Mercedes Benz GLE 2019 tests, atsauksmes un iespaidi 2020

GadaAuto Reģ.: 20.09.2014

Jaunais Mercedes–Benz GLE 2019 / 2020, kāda pieredze?

 
AGRISSTANEVICS Reģ.: 28.05.2018
6 0 Atbildēt

Nu grūti ko iebilst pret MB izvirzītajiem(un realizētajiem) kvalitātes un komforta standartiem. Vēl atmiņā pagājušo gadu testētie CLS un A-klase. Arī tagad testētais GLE ar 2,0TDI un 245 Zs(eleganta dinamika) un 9-pakāpju automātisko pārnesumu kārbu nenoliedzami norādīja - tas MB! Piekare uz mūsu lielceļiem strādā perfekti. Komforts pāri visam - salons īpaši ergonomiski veidots, ļoti ērta un komfortabla sēdēšana aizmugurē(cik tas ir aktuāli apvidus auto?). Un tas viss par 60 tk Euro, hm...

IntarsVizbulis Reģ.: 20.07.2019
4 0 Atbildēt

Liels un komfortabls, taču dzinējs prasās jaudīgāks par 2.0TDI. Noteikti nebūs domāts tiem, kuri gribēs sajust tirpas iespiežot gāzi grīdā. Salons kā jau MB, elegants, kvalitatīvs , katra detaļa pārdomāta. Divi lieli ekrāni ar lielu informācijas bāzi, nezinu, vai tas palīdz ātrāk un ērtāk pārvietoties, manuprāt, tas dod papildus satraukumu, kad kaut ko nevar atrast, bet, jāpiebilst, neiedziļinoties detaļās ekrāni izskatās tīri smuki.

Te nu vietā ir teiciens DAS AUTO un, kam maciņš atļauj un X5 par ašu vai pārāk uzbāzīgs, tad droši uz Domeniku, vilšanās nebūs.

TomsTimosko Reģ.: 09.04.2005
2 0 Atbildēt

Komfortabls un prestižs SUV, kas izteikti konkurē ar Volvo XC90. Ja jaunā GLE ārpuse dažiem var raisīt jautājumus par to, cik veiksmīgi izdevušās virsbūves proporcijas, tad interjers saliek visus punktus uz i. Horizontāls displejs, kas vizuāli saplūst ar instrumentu paneli, augstvērtīga apdare un komforts – tas rada mierīgu un patīkamu salona atmosfēru. 2,0 litru dīzeļa nodevīgais troksnis ārpusē ir ļoti labi dzirdams, taču salonā šī skaņa tiek apslāpēta pietiekami veiksmīgi.

Multimediju sistēma ir kā dārgumu lādes karte. Šeit varēsiet pavadīt vairākas stundas, bet visas sistēmas izpētei ar to pat var nepietikt. Daudzskaitlīgo funkciju klāsts ir ļoti plašs, tāpēc blakussēdētājam brauciena laikā būs ar ko nodarboties. Šī auto iepazīšanai patiesi vajag ilgāku laiku.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti