Ja ,bet tur bija arī bijušais 900 Cabrio nez kādēlļ tas un vēl divi Singapūras 900ie pēc tam tika izņemti?
Pēdējā laikā Saabnet.com ir palicis neinteresants....[addsig]
Ja ,bet tur bija arī bijušais 900 Cabrio nez kādēlļ tas un vēl divi Singapūras 900ie pēc tam tika izņemti?
Pēdējā laikā Saabnet.com ir palicis neinteresants....[addsig]
Tie, kas vēlas paskatīties bumerangus lidojumā, dodas šeit - http://boomerang.times.lv/video.html
www.infonegocio.com/xeron/bruno/yesno.swf
veca shutka
vai kads nezin linku ar shomenesha SAAB kalendaru ?
snow, piemēram, šeit
Re ku dazhas bildes, kas tas bijis par pasaakumu?
www.banditos.info/fotografijas/2004-02-04%5bCesis%5d/index.php[addsig]
saakums it kaa no shii gada Briivkalniem. Peec tam dzeks vai dzekene devushies uz Ceesu raj. )
Tas tak slavenais Bandiits snaiperis kopaa seedeejaam
pac sheit: http://www.banditos.info/fotografijas/2004-02-09%5bdipinju_filma%5d/slides/70620030.php
Lai tauta zin savus varonjus
Crash[addsig]
www.saabnet.com/tsn/models/2002/pr19.html
kaut kaa biju shitamo palaidis garaam, inchiiga lieta, ko teiksiet??[addsig]
Par to pashu ieprieksejo teemu:
www.saab-club.ru/info/svc1.htm[addsig]
www.saab900.hu/images/kepgaleria/tort/800/H99-15.jpg
Smuks peec velna [addsig]
njā.. sapucēts nepajokam[addsig]
tik pat labi varētu visu autiņu nohromēt.. [addsig]
Smuks paliek smuks. Un tas nav hromeets [addsig]
nu skaidrs, ka nav, bet vareeetu... es esmu redzējis tūninga lapās hromētu 600 mersi, nezinu vai tādu ļautu piereģistrēt, no tāda acis žilbst...[addsig]
ļautu.. neļautu.. gan piereģistrētu, ko tik nevar.. [addsig]
visādi gadās, manai turbopīlei ir zila metālika, Aizkrauklē pie numuru salīdzināšanas vecis smadzenes izmežģīja un beigās tapa - "zila toņmaiņu".. bet nohromēt tiešām ir ideja [addsig]
Man i labaa bilde, kur pilniigi viss Mersis hromeets, izskataas vienkaarshi super. Tik naf webs kuraa momentaa iemest publiskai apskatei . . . [addsig]
skiet, ka man arī ir ta pati hromēta bilde (veselas 3), to es saņēmu uz meilu arii nevaru parādīt...
Tā, man tagad jāatvainojas, ka neesmu savos augstumos un neesmu izpildījis to, ko solīju pašam kauns, bet ko nu tur. Varu tikai bērnišķigi attaisnoties , ka ar visām auto pārdošanas un pirkšanas ķibelēm un kompjūtera cietņa atmiņas trūkuma dēļ un to, ka šodien nomazgāju auto, bet tagad krīt sniegs utt. utjp.
Īsāk sakot - varu iekopēt VHS pēdējo Kalnciema gonku. Vajag tikai kaseti, ja nu kas sūtiet emīlus pa iekšējo.
www.f900.co.uk/images/f900slideshow.wmv[addsig]
sivut.koti.soon.fi/iirol/kotisivu/Eng_Photos.html
Somi!!!!!![addsig]
Uzgāju tādu, varbūt nav redzēts:
SAAB pasakumu bildes un citi linki
Karstuma nodzesu shadus tadus topikus ar linkiem. It ipashi luudzu SaaBeR ievietot sheit velreiz linkus uz Lieldienu bildem un BadMF linkus uz savu lapu. Velreiz atvainojos