Karstuma nodzesu shadus tadus topikus ar linkiem. It ipashi luudzu SaaBeR ievietot sheit velreiz linkus uz Lieldienu bildem un BadMF linkus uz savu lapu. Velreiz atvainojos ![]()
Karstuma nodzesu shadus tadus topikus ar linkiem. It ipashi luudzu SaaBeR ievietot sheit velreiz linkus uz Lieldienu bildem un BadMF linkus uz savu lapu. Velreiz atvainojos ![]()
cau,Turbopiile
[addsig]
šodien sporta saskriešānās, kur saab tikai viena trešdaļa.. skat futbola topiku... kā ar copi, nezinu...
čau ![]()
Sveiks! Volvisti rīko Latgales tūri, arī Saabisti tiek aicinati! Un Jugla šovakar ir futbols pret MB klubu! Ta kā iespējas ir.....
Gribaas kautkaa uzsist adrenaliinu!
Es taads neziniits saules pilseetaa...[addsig]
Brauc 19.00 šovakar uz Juglu, futeni spelet, kan jau kads MB Tev pa kaju iespers, adrenalīna pietiks! ![]()
pārbrauc uz 120 km/h pa brīvībeni adrenalīns būs..
vai nošļūc pa skabargainu dēli.. nu iespēju daudz..
labi, ka ne kā nezinītis uz mēness
![]()
Shodien man taakaa veel mashiina nav gatava,bet kas i ar riitdienu!!!
Čau..
tā bij gandrīz vēlme
smuks zīmējums..![]()
Palasi Volvo zona topiku Zilo ezeru zeme! tur viss ir rakstīts!
re kā.. ! ![]()
Čotta nesaprotu, kāpēc Red. mūsu atskaiti nepublicēja? :8 Pac arī ar klātbūtni nepagodināja![]()
.... vispār jau elegants... apmēram kā reklāmā.. "nē paldies margrietiņ"...
smuks jau smuks...
Daži jancīgi (iepatikās no Yukki izteicieniem) saab:
SAAB VOLVO ir labs!
Vai kāds nav saskāries tuvāk aršādām uzpariktēm? Kādu komentu?
Bļoda! Neielei iekšā viss saits
Karoče jāmeklē tā
eBay Motors > Parts & Accessories > Car & Truck Parts > Computer, Chip, Cruise Control > Performance Chips > Search Results for 'saab'
Re ko te var dabūt: (skaņa obligāta)
tālāk sk. kreisā pusē FUN > Chrome Horn > Bullhorn (tuvu eigām) un pēcāk spiest uz noti. ![]()
kaa juus iepeerkaties ebay? tas ljoljiku kantoris paypal latviju neapkalpo ![]()
BidPay
www.in-pro.com/
tālāk sk. kreisā pusē FUN > Chrome Horn > Bullhorn (tuvu eigām) un pēcāk spiest uz noti.
tas jau mana auto signāls
)
Sausuma dēļ Serbija samazina elektroenerģijas ražošanu, Ungārija slēgs AES, Rumānijā aptur kodolreaktorus
Nobraukums, izmaksas un baterijas ilgums – lietas, par ko visvairāk interesējas elektroauto pircēji
3
421 Zs jaudīgā hečbeka dzīves cikls noslēdzas: Mercedes-AMG izlaiž A 45 S 4-Matic+ “Final Edition” (+ FOTO)