nuhajs rakstīja:
history34 rakstīja:
nuhajs rakstīja:
history34 rakstīja: ....un mans Saabs no skaistas dārza mēbeles atkal kļūs par īstu rūcošu BMW nīdēju.
kad sapnīts atnāk, actiņas piever,OK ? Kad sapratīsi,ka tavs sūda sābs nav nekāds BMW kodējs, tad zini, esi uz zemes atgriezies.
Tavu viedokli cienu, bet palieku pie sava. Sūds nav ne saabs nedz arī bmw
Paliec,es palieku pie sava. Nez kas tevi tirināja obligāti to BMW pieminēt? Laikam jau kaut kāds iekšējais aizvainojums. Ja jau tev ir tik labs un jaudīgs dampis, ko vēl iekšēji cīnies ar sevi un piemini to, kad nu beidzot sataisīsi zem ābeles stāvošos soliņu, nu tad dosies ielās un nīdīsi BMW ??
Nespīd kaut kāds dīvainums no tavas domas? Laikam kāds BMW smagi apvainojis tevi
BMW sava butiba ir laba masina, lai gan man personigi nepatik. Bet visa problema slepjas videji statistiskaja latvijas BMW vaditaja. BMW latvija ir kluvis par nekaunibas, agresivitates u.c. uz celiem valdosas visatlautibas simbolu. To vajadzetu saprast un apzinaties tiem, kas so auto ir izvelejusies ne tadel, lai komplektetu ar adidas treninbiksem.
Sarkanais bloks
Sveicināti! Man neliela problēma. 2 mēnešu laikā 9000ajam 2.3t nobeidzas sarkanais bloks jau trešo reizi. Katru reizi pirku lietotus. Tagad par 200 naudiņām gribu nopirkt pilnīgi jaunu, bet gribētu zināt kāda pieredzējušāka cilvēka viedokli par to, vai tam automobilim nevarētu būt vēl kāda slimība, dēļ kuras tas sarkanais bloks mirst. Citādi uzlikšu, un pēc 3 nedēļām atkal būs jāliek jauns. Jelgavas servisos neko sakarīgu no meistariņiem uzzināt man neizdevās(