Vakar nopirku S60, uzreiz beigts motors

Dzēsts lietotājs Reģ.: 26.04.2024

Sveiki,

Vakar iegādājos 2000. gada Volvo S60 2.4T ar 170.000 km. Atradu sludinājumu, apskatījos mašīnu dienu pirms pirkuma, ļāva pabraukt 10 min., viss kārtībā. Vakar samaksāju 2450 Eiro, pāreģistrēju, braucu mājās no CSDD. Braucot pēc kādiem 10km parādās "Eļas spiediens zems. Izlēgt dzinēju.". Apstājos, izslēdzu. Pēc kāda laiku ieslēdzu, nerādas vairs neviena kļūda. Braucu tālāk, atkal kļūda pārādas, nepaspēju apstāties, mašīna braucot noslāpst un vairs nevar startēt. Aizvedu uz servisu, tie saka ka motors beigts un vajag mainīt. Pārdevējs likas normāls čalis, bet laikam mani tomēr apčakarēja, jo nevar tak būt ka mašīna pirmajā dienā jau beigta?

 
1 2
kt315b Reģ.: 04.12.2012
1 1 Atbildēt

msh rakstīja:

Tā jau apdzīšanas manevru daudzums ir atkarīgs no šosejas, pa kādu brauc, bet es nezinu pa kādu čuhņu tu ikdienā brauc, ja tu tikai dažas reizes gadā sastopi kādu Džona Brieža pilotētu fūri...

A2, 200km katru darbdienu. Un Džons Briedis ir šis te:

www.deere.com/en_INT/media/images/our_company/news_and_media/press_releases/2012/september/6170M_studio_1024x700.jpg

msh Reģ.: 16.04.2007
0 1 Atbildēt

Ā, tādi arī ir, jā. Pirmdien uz liepāju braucot priekšā uz 50 sēņojošā fūre izrādījās sēņoja tāda aparāta dēļ - pēc tam to nokoda un tālāk gāja uz 70...

sirga Reģ.: 29.10.2002
0 0 Atbildēt

Ka tad beidzās! motoru nomainiji-vai tomer kads elektronikas defekts?

VitalijsDanis Reģ.: 27.09.2014
0 0 Atbildēt

Skatos ka lietotājs kas rakstīja par savu bēdu ar volvīti ir dzēsies.

Nu jā, saprotu viņu, ļoti žēl protams ka tā ir sagājis. Tā nu ir ar tām auto - dažkārt sanāk pirkt automašīnu kā cūku maisā.

Pareizi daži minēja pat serviss ne vienmēr pateiks vai auto ir labā tehniskā kārtībā...

Ko gribēju teikt - Nu , man jau arī bija VOLVO S80 / 2.4 automāts 2001 gads benzīns. Pirku es pie dīlera 2 gadi atpakaļ. Toreiz man viņš izmaksāja kaut kādi 4 tūkstoši latu.Jau pirmajā dienā izmēģinājuma laikā saklausīju ka uz bremžu spiešanas brīdi laiž gaisu! Protams uzreiz saku pārdevējam kas pa kam??? Šis ar izbrīnu protams apskatīja un pateica ka viss tiks salabots... Tā arī notika, aizbraucu uz CSDD tehnisko pārgāju svilpodams nekādu problēmu... Braukāju savus 2 gadus un visa laika posmā notika kaut kas kas līdzīgs - proti panelī IEDEGĀS BRĪDINĀJUMA ZĪMES --- BRAUKT AIZLIEGTS, IZSLĒGT DZINĒJU utt,.....

Kā panelī parādīja -- MOTORĀ NAV EĻĻAS-- Protams nobijos, izslēdzu dzinēju uzreiz pārbaudīju eļļas līmeni motorā, viss kārtībā..

Uzreiz aizbraucu pie cilvēka kas saprot vairāk nekā es - viņš pirmais apskatīja eļļu un vel ar to saistošas lietas.. viss kārtībā ..

Sēdos auto un ar uzmanību turpināju ceļu, kā lai tur nebūtu elektronika pati pārtrauca viltus trauksmi... un Turpināju braukāt nekādu problēmu..

Tad pēc laika atkal uzleca visvisādas kļūdas ar ABS, Air-bag, un daudzas citas kļūdas... Protams uz atkļūdošanu braukāju, bet tas neko nemainīja...

Teiksim tā - jau 2001 gada auto svieda kļūdas un visnotaļ tas bija dators kas trakoja.. iespējams auto ir slīcis vai kā nu tas lai paliek uz pārdevēju sirdsapziņas.. Bet

Ko gribu arī piefiksēt ar AIR-BAG neskatoties ka tas dega un uzrādīja ka esot problēmas ar gaisa spilveniem MAN TIE IZGLĀBA DZĪVI. Jo 4. septembrī tiku smagā avārijā un sasitu volvo visa priekša bija nonesta un auto atzīta kā nelabojama un paldies Dievam air-bag nostrādāja visa kreisā puse - augšdaļa, izsita spilvenus no sēdvietām, no pasažieru priekšējā paneļa, man no stūres un tt... Tātad tagad var teikt 100% tas bija dators kas "čakarēja"

Nu jā, tas ka auto bija puisim noskrējis 170 tas jau vel neko nesaka.. ir arī 200 pukstoši no-skrējieni un turpina skriet..

Ko lai saku - Kaut kādas jau garantijas ir ja pērc pie dīlera, plačos utt. Nu privātpersona te ir te viņa nav! To jau mēs zinām...

Nu tagad esmu bez auto- un ir doma braukt uz Vāciju pēc jauna plus mīnus 3 tūkstoši man ir. Tad jau redzēs.

Starp citu ja jau ņemat auto iesaku aizbraukt uz to servisu vismaz kaut ko viņi tur apskatīs pirms pirkt.

Es vel skatos cik ir bijis īpašnieku auto. Manam auto es biju Lv viens - auto atdzina no Zviedrijas...

Piedodiet, bet es uzskatu ka Lv ņemt lietotu auto labāk nevajag.. Kādi mums te ceļi utt.. Labāk jau tikko atdzītu no citas valsts

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Par tām garantijām plačos - pilnīgs bulšits. Ja tu ar kādu ziepi mēģināsi virzīt pretenzijas, šamie pateiks, ka neko nezin, pats vainīgs, ka pirki.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Savulaik pirku Audi A4 Rīgā no Autowelt.

Tiešām, nojūkot sasodītajai kārtai Multitronic un uzrakstot viņiem oficiālu pretenziju, pusi remonta summas viņi atmaksāja bez kurnēšanas.

Būtu pircis Rumbulā vai jebkur citur...

Paši saprotat.

VitalijsDanis Reģ.: 27.09.2014
0 0 Atbildēt

Nu ja. Piekrītu. Bet redzi kas par lietu, es uzskatu ka pērkot no trešās personas mēs pārmaksājam Tāpēc labāk pirkt uzreiz no īpašnieka. Ar to paaugstinot to ka varam nopirkt mantu pilnīgi bez kādas garantijas un pretenzijas tur neviens nepieņems..

Tā nu ir koks ar diviem galiem.

he.

Tas skan tā:

- Gribi labu un dārgu auto? Pērc pie dīleriem.

-Gribi labu un lētu auto? Pērc lietotu pie dīleriem.

- Gribi cūku maisā, 80% ietaupīsi (pirmajā dienā) tad pērc no privātpersonas.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

... vai Rumbulā

sirga Reģ.: 29.10.2002
1 3 Atbildēt

ta ir kad šrotus perk

auto japerk jauns

vienalga kadas šņites

vismaz 5 g brauksi ne remontesi

watson45 Reģ.: 02.10.2014
1 0 Atbildēt

Hello, Yesterday I bought a 2000 Volvo S60 2.4T with 170,000 miles. I have found an announcement went out on the car the day before the purchase, allowed to pass 10 min., Okay.

_________________________

watson

sciroco Reģ.: 18.12.2002
1 0 Atbildēt

Runājot par tēmu, manuprāt šeit ir 50/50 , iespejamība ka pārdevējs zināja motora defektu tik pat liela ka nezināja. Padomājiet paši, ja viņš zinātu vai dotu testēt tik ilgi ? Tomēr liels risks palikt bez pircēja un ar lieliem tēriņiem remontam...

Neteikšu ka pirkt mašīnu no pirmām rokam nepareizi, bet tomēr pastāv liels risks. Uzskatu ka šajā gadījumā pircējam vajadzēja uztaisīt kratīgu diagnostiku servisā. Visdrīzāk tur jau pamanītu defektu un iespējams ar padevēju vienotos par izdevīgāku cenu un salabotu motor pirms šis noķīlēja (cik sapratu)

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti