Sretsked rakstīja: Es vienam cilvēkam, kurš kategoriski nostājies uz vecus auto plusiem, pie tam, franču...pajautāju- ja tev iedotu 35 000 ls mašīnai, ko tu nopirktu ? Atbilde bija- jauns Audi A4 3,0 TDI Q ...lai gan pirms tam kategorisks bija- franču auto rulz nemēra
Tā kā, ja var dzirdēt-lētāks...maz ieguldījumus prasošs...tad acīm redzami izvēli tas arī nosaka.
tas cilveks buutu nelaimiigs peec veca francha ustureshanas, jauna Audi ustureshana liktos kosmiska. neiet runa par varu atljauties vai nee, iet runa par to, kuda mir katitso auto kljuust ljoti isa paterinja prece, jaa gliita, jaudiiga, bet pasakaini darga un mazmuzhiga. jaa, man tiik dazhi jaunie auto, bet sev es tos neveleetos. kaut gan guljam rajonu pagalmi pilni ar tadiem, kameeer es, dzivojot privat majaa, un trukumu necietot, tomeer uzskatiishu ka nevaru atljautoes un laikam nekad nevareeshu jaunu Premium segmenta auto, deelj smadzenju uzbuves, jo galvaa neierakstaas kaa var par blekji izdot vairaak par 10 shtukaam.
Un, vwfan, es arii nekaadaa reizee neveleetos parkaapt no 96g A6, un opeli, pat jaunu opeli
Latvijas Gada auto 2009
Nu ko, tas ir noticis - par Latvijas Gada auto kļuvis VW Golf VI. Apsveicu!