Sho:
Go 630 - 149Ls
Ukrainas karte bus bonusaa.
labais99 rakstīja: Sho:
Go 630 - 149Ls
Ukrainas karte bus bonusaa.
gpscentrs.lv/...
Lāāābi! Bet varbūt kāds var pateikt kā ar kartes pārklājumu - tikai štrāses vai arī mazpisētu ieliņas?
es pasūtīju lēto ķīniešu sū no DX (80-120USD ar piegadi) , kartes var dabūt piemēram te - www.volny.cz/...
Ne gluži pa tēmu, bet man go630, kartes LV ir diezgan neprecīzas. Nav pat 80-jos gados taisīts ceļš nerunājot par saulkrastu apvedceļu (paziņam XL ir iekšā apvedceļš).
Es kā normāls santīma pi%^$# jautāšu: vai kādam ir iespēja pa simboliskām naudām uzlikt maksas update no TomTom saita un interesē arī rietumeiropas karte ( ir 630 ar EE+CE+IT). Kādu info uz PM vai andrisje@balticom.lv
es ieteiktu kaut ko no Garmin...
pats lietoju konkurentu - magelānu, bet Krievijā viņu maz izmanto...
Velns666 rakstīja: Ne gluži pa tēmu, bet man go630, kartes LV ir diezgan neprecīzas. Nav pat 80-jos gados taisīts ceļš nerunājot par saulkrastu apvedceļu (paziņam XL ir iekšā apvedceļš).
Es kā normāls santīma pi%^$# jautāšu: vai kādam ir iespēja pa simboliskām naudām uzlikt maksas update no TomTom saita un interesē arī rietumeiropas karte ( ir 630 ar EE+CE+IT). Kādu info uz PM vai andrisje@balticom.lv
Paraksties uz update iekš tomtom.com
Tikko iznākusi jaunākā karte, "Vācija Austrija Šveice un Austrumeiropa 830.2306" Latvija gan ir tikai 63%, salīdzinot ar Lietuvu 99,9% un Igauniju 72%. Bet Ukraina ir tikai paši galvenie ceļi, pat Kijeva ir tikai viena štrāce cauri un viss!
GPS\'u! Kādu?
Kolēgas, ir vajadzīgs GPS. Kādu marku, varbūt pat modeli ieteiksiet? Obligāts nosacījums Ukrainas karte. Ceņņiks +/- 150 Ls.