Sakas ... [addsig]
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Taa jau domaaju, ka iekarsiisi [addsig]
owa.fm.gov.lv/ftp/Tuss/Thumbnails.html
Viens links uz Lieldienām
Var arii sitaa
owa.fm.gov.lv/ftp/Tuss/[addsig]
home.delfi.lv/legers/sia/index.htm
Bad_MF kam maajaas nets aprubiijaas chota
kas noticis ar VC lapu? tur tak kredis klāt netiek?[addsig]
VC lapa ir mirusi Nu pareizaak nevis VC lapa bet yo.lv ir miris
Labi ka mums ir kopija un tuvaako dienu laikaa buus www.volvoklubs.lv
Taa kaa luudzu nedaudz pacietiibu!
Ar cienju
un cerot uz sapratni
s/o "Latvijas Volvo klubs"[addsig]
Volvokluba maajaslapa ir atdzimusi, pateicoties iAuto portālam! Jaunaa adrese www.volvoklubs.lv
Naaciet apmekleejiet izsakiet savus veerteejumus un ieteikumus Gaidiisim ar nepacietiibu.
Un muus beidzot nevajaas 5Mb ierobezhojums [addsig]
Volvoklubs - kaa tad tas naakas, ka svariigas un AUGSTAS LVK amatpersonas so vértiigo faktu uzzina no publiska informaacijas avota? [addsig]
Varbūt arī saabclub lapu var novietot uz iauto servera?
Protams, kad tā būs gatava...
Hirsh Bet saabclub tachu ir savs serveris vai tad ne? Jebkuraa gadiijumaa domaaju, ka ar redaktoru visu var sarunaat, protams pareizi jaarunaa [addsig]
Cik atceros, tad pēdējās runās gāja runa, ka īsti naf kur "nolikt", bet tas jau jāprasa lapas "cepējiem"
paskatījos jūsu pasākumu bildes (ja drīkstēju ), izskatās, ka normāli pasākumi jums sanāk...[addsig]
user: jāpērk SAAB, vai ne [addsig]
Kam ir SAAB ar EN 812 ?
Blakus pie maajas biezzi parkojas blakus uz Elizabetes ielas ...
Susurs
Vai mūsu SC ir šos apzinājis http://www.SAABIKLUBI.EE ?[addsig]
man patika automatic navigation control
mīļi
kaadu laiku atpakalj domaaju ka tas buutu mans ideaalais naakamais auto ... 4x4 280hp 2 durvis masa noteikti nav no lielajaam ir ok + tas purns kursh priekshaa braucoshajam dod zinju " HEY I'M A SAAB GET OUT OF MY WAY"
Nu tam 9-3X pietrūkst tikai mazumiņa,- 9-5X, vismaz 20K latu un es braucu uz G.Astras ielu to pirkt nost!
SAAB pasakumu bildes un citi linki
Karstuma nodzesu shadus tadus topikus ar linkiem. It ipashi luudzu SaaBeR ievietot sheit velreiz linkus uz Lieldienu bildem un BadMF linkus uz savu lapu. Velreiz atvainojos