Sarkanais bloks

history34 Reģ.: 26.09.2007

Sveicināti! Man neliela problēma. 2 mēnešu laikā 9000ajam 2.3t nobeidzas sarkanais bloks jau trešo reizi. Katru reizi pirku lietotus. Tagad par 200 naudiņām gribu nopirkt pilnīgi jaunu, bet gribētu zināt kāda pieredzējušāka cilvēka viedokli par to, vai tam automobilim nevarētu būt vēl kāda slimība, dēļ kuras tas sarkanais bloks mirst. Citādi uzlikšu, un pēc 3 nedēļām atkal būs jāliek jauns. Jelgavas servisos neko sakarīgu no meistariņiem uzzināt man neizdevās(

 
1 2
Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

nuhajs rakstīja:

history34 rakstīja:

nuhajs rakstīja:

history34 rakstīja: ....un mans Saabs no skaistas dārza mēbeles atkal kļūs par īstu rūcošu BMW nīdēju.

kad sapnīts atnāk, actiņas piever,OK ? Kad sapratīsi,ka tavs sūda sābs nav nekāds BMW kodējs, tad zini, esi uz zemes atgriezies.

Tavu viedokli cienu, bet palieku pie sava. Sūds nav ne saabs nedz arī bmw

Paliec,es palieku pie sava. Nez kas tevi tirināja obligāti to BMW pieminēt? Laikam jau kaut kāds iekšējais aizvainojums. Ja jau tev ir tik labs un jaudīgs dampis, ko vēl iekšēji cīnies ar sevi un piemini to, kad nu beidzot sataisīsi zem ābeles stāvošos soliņu, nu tad dosies ielās un nīdīsi BMW ??

Nespīd kaut kāds dīvainums no tavas domas? Laikam kāds BMW smagi apvainojis tevi

BMW sava butiba ir laba masina, lai gan man personigi nepatik. Bet visa problema slepjas videji statistiskaja latvijas BMW vaditaja. BMW latvija ir kluvis par nekaunibas, agresivitates u.c. uz celiem valdosas visatlautibas simbolu. To vajadzetu saprast un apzinaties tiem, kas so auto ir izvelejusies ne tadel, lai komplektetu ar adidas treninbiksem.

nuhajs Reģ.: 01.06.2006
0 0 Atbildēt

Nu nezinu, man kolēģa sievai ir BMW, kolēģa dēlam, labam paziņam ir M6 un vēl daudz BMW īpašniekus zinu. Neesmu novērojis kādas tur debilas uzvedības uz ceļiem no viņu puses. Tev kaut kas būs norēgojies.

P.S. Sapuvušas huligankas nav BMW.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

vari iet uz tvnet auto diskusijām parunāt par to vai bmw ir vai nav sūds .

tur tā populāra tēma

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

Marteens rakstīja: Tagad pārvietojos ar CLK mersīti nu dien ļoti skumji...Atvainojiet protams merša fani,bet Jums ir elegants piedāvājums iegādāties CLK 200 mersi 2000.gada par nieka 7900 eirām.(Slēptā reklāma) interesentus uzklausīšu.

Sīkāk lūdzu varētu? Kas konkrēti nepatīk, ka liec zem tirgus cenas? Kas piedāvātajam aparātam aprīkojumā utt.? Var šeit (offtopics gan sanaktu) vai uz uggga@inbox.lv

nuhajs Reģ.: 01.06.2006
0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: vari iet uz tvnet auto diskusijām parunāt par to vai bmw ir vai nav sūds .

tur tā populāra tēma

To jau tam sāpes īpašniekam jādara, tas jau taisījās savu dampi izvilkt no ābeles apakšas un doties.

Nezinite Reģ.: 10.09.2002
0 0 Atbildēt

mans dēls brauc ar BMW un uzskata, ka tas ir labāk kā ar SAAB, es braucu ar Volvo un uzskatu, ka "jaunie SAAB neatbilst manām vajadzībām", bet - mēs abi kaifojam par SAAB 9000 NG, kas ir dažos parametros nepārspējams, bet diemžēl vecs un jaunus tādus neražo.

lav ne labāku ne sliktāku auto marku - ir tikai katra cilvēka vajadzības konkrētajā brīdī.

nuhajs Reģ.: 01.06.2006
0 0 Atbildēt

Nezinīt, pilnībā piekrītu.

Tik kamēr kāds sābists gānīs bmw īpašniekus, man neviens nevar aizliegt gānīt saab īpašniekus.

Apmēram tā. Ja sābists pasaka,ka bembisti ir atsaldeņi, es pasaku ka sābisti ir īgņas un dīvaiņi un lecīgi tītari.

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti