Bonusi no dīleriem

aKasIr Reģ.: 31.10.2018

Sveiki!

Skatoties krievu youtube video, tur šad tad ieminas par dažādiem bonusiem (ne reklāmas bukletos vai rullīšos minētiem), ko piedāvā jau konkrētais dīleris, lai tikai izvēlētos viņu marku (piemēram, kaut ko no papildaprīkojuma piemet bez maksas, pagarina garantiju u.t.t.). Tad nu radās jautājums, vai LV ar kaut kas tāds notiek, vai pie mums pārāk maza konkurence, lai atmaksātos tā darīt?

Varbūt kāds var padalīties ar savu pieredzi, vienkārši drīzumā plānoju pirkt jaunu auto, gribētos uzzināt knifiņus, kā maksimalizēt labumu no auto iegādes.

 
kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Bonusi ir, un tā ir vispārpieņemta prakse. Vismaz riepas dāvanā, visādi sīkumi, kā paklājiņi utt. Visai daudz dīleru arī devīgi atlaidēm

iAuto Reģ.: 17.07.2001
1 0 Atbildēt

Ja nu kāds nav pamanījis, tad iAuto ir vesela AKCIJU sadaļa, kurā regulāri atjauninās informācija www.iauto.lv/akcijas/

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

Jaunajā Latvijas Gada auto 2018 žurnālā pie 80% jauno modeļu ir 250 eur bonuss

jjjj Reģ.: 13.04.2018
0 0 Atbildēt

No Green Motors bija vienam autiņam bonusā bezmaksas vasaras riepu komplekts (mašīnu saņēmu ziemā ar ziemas riepām). Bet otram autiņam, liekas, bija kaut kāda atlaide pa pāris simtiem uz dokumentu noformēšanu.

Ja izdomāsi pirkt DETHLEFFS autiņu, brauc uz Paņevežiem, nevis uz Mārupi. Paņevežos būs Tev maksimāla pretimnākšana un vislabākie bonusi

Bet neko nepērc SIA "AutoBrava". Kad atbrauksi uz turieni uz apkopi, dažiem mudakiem tur kaut kas galvā sagriezīsies un Tevi ar visu autiņu vienkārši padzīs!

spainis Reģ.: 27.04.2006
0 0 Atbildēt

jjjj rakstīja: No Green Motors bija vienam autiņam bonusā bezmaksas vasaras riepu komplekts (mašīnu saņēmu ziemā ar ziemas riepām). Bet otram autiņam, liekas, bija kaut kāda atlaide pa pāris simtiem uz dokumentu noformēšanu.

Ja izdomāsi pirkt DETHLEFFS autiņu, brauc uz Paņevežiem, nevis uz Mārupi. Paņevežos būs Tev maksimāla pretimnākšana un vislabākie bonusi

Bet neko nepērc SIA "AutoBrava". Kad atbrauksi uz turieni uz apkopi, dažiem mudakiem tur kaut kas galvā sagriezīsies un Tevi ar visu autiņu vienkārši padzīs!

Visi jaunie auto no rūpnīcas tiek piegādāti ar vasaras riepām. Ja pats piepērc ziemas riepas un dīleris viņas uzmontē uz esošajiem diskiem, tad tās nosacīti lietotās vasarenes tā pat nav kur likt un tu jau esi par viņām samaksājis, jo tās ir auto cenā!

jjjj Reģ.: 13.04.2018
0 0 Atbildēt

Man GreenMotors skaidroja tā: "par cik autiņš Jums ir jāatdod ziemā, mēs, taču, nebrauksim ārā no salona ar vasaras riepām. Tādēļ mēs uzmontēsim ziemas riepas, bet tās vasarenes ieliksim bagāžniekā". Par ziemas riepām neko klāt nepiemaksāju, kaut arī viņu cena ir ap 150 x4=600 eur. Vispār jau es viņiem izrādīju savu pretīmnākšanu autiņu paņemot, jo , saskaņā ar līgumu, mašīna bija jāpiegādā 2 mēnešu laikā, bet es gaidīju tieši 6 mēnešus. Un, saskaņā ar šo līgumu, par šo čammāšanos man bija tiesības paņemt atpakaļ visu manu iemaksāto pirmo iemaksu un aiziet ar to pie kāda cita dīlera, ko es neizdarīju.

aKasIr Reģ.: 31.10.2018
0 0 Atbildēt

Kā ir ar to savas komplektācijas auto gaidīšanu, 2 mēneši ir +/- tas laiks, ar kuru jārēķinās pie visiem dīleriem? Vai arī pus gada gaidīšana nav nekas ārkārtējs?

jjjj Reģ.: 13.04.2018
0 0 Atbildēt

Kapēc bija jāgaida 6 mēneši - tas jājautā GreenMotoram. Bet pēc viņu teiktā sapratu, ka bija kaut kāda ķeršanās ar "līnijas asistentu". Līdz pēdējam brīdim viņi nezināja, vai būs vai nebūs šī ekstra un dīleris jau bija gatavs atgriezt man šo naudu. Var jau būt, ka Škodai bija kaut kādas problēmas ar šīs ierīces uzražošanu. Līdz pēdējam brīdim dīleris nezināja, vai autiņš būs ar to nokomplektēts. Bet kad autiņš atnāca - līnijas asistents bija.

Un vēl - ķeršanās varētu būt arī ādas salona dēļ.

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
1 0 Atbildēt

Kad 2008.gada pavasarī pirku jaunu Fabiju tad dāvanā nāca OCTA un Kasko uz gadu,Dunlop graspic ds2 un gumijas paklājiņi.

aKasIr Reģ.: 31.10.2018
0 0 Atbildēt

Bet kā tur īsti ir, pašam jāprasa vai nevar kaut ko piesviest (piemēram, octu, kasko), jālaužas/jātēlo cimperlīga caca vai tas jau uzreiz ir piedāvājumā, kad esi izlēmis par labu konkrētam modelim?

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
1 0 Atbildēt

Man nekas nebija jāprasa,kad gāju saņemt savu bērīti tad arī pateica par riepām un paklājiņiem.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
7 0 Atbildēt

Es prasītu pats un arī dabūtu, jo - prasi un Tev taps dots Neprasīsi un nedabūsi. Attiecināms uz daudz ko dzīvē

Krokodils Reģ.: 29.06.2017
1 0 Atbildēt

Ja aiziesi ar mērķi nopirkt, neviens tev neko nedos jo viņi redz ka tu jau ver maku vaļā un pērc.

Ir jāmāk pareizi runāt, tad 'bonusus' itin visur var dabūt (Bāros, resorānos, elektropreču veikalos u.t.t.) Jo visi grib tavu naudu. Ja māki pareizi pačīkstēt radot iespaidu ka tev ir nauda, bet nezini vai pirkt vai nē.

;) Šādi ir gadījies parunāt un 'apvārdot' lai tikai mani pierunātu pirkt,

Vecrīgas bāru dzērieni regulāri tiek malkoti ar 15/20% atlaid(kaut tapat viņi uz mani uzvārās )

Ir ieturēta maltīte restorānā divatā kura bija 80€ vērtībā, bet tāpēc ka parunāju ar oficiantu, beigās vienkārši nolaikoju FB, ieliku 5zvaigžņu recenziju un uzrakstīju labus vārdus tad maltītes summa čekā bija 50€.(un tāpēc par viņu neaizmirsu un atstāju 10€ dzeramnaudu) win=win

pirku veļasmašīnu euronicā - 'bonusā' dabūju papildus 1gadu aizsardzību pret bojājumiem un persil veļas pulveri.

RD electronics pirkts TV, Dabūju pa brīvu komplektā arī garo kinozāles tumbiņu zem viņa (100€ vērtībā)

Ikdienas pirkumos vēl šad tad kaut ko ar kādu atlaidi sarunāj, teiksim pērc vienu preci, bet otru preci ar 50% atlaidi sarunā ar maiņas vadītāju, ka kasē izsit, kaut viņam nav atlaides u.t.t. šeit uz lielajiem svētkiem ir vieglāk, tikt pie kādas papildus atlaides, jo tad ir svētku sajūta darbiniekiem un tā.

Protams visa pamatā ir, ka jāmāk runāt, ;) Sakot es pērku, bet gribu vēl to un šito, bezmaksas... tas tā nestrādā!

Piepelnoties studiju gados dažus mēnešus telemārketingā, darbs reāli kaitinošs, sūdīgs un man nepatika, toties tas manī iemācīja šo meistarību, prast atrast sarunā šīs atslēgas vietas un tagad dzīvē var meiģināt sarunāt šos bonusiņus.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 1 Atbildēt

Mannuprāt, ir abloms iet ar dāmu uz restorānu, un prasīt oficiantam atlaides. Pie tam, 20 euro dēļ...

jaaanis Reģ.: 29.06.2004
0 0 Atbildēt

Netika jau minēts vai uz restorānu gāja ar dāmu vai draugu, vai sievu

Pats ļoti bieži prasu atlaides (vienreiz pat Maximā izprasīju atlaidi), bet restorānā vēl nebiju atļāvies .

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
2 0 Atbildēt

TC Motors iedeva sekojošās lietas.

Reģistrāciju, ziemas riepas, gumijas paklājus un vel subaru pulksteni

Pat nekas nebija jādiedelē, vienkārši pateicu ka gribu pirkt auto šodien. Pārdevējs laikam normāls pipars trāpījās.

R112 Reģ.: 12.09.2018
1 0 Atbildēt

2016. gadā pērkot Fābiju no vēl Karlo Motors bija bezmaksas KASKO gadam, papildus vasaras riepu komplekts, gumijas paklājiņi, uzlikas un visam pa virsu vēl iedeva smuku atlaidīti (ja pareizi atceros ap 1000eur).

R112 Reģ.: 12.09.2018
1 0 Atbildēt

+ bezmaksas nokārtoja visu saistībā ar reģistrāciju

feciic Reģ.: 09.05.2008
3 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Mannuprāt, ir abloms iet ar dāmu uz restorānu, un prasīt oficiantam atlaides. Pie tam, 20 euro dēļ...

Par restorānu nevar nepiekrist, par atlaides diedelēšanu ir vairāku tipu cilvēki:

1. Diedelnieki pēc dabas, brauks ar Bentaygu bet tāpat pačīkstēs lai dabūtu piecu eiro atlaidi.

2. Normālie-parāda ka ir gatavs pircējs, par visu gatavs maksāt pilnu cenu bez rausīšanās un meklēšanās apkārt. Pie darījuma slēgšana pārdevējs tīri cilvēcīgi piemet kautko klāt dēļ tā ka labs vai lojāls klients.

3. Tirgoņi-atlaidei vai bonusam kā tādam nav principiālas nozīmes, primārais ir process, te arī sākas vingrošana starp divām iesaistītām pusēm meklējot abpusējos labumus, ar kuriem tad galā var padižoties kā pāva spalvām.

jaaanis Reģ.: 29.06.2004
2 0 Atbildēt

Es piederu pie 3.grupas

Lielākā bauda tirgoties ir austrumu zemēs

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
3 0 Atbildēt

Arī piederu 3. grupai diezgan izteikti Man tīk pats process, nevis atlaides apmērs. Braucot uz Valmieru pirkt bērnam ratus, tik un tā nokaulēju padsmit eur "degvielai" - un kādēļ gan nē?

Par auto tēmu, viena lieta ir atlaide (ko teju visi VAR iedot no regulārās cenas), cita lieta - papildus aprīkojums. Atceramies - prasi un Tev taps dots

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti