Remonti garantijas laikā - aptauja/jūsu pieredze?

AnK Reģ.: 06.10.2014

Domāju, ka būtu interesanti vienuviet apkopot jūsu pieredzi ar remontiem GARANTIJAS laikā, lai gūtu atpuveni priekšstatu par jūsu pieredzi.

Sākšu pats:

Auto: Toyota Auris TS, 2014.g.

Nobraukums/vecums: Aptuveni 1g, 30000-40000 km

Bojājums: Nepatīkami skaļa (jeb izteikt sportiska) skaņa no izpūtēja.

Rezultāts: Pie dīlera (Wess Berģi) norunāju laiku, piebraucu, meistars piefiksēja sūdzību, nedēļu vēlāk zvanīja sarunāt remonta laiku. Nomainīja vai nu visu izpūtēju, vai nu kādu detaļu, esot parasta vaina pirmās paaudzes Auris TS

Auto: Toyota Auris TS, 2014.g.

Nobraukums/vecums: Aptuveni 2g, 60000 km

Bojājums: Viena vējstikla šķidruma sprausla beidza darboties

Rezultāts: Bojājums parādījās neilgi pirms apkopes, apkopes laikā (Wess Berģi) pieteicu bojājumu, defektu uzreiz konstatēja. Diemžēl detaļa uz vietas nebija, tādēļ nācās iebraukt dažas dienas vēlāk uz pusstundu, kamēr nomainīja.

Auto: Toyota Verso, 2016.g.

Nobraukums/vecums: Zem 1g, 21000 km

Bojājums: Bojāts EGR vārsts

Rezultāts: Braucot iedegās CHECK ENGINE un pazuda jauda. Tā kā biju tuvu servisam (Wess Berģi), uzreiz iebraucu, mašīnu nekavējoties pieņēma. Diagnostika norādīja uz bojātu EGR vārstu, meistars it kā teica, ka braukt varot un drošību neietekmēs, maiņas auto nedeva.

Kādas 4-5 dienas vēlāk zvanīja, ka varu braukt mainīt, norunāju laiku piektdienā (ceturtdiena brīvdiena, zvanīja otrdienā). Protams, trešdienas vakarā auto nevarēja piedarbināt, saucu evakuatoru, bet pēc 20 min pieleca. Aizbraucu uz servisu, mašīnu atstāju, maiņas auto nedeva, piektdienas priekšpusdienā zvanīja, ka auto izremontēts.

 
1 2
kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Radinieka jaunā MAZDA 6 sedans, benzīnnieks, automāts. Nobraucis 150tkm no salona līdz šim brīdim. Pa garantiju nomainīti abi svīst sākušie bi-xenon lukturi ārprāta summas vertībā. Citādi auto kalpo nevainojami un super ekonomiski. Viennozīmīgi, ļoti iesakāma izvēle.

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti