Philips - pasaulē pirmais oled 4K televizors ar ambilight

Rudolfs1992 Reģ.: 28.03.2017

TP Vision ir radījis jaunu televizora attēla kvalitātes standartu ar uzņēmuma pirmo OLED 55 collu 901F televizoru ar īpašu skaņas sistēmu un labāko dizainu Eiropā.

• OLED panelis ar plašu krāsu gammu

• Perfect Pixel Ultra HD procesors

• HDR ideāls sniegums

• Trīspusējā Ambilight tehnoloģija unikālā veidā uzlabo OLED ekrānu sniegumu

• Četrkodolu procesors darbināts ar Android TM

• Integrēta 6.1 skaņas sistēma

• Augstākās kvalitātes Eiropas dizains ar īpaši smalkiem materiāliem

Raksturīgākās OLED īpašības rada perfektu papildinājumu Perfect Pixel Ultra HD procesoram, tādējādi nodrošinot daudz pārāku melnās krāsas kontrastu, krāsu un kustības reprodukciju nekā pašiem spēcīgākajiem LED/LCD ekrāniem. OLED televizori atrisina problēmu, kad melnās krāsas pikseļi mēdz izstarot gaismu, tagad ir unikāla iespēja tos pilnībā izslēgt. Rezultātā melnā krāsa tiek reproducēta uz vistumšāko, dziļāko toni, tajā pašā laikā pat visjūtīgākās nokrāsas kļūst skaidri saskatāmas, pateicoties lielajam kontrastam. Tipiskākie OLED televizori ir 100 reizes ātrāki nekā tradicionālie uz LED tehnoloģiju bāzētie televizori, tādējādi nodrošinot skatītājam ļoti ātru atbildes laiku, kas saglabā attēlu asu, neatkarīgi, vai skaties sportu vai asas sižeta filmu.

Īpaši plānais OLED televizora rāmis nodrošina teju neredzamu pāreju no ekrāna uz trīspusējo Ambilight tehnoloģiju, vēl vairāk uzlabojot televizora izcilo krāsu un lielo kontrastu, radot aizraujošas skatīšanās iespējas, kas iepriekš nebija pieejamas OLED televizoriem.

Šī televizora lieliskās īpašības tiek vēl vairāk papildinātas ar 6.1 augstākās kvalitātes 30 vatu jaudīgo skaņas sistēmu. Šī sistēma piedāvā sešus televizora priekšā novietotus skaļruņus, kas uzstādīti atsevišķos, ļoti plānos alumīnija skaņas celiņos, lai sniegtu izcili dzidru un detalizētu skaņu gan vidējām, gan augstajām notīm, un tas viss tiek papildināts ar Triple Ring skaļruni, nodrošinot visdziļāko un spēcīgāko basu.

Philips OLED TV ir izstrādāts, lai atspoguļotu uzņēmuma galvenās vērtības - “Acīmredzams vieglums” un Eiropas labākais dizains un materiāli.

“Acīmredzamais vieglums” sniedz skaidru norādi uz jaunāko tehnoloģiju virsotni, par ko liecina ļoti plānais un smalkais OLED TV korpuss ar tā īpaši šauro rāmi. Ļoti plānais un izliektais statīvs rada skatītājam iespaidu, ka televizors nestāv uz vietas, bet ir vienmēr kustībā.

Rūpīgi nostrādātas proporcijas un skaistu materiālu izmantošana apdarē liek šim televizoram izskatīties tikpat izcili, cik izcila ir tā veiktspēja.

TP Vision ir pasaulē nozīmīgs spēlētājs TV segmentā, kura darbības joma ir zīmola PHILIPS televizoru attīstīšana, ražošana un tirdzniecība Eiropā, Krievijā, Tuvajos Austrumos, Brazīlijā, Argentīnā, Urugvajā, Paragvajā un citās valstīs Āzijas un Klusā okeāna reģionā. Mēs to darām, apvienojot mūsu zināšanas dizainā ar novatorisko Philips TV mantojumu, izcilību, elastīgumu un attīstības ātrumu TPV tehnoloģiju jomā. Pateicoties šīm priekšrocībām, mēs spējam nodrošināt televizorus ar augstu kvalitāti: gudrus un viegli lietojamus ar izsmalcinātu dizainu, jauniem materiāliem un plānu korpusu. Pateicoties Philips televizoru segmentam, TP Vision ir viens no līderiem tehnoloģiju tirgū.

Video: www.youtube.com/watch?v=n-si7xYDc2E

 
ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
2 0 Atbildēt

Philips ir jau ķīniešu īpašums ar izrietošajām ekonomēšanas sekām. Ekrānus ražo Polijā. Liels brāķa procents. Es izvēlos Sony, tam Japāņu ekrāns un balss meklēšanas funkcija. Ps nekas personīgs.

Philips savus klientus paņem ar ambiligh gaismiņu...

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Ne manu 3 gadus veco TV, kas noplīsa Philips vairs neremontē, jo redz tādus barošanas blokus vairs nevar dabūt.

Tas nekas, ka visa vaina bija un pa pāris eiro pārlodēju ķīniešu Crapxson kondensatorus uz japāņu Rubycon kondensatoriem . Iet kā jauns un vēl ies(cik nu tāds Philips var "iet").

Nekādus Philips TV nepērciet. To ambilight var piemeistarot arī no TV video izejas, tam jau nevajag visu TV pirkt.

iAuto Reģ.: 17.07.2001
1 2 Atbildēt

Par gaismiņām piekrītu.

Kā paslīd kāja uz Philips, tā tomēr kaut kādas problēmas izlec.

Es TV priekšroku dodu Samsung!

Scotinsh77 Reģ.: 14.05.2016
0 0 Atbildēt

Es arii par Samsung

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Samsung zemā gala TV arī nav tā labākā pieredze, bet varbūt sakritība.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
2 0 Atbildēt

Ja samsungs ražotu kvalitatīvas preces, kuras nevajag pat garantijas laikā vadāt pa servisiem, būtu lieliski.

gunbox Reģ.: 23.12.2016
2 0 Atbildēt

Philips Androidam ir pielaista tikai viena un vislielākā kļūda - nav iespējams instalēt APPus no nepazīstamiem avotiem, kā rezultātā Android kā suga uz Philips sevi ir izsmēlusi vēl nesākoties.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Šo TV var lietot sava auto lukturu vietā?

Abavnieks Reģ.: 05.09.2016
2 0 Atbildēt

Kad kāda TV kompānija sāks rādīt kādus 30 kanālus Ultra HD kvalitātē, tad varbūt būs jēga pirkt tādus UHD televizorus! Bet šķiet ka kādus pāris gadus nāksies iztikt ar HD, un tie paši ne jau Latvijas TV.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Kad PAL uz 4K izstiepj tad bilde ir nekāda.

aigi Reģ.: 01.08.2005
1 0 Atbildēt

UHD ir labs, vajag tikai iepirkt 4K action cam un var visu safilmēto skatīties pa smuko.

Žēl, ka LG tik labi rāda, nav iemesla mainīt teļļuku. Bet nu ja naksies, tad tikai uz UHD. To cenas jau ir smieklīgas.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Nu jā bildes un savus 4K video ir bauda skatīties, bet kā TV diezgan nederīgs.

jaaanis Reģ.: 29.06.2004
1 1 Atbildēt

Philips pat tējkannu neprot uzražot, lai tā pēc gada lietošanas netecētu vai nebūtu citu gļuku, kur nu vēl TV!

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Man ir unikāls Philips putekļu sūcējs, unikāls ar to, ka ražots vēl Holandē, nevis Ķīnā, jo iegādāts 90.gadu sākumā. Strādā bez problēmām daudzus gadus, pat vada uztīšanas mehānisms neķeras.

gunbox Reģ.: 23.12.2016
0 0 Atbildēt

Philips ir salīdzinoši labu preču ražotāji, bet pieļauj gandrīz katrā precē nepiedodamas kļūdas. Man dārgā gala elektroniskajai tejkannai pēc kādiem diviem gadiem atteica tīri elektronika, kaut pati izskatījās kā jauna. Ir mazgājošais putekļu sūcējs. Trubu savienojumos ielikuši rūsējoša metāla fiksātorus. Ir bijušas ne tās lētākās austiņās ar noņemamu vadu. Par savu cenu laba skaņa, bet... vada štekeris austiņu pusē izjuka, kaut ļoti reti tika izņemts vads.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Vai tad televizoru kāds bez pensionāriem vēl skatās?

Vecvecākiem dažus gadus atpakaļ vajadzēja jaunu teliķi - bija budžets, zināms izmērs, tā kā bija teksts "izvēlies priekš sevis", tb ka tas nākotnē varētu kļūt mans, skatījos lai nebūtu vājdatora funkcija un būtu Full HD - visas četras prasības apmierināja filipsis. Nekāda vaina, sūdzību nav.

Man pašam pēdējos 6 gadus pat ir kaut kāds televizors, jo no anglijas mājās atvedos dažas vecas konsoles - vispirms bija vecs CRT ar blāvu kineskopu, no muteres draudzenes savākts - tad dažus gadus atpakaļ mana meistare un kaimiņiene vienā personā paprasīja lai aiznesu un izmetu viņu televizoru - ieraugot ka tas ir daudz labāks par manējo, tālāk par pirmo stāvu tas nenonāca - un tā nu man ir samsūds ar plakanu CRT ekrānu, kura vienīgais bojājums ir izlauzta antenas ligzda, kura man nekādīgi nepietrūkst Šobrīd pat atrodas manā istabā; sestdienas vakarā sanāca iznest no bēniņiem lai divatā ar oriģinālo xkasti uzgrabinātu pāris spēles un paskatītos vecus viģikus

Scotinsh77 Reģ.: 14.05.2016
4 1 Atbildēt

Bez komentaariem...

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
0 0 Atbildēt

Es savu 32 collu Philips televizoru izmantoju kā monitoru jo televīziju skatos ļoti reti,tur jau arī nav ko redzēt.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti