Opel Astra 1,7D 2013, simbols auto@atslēga

Legioner16 Reģ.: 15.10.2017

Braukšanas laikā, tieši kad palielinu auto ātrumu (manuālā karba) pirms nakošā pārnesuma ieslēgšanas dažreiz iedegas simbols "auto@atslēga" dzeltena krāsā,(pirms tā iedegšanas it kā sekundes daļu pazūd jauda, kura uzreiz atjaunojas), simbols "auto@atslēga" turpina deg. Kad auto noslāpē un darbina no jauna kļūme pazūd un citreiz vairs neatkārtojas.

Rokasgramatā norādīts, ka šis simbols nozīmē steidzami veikt apkopi (visas apkopes veiktas laikā un nākošā vēl nav pienākusi), kā arī minēts, ka kļūme motora vai pārnesumkārbas elektronikā, ja pēc atkartotas iedarbināšanas kļūme nepazūd meklējiet palīdzību autoservisā.

Varbūt kāds var ieteikt kā pareizi rīkoties šādā gadījumā. Varbūt var ieteikt kādu servisu, Ogrē vai Rīgā?

 
Legioner16 Reģ.: 15.10.2017
4 0 Atbildēt

Problēma izrādījās vadības blokā, starp iekārtas vāciņu, kurš ir no dzelzs un alumīnija korpusu bija notikusi pastiprināta korozija, kuras rezultātā ūdens bija iekļuvis vadības blokā un to sabojājis. Vadības bloks atrodas auto kreisaja pusē, blakus riteņa arkai, tā kā uz ta pastiprināti notiek mitruma ietekme. Izdevās bloku elektronikas darbnīca atjaunot, kā arī vajadzēja restaurēt pašu bloka korpusu.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
2 0 Atbildēt

Plusiņš par to, ka ieraksti kā viss beidzās. Lai arī neviena komentāra nebija.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 1 Atbildēt

Nu, tā ir derīga informācija. Tagad visi dīzeļopeļastru īpašnieki varēs pievērst uzmanību vadības bloku dzelzs vāciņiem.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti