KASKO internetā

hacis Reģ.: 03.04.2003

Ir parādījušies piedāvājumi pirkt Kasko internetā, apdr kompāniju mājas lapās, piemēram seesam. Pietam tas ir jūtami lētāk nekā piedāvā tās pašas kompānijas klasiskā veidā. Man starpība sanāca 80 lvl. Paši viņi to skaidro ar to ka viņiem mazāk darba, tāpēc lētāk. Vai kādam ir pieredze? Es saprotu ka nopirkt ir vienkārši, bet vai pēc tam nav kādas problēmas/zemūdens akmeņi kad iestājas apdr. gadījums?

 
1 2
Dark_Side Reģ.: 25.06.2003
0 0 Atbildēt

ozmosis rakstīja:

Nē, es gribu teikt, ka - polise nav jāparaksta manuāli, auto nav jābrauc atrādīt apdrošinātājam.

P.S. Nu noskaidro taču vienreiz visu līdz galam, pirms tēlo pārgudro brokeri.....

Dark_Side rakstīja:

ozmosis rakstīja:

Dark_Side rakstīja:

Galvenais rakstīja: pastāsties man par to kasku internetā. Tiešām tā stājas spēkā uzreiz, kā noslēdz līgumu internetā? Ļoti labi - vakarā tā ap 23 ielieku savu vāģi kokā, skrienu uz māju uztaisu kasko, plkst. 24 zvanu mentiem lai reģistrē csng un piesaku atlīdzību Un kā ir ar signalizācijām? To tak neviens nepārbauda pirms līguma slēgšanas

tas nozime, ka - tu netaa aizpldi datus un noloki naudu - a kamer neesi manuaali parakstiijis polisi un atradijis autosu nekas nestrada! ka jau mineju - bleķis!

Ja nezini - nemuldi. Ar šitādu tupu gvelšanu Tu parādi savu nekompetenci.

Tu man gribi iestastit, ka es netaa sadrosinu saskraapeetu un apsistu masiinu, noloku naudu un pec menesa lepni soloju remontet??? tju tju!!!!! da cik talu ir jaakoz lai sitaadam pasakam ticeetu.....

tu izliecies???? jeb kaa ????

Dark_Side Reģ.: 25.06.2003
0 0 Atbildēt

jugasvilli rakstīja:

hacis rakstīja: Svarīgākais ir rūpīgi izlasīt un kritiski izvērtēt visu kompāniju apdr noteikumus, pietam pašam, nevis prasīt kompānijas darbiniekiem izstāstīt, un tikai tad ķerties pie cenu salīdzināšanas. Mēģinot ietaupīt 20 lvl var uzrauties uz nepatīkamiem punktiem. Tagad pētot atradu ka viena no kompānijām kategoriski atsakās izmaksāt atlīdzību naudā, bez tam tev jāremontējas kādā no viņu norādītajiem servisiem. Jā ir lētāk, bet šāds punkts uzreiz atsijā šos no potenciālo kandidātu rindām.

Nesatraucies, drīz visas pārstās naudā maksāt. Tā vismaz starp attiecīgajām aprindām runā. Jau tagad, ja gribi ņemt naudā, dažas kompānijas jau rēķina 10 Ls normstundu.

arī fakc... pat ja tev masinu nozog liizes tad iedod citu vietaa- - taa taikt lai nekraapjas

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti