luudzu staajies sakaros ar SIA RLM , waj SIA FARKOP un izveelies ko veelies -plekja , textoliita ,st.shkjiedras utt.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
luudzu staajies sakaros ar SIA RLM , waj SIA FARKOP un izveelies ko veelies -plekja , textoliita ,st.shkjiedras utt.
Paldies par atsauksmi. Šie tirgoņi bija zināmi, vēlējos iegādāties bez PVN. Lasi - varbūt kādam mājās/garāžā aizķēries.
Šitie ir tie paši FARKOP. Pirku no viņiem šo to, nebija ne vainas.
a santimu ta iz.... gribas
Neatstāj mani vēlme iegādāties pēc iespējas lētāk.
Roneens rakstīja: vēlējos iegādāties bez PVN. .
Nu atstāj čeku kasē. tad tev nebūs kur paskatīties, ka esi samaksājis PVN un prāts būs mierīgs.
Dorisa rakstīja:
Roneens rakstīja: vēlējos iegādāties bez PVN. .
Nu atstāj čeku kasē. tad tev nebūs kur paskatīties, ka esi samaksājis PVN un prāts būs mierīgs.
`
Vienkārši un ģeniāli. Diezin vai pats būtu iedomājies.
RHINO rakstīja: a santimu ta iz.... gribas
tikmeer pi... to santiimu , no ~ls40 peeveeenna , kameer paarpi...siis pegai karteri ( kliirenss ta ~11cm ) un tad varees turpinaat to santiim ... anu
RHINO
Pilnīgi pareizi, piekrītu, tamdēļ arī šodien pirkšu.
Sajaucu - atbilde domāta TDI
Roneens rakstīja: RHINO
wot taa jau wiiru runa
TDI rakstīja:
wot taa jau wiiru runa
oftopiks
TDI, kas tie tādi wīri ir? Jauna klaviatūra [jaunai V burts noteikti funkcionēs ] maksā sākot no kādiem3-4 ls...
msh rakstīja:
TDI rakstīja:
wot taa jau wiiru runa
oftopiks
TDI, kas tie tādi wīri ir? Jauna klaviatūra [jaunai V burts noteikti funkcionēs ] maksā sākot no kādiem3-4 ls...
es tik leeti -3waj4 ls nedomaaju
P.S. man nau 'klawierju' man ir laptopi
P.S.S. iisti wiiri - ir tie , kas neceenshaas ie 3,14st santiimu dajebkur un dajebkad , iipashi ja tas ir pilniigaa beztolkaai .
TDI rakstīja:
msh rakstīja:
TDI rakstīja:
wot taa jau wiiru runa
oftopiks
es tik leeti -3waj4 ls nedomaaju
P.S. man nau 'klawierju' man ir laptopi
P.S.S. iisti wiiri - ir tie , kas neceenshaas ie 3,14st santiimu dajebkur un dajebkad , iipashi ja tas ir pilniigaa beztolkaai .
Laptopiem arī ir klaviatūras, un tās arī var nomainīt
Kartera aizsargs
Jautājums klātesošajiem un apmeklētājiem. Vai kādam ir vēlme pārdot man kartera aizsargu? Tam nav jābūt obligāti stiklašķiedras, var būt arī plastmasas. Aizsargs vajadzīgs Audi A6(C4) un Peugeot 206 1998.g. Paldies.