Navigācijas panelis (neorģināls)

riebeklis Reģ.: 02.08.2006

Esmu noskatījis auto, kas gandrīz pilnībā atbilst manām prasībām. Vinīgais, kas iztrūkst ir navigācijas panelis. Ir kāds licis neorģinālos, piem. brendīgos pioneer, kenwood, vai chinese sūdiņus? Nez vai tie atbalsta arī oriģinālās atpakaļskata kameras?

 
Nortel Reģ.: 16.03.2007
3 0 Atbildēt

ZAZ neorģinālais panelis atbalsta visas 4 kameras.

riebeklis Reģ.: 02.08.2006
1 1 Atbildēt

ķipa 360 grādu.

ir citi viedokļi bez iepriekšējā pamuļķa...

aansis Reģ.: 23.11.2012
5 0 Atbildēt

Man ir 7" standarta 2DIN ķīniešu androīds (KitKat 4.4). Atbalsta visādas kameras, pieņemu, ka arī oriģinālo, ja tā dod standarta signālu. Brendīgie aparāti neuzrunāja, jo ir pieejami paši savā izpildījumā, ne ar androīdu, tādēļ izvēlējos ķīnieti, kam var instalēt visu, ko sirds kāro - rezultātā ir trīs navigācijas (Waze, Google, ja ir internets, iGO (aparāta oriģinālais) ārpus interneta pieejamības).

Pirku no Joying, pie viņiem var meklēt gan standarta 2DIN, gan konkrētām mašīnām pardzētus.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Ja jau androīds, tad priekš bezinterneta lietošanas var arī uzlikt maps.me

aansis Reģ.: 23.11.2012
0 0 Atbildēt

Var, un ir arī citas visai labas OSM bāzētas offline bezmaksas navigācijas, bet kā jau rakstīju, aparātam jau bija iekšā IGo ar licenci visas Eiropas kartēm. Toties ņemot vērā auto izmantošanas specifiku man daudz vairāk patīk iespēja instalēt Jāņa sētas aplikāciju, kas pilnajā versijā piedāvā savas ceļu kartes arī offline saglabāšanai. Topo un aero gan ir tikai online. Latvijas mežos der - LMT nodrošina internetu neticami dziļos nekurienes purvos

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti