veletos iegadaties auto no ebay.de

kpx Reģ.: 28.01.2006

vai kads-da zin ka un cik tas viss ir drosi utt,...??

 
1 2
martinello Reģ.: 15.03.2003
0 0 Atbildēt

būsi pirmais! neapkauno LV pircēju

kpx Reģ.: 28.01.2006
0 0 Atbildēt

Dbet ja nopietni... vai kads ir iepircis auto caur ebay.de??

azors Reģ.: 01.02.2006
0 0 Atbildēt

Tas pats kas pērs jebkuru citu preci, tikai pašam jābrauc pakaļ!

nuhajs Reģ.: 01.06.2006
0 0 Atbildēt

Marchiks_ rakstīja: Itkā ar prezi esot droši...

Nu bet tu esi radies...tātad nav droši.

LyNx8 Reģ.: 21.01.2003
0 0 Atbildēt

Nu bet padomā loģiski!!! Pirkt taču var, bet garantijas nekādas, ka auto tiešām būs tāds, kā aprakstīts un sabildēts! Ja brauksi pats čamdīt, tad jau mazliet drošāk. Tad jau labāk izvēlies autiņu caur Mobile.de - mazliet ticamāk būs.

curmis Reģ.: 29.03.2004
0 0 Atbildēt

Ir dzirdēti vairāki gadījumi, ka piekāš, nekādā gadījumā nepārskaiti naudu, un ja brauc pakaļ, nedari to viens.

azors Reģ.: 01.02.2006
0 0 Atbildēt

LyNx8 rakstīja: Nu bet padomā loģiski!!! Pirkt taču var, bet garantijas nekādas, ka auto tiešām būs tāds, kā aprakstīts un sabildēts! Ja brauksi pats čamdīt, tad jau mazliet drošāk. Tad jau labāk izvēlies autiņu caur Mobile.de - mazliet ticamāk būs.

Nelej vecīt ja nezini! Ja bildēs ir bijis noslēpts kāds auto defekts kuru pārdevējs nav uzrādījis, viņam ir jāatgriež samāksātā nauda. Ja nē, tu griezies ebay police un tad tirgonim sākas īstā elle. Viņiem ir ļoti strikti noteikumi no lielām sodanaudām, līdz pat reālam ieslodzījumam!

nuhajs Reģ.: 01.06.2006
0 0 Atbildēt

LyNx8 rakstīja: Ja brauksi pats čamdīt, tad jau mazliet drošāk. Tad jau labāk izvēlies autiņu caur Mobile.de - mazliet ticamāk būs.

Ar ko atšķiras šīs divas vietnes tīklā?? ebajā pat gadās video pievienoti preces aprakstam.

nuhajs Reģ.: 01.06.2006
0 0 Atbildēt

curmis rakstīja: Ir dzirdēti vairāki gadījumi, ka piekāš, nekādā gadījumā nepārskaiti naudu, un ja brauc pakaļ, nedari to viens.

Pastāsti vienu vismaz.

AutoNets Reģ.: 01.10.2001
0 0 Atbildēt

Kas tā ir par interesantu mashinu, kas nav LV un obligaati (!!!) ebaja japerk?

RHINO Reģ.: 02.10.2001
0 0 Atbildēt

no Ebay.com ir paris lietinjas iepirktas, par .DE - neko nemacešu pateikt, pratigak ir piemeklet kadu kas jau tacinju iestaigajis un zin nianses. logiska komisijas nauda pasargaas no iesaceju kljuudaam.

Dzonijs_007 Reģ.: 16.06.2006
0 0 Atbildēt

ebay ir lieliska fīča feedback!!! Un ja tas ir vairaakos simtos un reitings ir 99 komats un vairaak (protams veel jaapalasa kaapeec ir tie dazi negatiivie) tad var pusliidz drosi pirkt, jo ja kaut kas buus ne taa tad tu vareesi atstaat negatiivu feedback un paardeveejam tas looooti nepatiks un vins centiisies situaaciju rissinaat, atšķiriibaa no mobile.de

Vieniigi vai veerts no vaacu ebay??? Jo vaacija nav tik taalu lai pats neaizbrauktu un neapskatiitu autinu.

shearer Reģ.: 27.06.2001
0 0 Atbildēt

Kakji maisaa peerk tikai pilniigi idioti. tas nu ir fakts.

LyNx8 Reģ.: 21.01.2003
0 0 Atbildēt

Struntiņus, nieciņus, ķūninga fiškas var pirkt utt. Bet autiņu - tad ir ļoti lielai pārliecībai jābūt. Redz, viens te runā par Feedback - pilnīgi piekrītu, bet ja šis konkrētais jautātajs vispār e-bay nav lietojis, tad sito Feedback lietu nepamanīs. Ieraudzīs autiņu par limonādes cenu, sapriecāsies, pārskaitīs naudu un nu tik brauks - bet tas pārdevējs (Ibrahims Mzgati) iekš tai eBay pirmo un pēdējo reizi... Jāuzmanās, un labāk tiešām iet iestaigātu taciņu un parunāties ar kādu specu šai jautājumā, nevis pirkt uz savu galvu.

drags Reģ.: 15.10.2003
0 0 Atbildēt

Tas jau tikai liekas vienkārši. Skaties pārdevēja reitingu, tas galvenais. Ir arī opcija sofort kauf- uzreiz maksā prasīto cenu) Es kādas 10 reizes esmu solījis - protams saprāta robežās, bet intensīvākā tirgošanās notiek tieši pašās beigās - katra sekunde no svara. Attiecībā par maksu un saņemšanu, kā arī kas maksā e-bajam (parasti pārdevējs_) vienojaties ar pārdevēju kas un kā. Ja prece neatbilst aprakstam, tev ir 100% tiesības atteikties (skat. par e-bay police)

Master_D Reģ.: 29.09.2004
0 0 Atbildēt

Risks tieši tik pat liels, kā sūtīt bez skatīšanās no mobīles.

Protams, ka vislabāk pašam aizbraukt un palūrēt to auto. Pirkt caur e-bay no privātā imo labāk, nekā caur mobīli no turku plača.

Pērkot lietotu auto vienmēr pastāv risks iepirkties - vienalga vai tā ir Rīga, Mariampole, Frankforte, mobīle, vai ebays.

Ja tā ir raritāte - protams cits bazars. Bet ja ikdienišķais golps, neredzu iemeslu tā pārpūlēties.

saf Reģ.: 20.07.2006
0 0 Atbildēt

LyNx8 rakstīja: ... bet tas pārdevējs (Ibrahims Mzgati) iekš tai eBay pirmo un pēdējo reizi...

labs

Es arī uzskatu, pirkt kaķi maisā nav guri. Kāds ir pozītīvais moments pirkt autiņu interneta izsolē ar priekšapmaksu, nezinot patieso autiņa stāvokli, un to, vai galā nav tāds ko LyNx8 aprakstija? Cerība pa lēto iepirkt konfekti? Tiešām ir vēl kāds, kas tam tic?

arheos Reģ.: 02.04.2007
0 0 Atbildēt

Pamēģini noprecēt kādu beibi caur internetu, pamēģini nopirkt māju caur internetu, etc. Protams, ka to visu var, taču rēķinies, ka rezultāts, ieraugot dzīvajā, var atšķirties no priekšstata, kas ir uzrakstīts, nobildēts utt. Inets ir labs veids, kā kaut ko iegādāties, tomēr ir lietas, kuras ir jāredz, jāiepazīst, jāizjūt, jānovērtē pirms tu paraksties ar "jā" vārdu.. Tas taču nav kabatlakatiņš vai sūda ķīniešu [a]iPoda atdarinājums pa 19 bakšiem, kuru var izmest ārā, ja nepatīk.

kpx Reģ.: 28.01.2006
0 0 Atbildēt

skaiditu Maserati..

Imka Reģ.: 26.02.2004
0 0 Atbildēt

Man te viens paziņa kā traks uz to jebaju ...katru nedēļu kaut ko pasūta, visu saņem laikā un par naudām viss ir droši, tikai bieži vien lieta atšķirās no cerētā

apaljais_buss Reģ.: 15.07.2002
0 0 Atbildēt

Diezgan regulāri iepērkos ebay.de. Dārgākā manta, ko esmu pircis ir siltumsūknis par ~2500 eur (bez problēmām). Lai kaut ko dārgāku tur pirktu, jābūt pieredzei un kaut nelielām vācu valodas zināšanām.

Problēmas ir bijušas ar pāris mantām, jo bildes nedod pilnīgu priekšstatu - kaut kādām lietām vajag touch&feel.

Pats esmu skatījies uz lietotiem kuteriem no ebay - tur, kur ir barzahlung bei abholung, tu maksā kad aizbrauc pakaļ un norēķinu riska it kā nav.

Uz dārgajām precēm ir iespējams, ka nemaz katrs nevar solīt un iepriekš ir pārdevējam jāpiesakās.

apaljais_buss Reģ.: 15.07.2002
0 0 Atbildēt

piemirsu...

pārdodot privāti lietotas preces parasti apakšā ir noteikumi ... keine Ruckgabe oder Garantie jeb bez preces atpakaļ pieņemšanas vai garantijām. Tā ka, ja būs kādi slēptie defekti, neko pārdevējam nepiesiesi.

Auzinjsh Reģ.: 17.09.2007
0 0 Atbildēt

nu ja vēlies iegādāties, tad iegādājies....

vismaz es neiebilstu.....

demo Reģ.: 30.08.2007
0 0 Atbildēt

kpx rakstīja: vai kads-da zin ka un cik tas viss ir drosi utt,...??

ja ir kaads ,kas preci aptausta un ir ok,kapeec ne..? Neredzu atshkjiriibu ebay vai mobile..,auto nav jau lampinja vai galdinjsh daarzaa,bez reaalas paarbaudes var tik dabuut papildus miinusus Ziemassveetku izdevumu sarakstaa..

Galvenais Reģ.: 02.07.2001
0 0 Atbildēt

nu gudri jūs te neesat. Lietas notiek tā - tu nopērc to tačku, brauc pakaļ, bet samaksa notiek TIKAI tad, kad tu dzīvē esi viņu jau apskatījis. Ja uz vietas izrādīsies, ka auto ir kāds slēpts un iepriekš neaprakstīts defekts, neviens nevar piespiest to pirkt.

Respektīvi, tā nopirkšana ir vairāk kā rezervācija, un tas, manuprāt, ir ļoti ērti.

Protams, tu nevari auto nepirkt, ja tas 100 % atbilst aprakstam.

Gudrīši, mļin. Riebjas šitie sprēgātāji, kas paši nekad neko nav nopirkuši, bet - ai cik gudri. Manā kontā ir 2 mašīnas un 2 moči no ebay, nekad nekādu problēmu

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti