kaut kas varētu būt noklājies
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
kaut kas varētu būt noklājies
fanks rakstīja: vw passat 2003.gads
Lieta tāda, ka mēģinot piestartēt, nekas nenotiek, akumulators griež, bet motors nelec. Pamatotas aizdomas, ka tas varētu būt imobilaizers vainīgs, jo aizslēdzot auto ar pulti un mēģinot startēt ir tieši tāpat. Imobilaizers bloķē degvielas padevi vai kaut kas tamlīdzīgs. Kas varētu būt noticis ar to? Jau iepriekš paldies par padomiem!
Kautko neloģiski tu raksti! Pri čom tur aizslēdzot ar pulti nelec tā pat? Protams ka neleks. Ja tev no dzinēja izvilks virzuļus, tad aizslēdzot autiņu ar pulti tu viņu piešķilsi?
azors rakstīja:
Lieta tāda, ka mēģinot piestartēt, nekas nenotiek, akumulators griež, bet motors nelec. Pamatotas aizdomas, ka tas varētu būt imobilaizers vainīgs, jo aizslēdzot auto ar pulti un mēģinot startēt ir tieši tāpat. Imobilaizers bloķē degvielas padevi vai kaut kas tamlīdzīgs. Kas varētu būt noticis ar to? Jau iepriekš paldies par padomiem!
Kautko neloģiski tu raksti! Pri čom tur aizslēdzot ar pulti nelec tā pat? Protams ka neleks. Ja tev no dzinēja izvilks virzuļus, tad aizslēdzot autiņu ar pulti tu viņu piešķilsi?
It kā tu nesaprastu, ko es ar to biju domājis! Nevajag izlikties stulbākam nekā esi!
iecheko droshekljus , parausti relejus -man bij reiz dzineeja vadiibas bloka relejs nojuudzies (ls5,- +ejakuaatoors ls15,- )
imobilaizerea simbools (dzeltena atsleedzinja panelii ) krataas ???
kas par ibioriomaizeri ?? kautkas 'alja' skybreiks ?!mosh tam bacha nonjirgusies !- es tam vadaaju extraa bachu liidzi
vereeji jau arii konkreetaak uzraxtiit vtf par maizeri un kaac motors , tad Teu varbuut kaads liidziigu saapi izsaapeejis pilsonis arii padaliitos pieredzee .
Marchiks_ rakstīja: Apsveicu, esi atradis īsto vietu šīs problēmas risināšanai. Uz nedēļas beigām būs skaidra atbilde - Tolmets.
da nee , ja Tu un anoniimikjis , te jau pabijaat un uz Tolmetu weel nenoriikojaat , taatad gadiiijums nau besceriiks
motors sāks lekt, ja atskrūvēsi motora spilvenus
ja vēl dīzelis, tad pat jāzumanās, var būt problēmas ar savaldīšanu
Lieta tāda, ka mēģinot piestartēt, nekas nenotiek, akumulators griež, bet motors nelec.
Varbūt pie vainas ir degvielas sūknis???
nezinu vai ir arī vw tāda lieta, bet A4 bij atslēgā kautkāds čips, tipa jau no rupnicas iekšā. Nu un čoms bij to atslēgu visu dienu zem crt monitora turējis. vakarā bij klusums, nekas nelec, tik griež. zvanija uz autonamu, tur pateica lai mēgina ar otru atslēgu, jo iespējams ka tas magnētiskais crt lauks noklājis to čipu. Ar otru atslēgu pieleca kā vajag. iespējams, ka spams, bet moš noder
mansotraises rakstīja: nezinu vai ir arī vw tāda lieta, bet A4 bij atslēgā kautkāds čips, tipa jau no rupnicas iekšā. Nu un čoms bij to atslēgu visu dienu zem crt monitora turējis. vakarā bij klusums, nekas nelec, tik griež. zvanija uz autonamu, tur pateica lai mēgina ar otru atslēgu, jo iespējams ka tas magnētiskais crt lauks noklājis to čipu. Ar otru atslēgu pieleca kā vajag. iespējams, ka spams, bet moš noder
tik par to veel briidina lampinja panelii,kurai ir jaanodziest ja cips atpaziits.
sviestdienis rakstīja:
mansotraises rakstīja: nezinu vai ir arī vw tāda lieta, bet A4 bij atslēgā kautkāds čips, tipa jau no rupnicas iekšā. Nu un čoms bij to atslēgu visu dienu zem crt monitora turējis. vakarā bij klusums, nekas nelec, tik griež. zvanija uz autonamu, tur pateica lai mēgina ar otru atslēgu, jo iespējams ka tas magnētiskais crt lauks noklājis to čipu. Ar otru atslēgu pieleca kā vajag. iespējams, ka spams, bet moš noder
tik par to veel briidina lampinja panelii,kurai ir jaanodziest ja cips atpaziits.
Nu es pa to nezin. Esmu citas markas lietotājs un pats neko tādu nav redzējis. Šito iemetu, jo ka zi, moš noder.
vecākiem passātiem atslēgas čipa dēļ parasti ierūcās un slāpa, nezinu kā tik jauniem...
p.s. ceru ka nevienam nepatraucēju..
Man nedeelju atpakalj Passat B5 bija taads pats gljuks- abas atsleegas meegjinaaju, bet nelec. Panelii iedegas autinsh ar atsledzinju, tipa tiek izmantota neorgjinaalaa atsleega, ko neatpaziist kompis. Rezultaataa 25 Ls un atleegu/kompja paarkodeeshana- nesaprotamu iemeslu deelj kompis bija nometis atsleegas kodu.
Tad nu vaina atradās! Uztaisīja diagonostiku. 2003.gada 2.8 4motion benzīna pasātam bija beigts degvielas sūknis. Nomaiņa plus darbs 130Ls. Tas Valmierā, Rīgā gan jau dārgāk sanāktu!
fanks rakstīja: Tad nu vaina atradās! Uztaisīja diagonostiku. 2003.gada 2.8 4motion benzīna pasātam bija beigts degvielas sūknis. Nomaiņa plus darbs 130Ls. Tas Valmierā, Rīgā gan jau dārgāk sanāktu!
Veicās! Ja būtu dīzelis.......................?
fanks rakstīja: Tad nu vaina atradās! Uztaisīja diagonostiku. 2003.gada 2.8 4motion benzīna pasātam bija beigts degvielas sūknis. Nomaiņa plus darbs 130Ls. Tas Valmierā, Rīgā gan jau dārgāk sanāktu!
Nu re. Man bija taisnība!
vw passat imobilaizers
vw passat 2003.gads