ella zud

mskulme Reģ.: 16.02.2015

Man pirms kada laika saka zust ella. Pieleju uz katriem 1000 km pa litram. Beigas motors saka grabet, dabuju nomainit motoru, teica ka esot palikusas kadas metala skaidinas ieksa no seniem laikiem kad tas taisits. Braucu talak, bet ellas paterins tads pats- atkal zud. Ieveroju ka ella zud caur turbinas vakuuma varstu- servi teica ka turbina jaremonte. Sataisiju turbinu- paiet menesis un atkal turpat zud ella. Kur vel varetu but vaina?? kads spiediena regulators pizdec?Varbut vakuma varsts jamaina, bet vai tad to vini nebutu redzejusi?

 
sirga Reģ.: 29.10.2002
2 1 Atbildēt

noperc jaunu auto

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
1 1 Atbildēt

nelej tik daudz to eļļu, nebūs kam zust.

iAuto Reģ.: 17.07.2001
1 0 Atbildēt

Uzraksti, kuram modelim un kurš gada?

Vai tas ir 1.9 turbodīzelis?

Crankshaft Reģ.: 31.10.2004
3 0 Atbildēt

Vispār jau iAuto taisnība - ko dod gaudas pēc palīdzības, ja

nav minēts ne auto modelis, ne dzinēja tips, ne izlaides gads, ne nobraukums. Vienas markas un modeļa auto vidū jau var būt milzu atšķirības, turklāt mēdz būt "markai tipiskas" nelaimes, kuras gadās ja ne visiem markas auto, tad, piemēram, kādai sērijai. Tā ka šeit prasās izsmeļošāku info, ieskaitot braukšanas stila pieminēšanu :-)

DidzisKalnietis Reģ.: 20.03.2014
0 0 Atbildēt

Lai varētu vismaz mēģināt pakomentēt, patiesi - marka, modelis, motors, noskrējiens, kas zināms par to motoru, ko nomainīja "nokaiutā" vietā???!!!

Par cik ar motoru remontu nodarbojos jau 30 gadus, tad droši varu teikt, ka ļoti bieži amatnieki saliek kopā pēc remonta neiztīrītu motoru, jo tīrīt un mazgāt arī ir jāprot, un tas paņem gana daudz laika. Tāpēc nav jābrīnās, ka motors pēc remonta "noklapē" pavisam drīz. Tāpat būtu jāzin, kas remontēja turbīnu. Gadās, ka naudu gan paņem, bet neko nesataisa...

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti