Eiropas Parlamenta vēlēšanas 2014

Maris Reģ.: 06.06.2001

Plāno ļoti zemu vēlētāju aktivitāti, ej un balso!

 
1 2
Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Ok, sievietēm nost ņemt balsi nevajadzētu, bet visiem tiem, kas dzīvo uz pabalstiem, gan. Tātad visiem pensionāriem un valsts ierēdņiem(publiskais sektors), jo tie viegli padodas demagoģijai. Piemēram pensionāriem sasola, ka cels pensijas, lai gan tas nav no Saeimas atkarīgs, jo pensiju sistēmā naudu maksā no sociālā budžeta un to cik tajā iemaksā privātā sektorā strādājošie. Ierēdņi, gan lepni sit pie krūtīm, ka ir lielākie nodokļu maksātāji, bet tā jau ir tikai ilūzija. Tāpat kā absurds, kad valsts uzņēmumu galvas saņem ordeņus par labu darbu un lielu peļņu, lai gan strādā monopola apstākļos.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

IkdienasViesis rakstīja: Atceros, padomjlaikos(70-tajos), daudzos strādnieku rajonu vēlēšanu iecirkņos no rītiem pirmos 100 vēlētājus cienāja ar šnabi, kas bija saliets graņonkās. Pavadošajiem bērniem bija limonade un šokolades konfektes. Savukārt,80-tajos gados daudzviet lielākajos vēlēšanu iecirkņos bija deficitu pārtikas produktu tirdzniecība. Šodienas situacijā vēlēšanu dienās uz valsts (vai ES) rēķina kopā ar vēlēšanu zimēm varētu izspēlēt kādu loteriju - iespēju vēlētājiem vinnēt piem. kādus labus 3 auto un 5 ceļazīmes uz siltajām zemēm.....Būtu INTRIGA, cilvēki tomēr vēlēsanu procesu respektētu vairāk, cerībā kaut ko arī sev novinnēt.

Tikai pie šāda razklada tie, kas ietu uz vēlēšanām dēļ vinnestiem loterijā balsotu pofig par to, kaut vai griguli, kuru katru dienu redz uz mikriņa pakaļas. Tad jau labāk nebalsot vispār. Ar pad-laikiem savādāk - kandidāts tomēr viens tikai...

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nav tāda ideāla un pareiza balsošanas veida, nav tādu pareizo "saulvežu" utt. Kamēr no paši (visi !!!) neizaugsim - tikmēr arī dzīvosim tā kā dzīvojam. Šajās vēlēšnaās varēja balsot par kuru poltisko spēku vien ienācā prātā, tikai šķiet Ždanokas kompānija principā ir zemē nomestas balsis - "ķērcošā vārna" jau sen visiem Eiropā ir tukša vieta. Par pārējiem - lai izdodas ko sakarīgu paveikt ( nepārprotiet - Latvijai tur nav reālu iespēju izdarīt ko labu pašiem sev, tācu tehniski viss kas ir labs globāli ES tehniski agri vai vēlu nenāks par sliktu mums).

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti