Dark_Side rakstīja: ...i, 100, 120 Ls par 2 istabaam + komunaalie, visi bija reaalie numuri
cik tas sanāk par kvadrātmetru?
Dark_Side rakstīja: ...i, 100, 120 Ls par 2 istabaam + komunaalie, visi bija reaalie numuri
Pirmais rakstīja:
kaadi 2 Ls
Sretsked rakstīja:
Dark_Side rakstīja:
Sretsked rakstīja:
Dark_Side rakstīja:
Sretsked rakstīja: Nu, kur tad palika *******s caurums ? ( dark side)
nju, mans gonorejas mocitais aapsiiti, es esmu te, un redzu kaa tu bez manis ni un ni... skumji palika? mamma pameta? draugi piedraaza un dziive skiet suuds? nekas, tici man- buus ljaunaak
Re kur kārtējais pierādījums, kā sābists ir pamuļķis.
velreiz atkartoju - man nekad dziivee nav bijis saabs un to bildi FAKING nevar nonjemt!
Nu redzi, tas jau daudz ko izsaka, ka tādu bildi esi paņēmis Ambīlis.
noskuj pautus gonorejas mociitais aapsiit!
Dark_Side rakstīja:
Pirmais rakstīja:
kaadi 2 Ls
nu un cik maksā pie manis?????????????
Sretsked rakstīja:
Dark_Side rakstīja:
Sretsked rakstīja:
Dark_Side rakstīja:
Sretsked rakstīja:
Dark_Side rakstīja:
Sretsked rakstīja: Nu, kur tad palika *******s caurums ? ( dark side)
nju, mans gonorejas mocitais aapsiiti, es esmu te, un redzu kaa tu bez manis ni un ni... skumji palika? mamma pameta? draugi piedraaza un dziive skiet suuds? nekas, tici man- buus ljaunaak
Re kur kārtējais pierādījums, kā sābists ir pamuļķis.
velreiz atkartoju - man nekad dziivee nav bijis saabs un to bildi FAKING nevar nonjemt!
Nu redzi, tas jau daudz ko izsaka, ka tādu bildi esi paņēmis Ambīlis.
noskuj pautus gonorejas mociitais aapsiit!
Tu kaut ko citu bez gonorejas zini ? Kaut kā tas tevi nomoka Lieto gumiju citreiz, redzi, pat uz tavu mazo smadzeni tas atstājis iespaidu
Animal planetaa raadiija seskus, kas slimi raada shaadas grimases kaa bildee vo i
Pēdējā laikā ir sanācis pamainīt vairākus dzīvokļus (īrēt)
Un varu pateikt vienu - dzīvojamās platības vērtību un līdz ar to arī cenu nosaka tikai viena lieta - vieta, kur tas atrodas.
Viss pārējais ir maināms, labojams, remontējams, krāsojams u.t.t.
Bet vietu (ar visām izrietošajām sekām - skats, drošiba, klusums, attālums no teātra , parka, jūras vai veikala, satiksme, auto piebraukšana, turēšana ) iespaidot nevaram.
Un sākot dzīvot daudz kas izskatās savādāk nekā apskatoties
Vai gadijumā kādam ir zināms kāds dzīvokļa(mājas) pirkšanas vai pārdošanas gadijums un par cik Ls tas bij( ss.lv cenas neņemu vērā) , manu paziņu radu lokā nekas nenotiek.
padomāju bišķīt....
to dzīvokli ar malkas apkuri var dabūt par 50 santīmiem kvadrātmetrā, tas ir ~20 lati mēnesī.... pie nosacījuma, ja īrnieks tur ierīkos kautkādu citu apkuri (automātisku) piemēram gāzes vai elektrības
Pirmais rakstīja: padomāju bišķīt....
to dzīvokli ar malkas apkuri var dabūt par 50 santīmiem kvadrātmetrā, tas ir ~20 lati mēnesī.... pie nosacījuma, ja īrnieks tur ierīkos kautkādu citu apkuri (automātisku) piemēram gāzes vai elektrības
man Hāģītī maksā 1,2LVL+elektriba , par mkv un neviens nekur nemūk . 0,5 varētu maksāt pilnīgā zadnicā
P.S.par 90mkv 119.sērijā Zoļikā , tkai apsaimniekosana un komnālie ir vidēji 132LVL mēnesī
TDIOTS rakstīja:
man Hāģītī maksā 1,2LVL+elektriba , par mkv un neviens nekur nemūk . 0,5 varētu maksāt pilnīgā zadnicā
P.S.par 90mkv 119.sērijā Zoļikā , tkai apsaimniekosana un komnālie ir vidēji 132LVL mēnesī
vēl jau ir klientam jāieriko tā apkure.... ja es pats salikšu elektriskos sildītājus un samainīšu vadus, tad tas pasākums būs dārgāks
Apsveicu Pēteri mazliet pagājušā vārda dienā!
Pirmais rakstīja:
TDIOTS rakstīja:
vēl jau ir klientam jāieriko tā apkure.... ja es pats salikšu elektriskos sildītājus un samainīšu vadus, tad tas pasākums būs dārgāks
..cik m2 tur ir? Kāds ir grīdas segums? Dēļi?
Varu piedāvāt ļoti labu varintu apkurei ar elektrību, ar automātiku un uzsilšanu ļoti īsā laikā, izmantojot infrasarkanos starus. Salīdzinot ar parasto elektrības apkuri ekspluatācijas izmaksas ~1:3, cenas var sanākt kā gāzei vai pat izdevīgāk.
bogy rakstīja:
Pirmais rakstīja:
TDIOTS rakstīja:
..cik m2 tur ir? Kāds ir grīdas segums? Dēļi?
Varu piedāvāt ļoti labu varintu apkurei ar elektrību, ar automātiku un uzsilšanu ļoti īsā laikā, izmantojot infrasarkanos starus. Salīdzinot ar parasto elektrības apkuri ekspluatācijas izmaksas ~1:3, cenas var sanākt kā gāzei vai pat izdevīgāk.
38 kvadrāti apmēram
telpas - 2 istabas, virtuve, tualete, koridors
Maiņa!
Mainu labu saulainu 1 istabas dzīvokli Cēsu ielā ar visām ērtībām pret 2 vai 3 istabu dzīvokli Ziemeļu rajonā (tikai ne jaunmīlgrāvī) kā bonusu varu piemest klāt zemes pleķi trīsciemā dārzam vai mājas celtniecībai.
Kaksis drīkst doties porcelāna liftā nakuj.
Kaksis rakstīja:
Zoo rakstīja: Kaksis drīkst doties porcelāna liftā nakuj.
A tu cinka mētelītī...
esmu gatavs paraut tevi pakaļā, bet tikai ne bez preža
negribu lai savairojas tādi kā tu
a tu izvēlies... turpināsi sipties drisā vai nāksi ķert bebru
viss nepārtraukti mainās....
patreiz ir viens 75 metru 3 istabu dzivoklis
130 metru 4 istabu
un tas mazais (38metru) 2istabnieks
prime rakstīja: veel viens spekulants ?
topica autors neko nepārdod.... viņš legāli izīrē viņam piederošo īpašumu un maksā par to nodokļus, lai medmāsiņas varētu apēst kautko siltāku par olbaltumvielām bagātu produktu un ceļu policisti nebūtu spiesti ņemt kukuļus
Kaksis rakstīja:
Pirmais rakstīja:
prime rakstīja: veel viens spekulants ?
topica autors neko nepārdod.... viņš legāli izīrē viņam piederošo īpašumu un maksā par to nodokļus, lai medmāsiņas varētu apēst kautko siltāku par olbaltumvielām bagātu produktu un ceļu policisti nebūtu spiesti ņemt kukuļus
Un kā tika pie īpašuma?
paprasi Pazīstamajam Cilvēkam vai tev žēk 500latu?
38 metru divistabnieks aizgāja, aizgāja arī 3istabnieks
palika 50metru 2istabu un 130 4 istabnieks ar kamīnu
Pirmais rakstīja: 38 metru divistabnieks aizgāja, aizgāja arī 3istabnieks
Tev bildes ir no 50m2 2-istabnieka?
Un kāda bija cena?
uupis rakstīja:
Pirmais rakstīja: 38 metru divistabnieks aizgāja, aizgāja arī 3istabnieks
Tev bildes ir no 50m2 2-istabnieka?
Un kāda bija cena?
ko tev bildes iedos? atnāc pats un apskaties....
lai tev nebūtu jālasa viss topiks no sākuma atgādinu
1) ceņņiks +- 2 laši metrā....
2) telefons 29365064
izīrēju dzīvokli
ideāli piemērots Tavai vajadzībai
ja vēlies ir dzīvoklis ar skatu uz daugavu - varēsi dzert alu un tukšās pudeles mest tiem praideriem zaļajās vestītēs, kas dzelteno protokolu izsniegšanas vietā paņem dzeltenu naudaszīmi
ja nevēlies TO visu redzēt, tad tieši tev ir dzīvoklis bez skata uz daugavu....
apriebies dzīvot 18 kvadrātmetros kopā ar mammu un suni? tad tev pašā laikā būs 52 kvadrātmetru 2istabu dzīvoklītis....
ja nu tomēr mamma un suns tev ir dārgi, tad varbūt tomēr vēlies dzīvot 130metros un skatīties kā kamīnā jautri sprēgā pionieru ugunskurs...
katrā gadījumā Ir Varianti, kā sacīt jāsaka
jā, KUR.... protams, ka 23 minūšu braucienā no bauskas (ar baiku) un 7 minūšu gājienā kājām no Doma laukuma
zvanīt 29365064 - prasīt Pēteri