests ar trieleri tad ir izcelsmes valsts Nr itaalu, vacu utt. Ja ir dziits tad ir tranziita Nr. taa ka jebkuraa gadiijumaa kaut kaadiem Nr ir/jaabuut. Un 5 dienu laikaa reģisstraacija, tik man nav skaidrs vai no ievessanas valstii vai arii no iegades dienas jo ievedot uz robezas jau nekur nefikseejas kad tiesi ir ievests?

džonij, ja ved uz treilera, tad auto nekad nav numuru. Tāpēc jau liek uz treilera, lai nebūtu jākārto nekādas formalitātes

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti