Kāds kantoris kas uzstāda signalizācijas un immobilaizerus, tev līdzēt nevar ?!?!?! JO citadi man nav idejas kam vēl tos vārstus varētu vajadzet.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Kāds kantoris kas uzstāda signalizācijas un immobilaizerus, tev līdzēt nevar ?!?!?! JO citadi man nav idejas kam vēl tos vārstus varētu vajadzet.
Ej pie tiem kas hidrauliku tirgo.kaut vai uz Ganību dambja netālu no robotu rūpnīcas.
WALA rakstīja: Kāds kantoris kas uzstāda signalizācijas un immobilaizerus, tev līdzēt nevar ?!?!?! JO citadi man nav idejas kam vēl tos vārstus varētu vajadzet.
manuprāt katrai volgai gaz24 tāds vārsts ir
Pirmais rakstīja:
WALA rakstīja: Kāds kantoris kas uzstāda signalizācijas un immobilaizerus, tev līdzēt nevar ?!?!?! JO citadi man nav idejas kam vēl tos vārstus varētu vajadzet.
volgai?
Kurā vietā?
sleepnis rakstīja: Uznāca mendele paeksperimentēt ar dažādu alterenatīvo degvielu dīzelim. Bet ir vajadzība pēc elektromagnētiska degvielas vārsta. Nu tāda štrunta, kuram plūst degviela cauri tikai tad, kad padoti 12v. Kāds nav manījis, kur tādu var meklēt? Iegriezos pāris tuvīnās autobodēs, bet bez rezultātiem.
Sveiks, otrajam golfam tāds pavisam notreikti ir. Varbūt vēl ir iespējams kādā šrotā atrast.
sleepnis rakstīja: Uznāca mendele paeksperimentēt ar dažādu alterenatīvo degvielu dīzelim. Bet ir vajadzība pēc elektromagnētiska degvielas vārsta. Nu tāda štrunta, kuram plūst degviela cauri tikai tad, kad padoti 12v. Kāds nav manījis, kur tādu var meklēt? Iegriezos pāris tuvīnās autobodēs, bet bez rezultātiem.
Jebkuram no vecajam LT vai Volvo dīzeļiem tāds vārstiņš ir sūknī ieskrūvēts.
Taads vaarsts bija jebkuram RAF mikrobam - obligaata prasiiba mikroautobusiem padomju laikaa. Novietots bija uz raamja skjeerslonzherona aptuveni mikroba viduu zem griidas. Varbuut var atrast tur, kur tirgo "krievu auto daljas"? Otra vieta, kur vareetu buut, tieshaam ir kantori, kuri nodarbojas ar gaazes iekaartu uzstaadiishanu.
Ak jaa, sorry, aizmirsu Veel taadu var mekleet tur, kur tirgojas ar visaadu sporta auto apriikojumu un tamliidziigi. Nepateikshu , kuraa, bet IMHO Riigaa ir vairaaki
Pirmais rakstīja:
Katrai Volgai gan nav-tikai tām kas aprīkotas ar gāzes iekārtu.Tā mantiņa jāmeklē kantoros kur uzstāda gāzes aparātus autiņiem.
Tiku savulaik manijis šajā firmā.
"SIA Autoapsardze"
Tālr.: (+371) 67205149
Mob.Tālr.: (+371) 29542042
Adrese: Rīga, Ludzas 9
Vēl var būt arī ADS Serviss Margrietas ielā 7.
Ak pareizi, gāzes iekārtām tak bija
Ar kāda veida degvielu mēģināsi savu ķīseli nokaut?
Degvielas ventilis
Uznāca mendele paeksperimentēt ar dažādu alterenatīvo degvielu dīzelim. Bet ir vajadzība pēc elektromagnētiska degvielas vārsta. Nu tāda štrunta, kuram plūst degviela cauri tikai tad, kad padoti 12v. Kāds nav manījis, kur tādu var meklēt? Iegriezos pāris tuvīnās autobodēs, bet bez rezultātiem.