- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
aizej uz veikalu un nopeerc, jeb shitaa bija tava lieliiba, vot es peerku
tadsjautues rakstīja: aizej uz veikalu un nopeerc, jeb shitaa bija tava lieliiba, vot es peerku
Jaunam komplektam naudas nepietiek, varbūt kādam lietots ir!
juriz rakstīja: Budžets?
Piedāvā!!
Magnetolu varu piedāvāt cenā līdz kādiem 2000Ls, aktīvo subi nu līdz kādiem 300Ls, šķiet dārgāk neesmu manījis, lai gan ...
Tā ka padomā tomēr, cik esi gatavs tērēt, jo tad būtu tas pats, ka Tu man prasītu piedāvāt auto, nenorādot budžetu.
juriz rakstīja: Magnetolu varu piedāvāt cenā līdz kādiem 2000Ls, aktīvo subi nu līdz kādiem 300Ls, šķiet dārgāk neesmu manījis, lai gan ...
Tā ka padomā tomēr, cik esi gatavs tērēt, jo tad būtu tas pats, ka Tu man prasītu piedāvāt auto, nenorādot budžetu.
Nu kādu 100Ls ietvaros!
fanks rakstīja:
juriz rakstīja: Magnetolu varu piedāvāt cenā līdz kādiem 2000Ls, aktīvo subi nu līdz kādiem 300Ls, šķiet dārgāk neesmu manījis, lai gan ...
Nu kādu 100Ls ietvaros!
nava taa kaa nedaudz pa maz
fanks rakstīja:
Nu kādu 100Ls ietvaros!
subi var dabūt pa 50ls "DSL"
deds rakstīja:
fanks rakstīja:
Nu kādu 100Ls ietvaros!
subi var dabūt pa 50ls "Dls"
nu redzēs, varbūt kādam atrodas kā reiz!!
Par 100Ls ņem ss.ls priekšā un meklē
100 Ls varētu būt par maz pat kvalitatīvu vadu un konektoru savilkšanai .
Skanstes ielā pie mazdas mētājas viens subs, pieļauju, ka saimniekam tas vairs nebūs vajadzīgs.
magnetola un subis
Pērku magnetolu komplektā ar subi, aktīvo vēlams.