Bezmiegs rakstīja: Cik nopietni un cik lielaa meeraa sitais strunts (taa bojaajums), vai vispaar aizvietosana ar kaut kaadu gofru-var ietekmeet degvielas pateerinu?
Neiet runa par ziemas vai vasaras sezonu atskiriibaam, bet kopumaa! Auto ir izbraucis visas diagnostikas un kompjus-visi uzraada OK, zondes un citas fiicas ieskaitot.... bet 1,6 bendziins rij kaa vismaz 2,5...!!!!! Ja ne vairaak....
Kur nu iauto-bez uzbraucieniem un spama- taatad -welkomeets.....!
Nu ja tev izpūtējs nav vienkārši aizaudzis nakuj ciet - tad nu pārlieku nevajadzētu ietekmēt. Bet kopsummā jau jautājums kas par auto un cik ta tev jams rij. Jo reizēm auto ar 2 litru dzinēju tiešām var ēst mazāk kā 1,6, ja tas 1,6 ir absolūti nepiemērots dzinējs konkrētā auto pašmasai, vai jau daudz brauc "uzkrāvies" tad kopējai masai.
Bet kopsummā "statistiski" visvairāk degviela patēriņu sabojā gļukainas zondes, vai gaisa masas sensori ( tiesa ar to gļukiem arī auto motors jūtami gļuko.)
Joka pēc pamēģina atvienot pa vienai zondei un pabraukt kādu laiciņu vismaz vienu tukšu bāku - tad jau redzēsi kas notiek.
Bezmiegs rakstīja: .... bet 1,6 bendziins rij kaa vismaz 2,5...!!!!! Ja ne vairaak....
Es braucu ar diviem auto - 1,6 reno kabluku un 2,8 bmw, automātu.
Vidējais patēriņš abiem vienāds - ap 9 l vasarā, ap 10 ziemā.
Jautājums - kas tik īpašs ir 2,5 un cik tad tāds zvērs ēd

es vienmēr esmu teicis ka mazākus par 2 litriem dzineejus var lietot tikai zālespļāvējiem

Ozz rakstīja: es vienmēr esmu teicis ka mazākus par 2 litriem dzineejus var lietot tikai zālespļāvējiem
Tu laikam neesi braucis ar šīs desmitgades mašīnām....
ValdisM rakstīja:
Ozz rakstīja: es vienmēr esmu teicis ka mazākus par 2 litriem dzineejus var lietot tikai zālespļāvējiem
Tu laikam neesi braucis ar šīs desmitgades mašīnām....
Es pat teiktu, ka labāk arī nemaz nemēģināt...
baidos ka Tu arī neesi braucis

2011. gada janvārī ar šīs desmitgades mašīnām maz kurš būs braucis, tas tiesa.
bet autoram - netraucē mašīnai strādāt.
1,6 karburatoram normāls rādītājs
Paliec klucīti zem akseleratora pedāļa – uzreiz būs degvielas ekonomija 
tagad ir moderni ielikt 1.2 turbomotoru 2tonnīgai tačkai
Paldies...
Jaaceko laikam tas pats izpuuteejs visaa garumaa.... kaut ko tur iepriekseejais iipasnieks ir mugiijis...
Un jaa...tas kluciits zem pedaala dereetu gan.....!
Jo ja sis neiet- dodu virsuu kameer iet....!!!!
)))
iečeko mekāniku - vai visi riteņi griežas un tā ..