Aquapel - izturīgs prētlietus ftorpolimērs autostikliem

Aquapel Reģ.: 13.11.2019

Aquapel ir ftorpolimērs un dziļi iekļūst stikla virsmas struktūrā, atšķirībā no viltojumiem un uz silikona balstītiem šķidrumiem, kas rada tikai īslaicīgu pseidopretlietus virsmu.

 
darklight Reģ.: 29.10.2013
0 3 Atbildēt

Gan jau ka nesankcionēta reklāma, bet produkts ieinteresēja. Ko tauta saka par šo?

insekc Reģ.: 24.03.2003
4 0 Atbildēt

Nu vismaz ir radīts jauns termins:

"prĒtlietus".

anoagask Reģ.: 18.06.2019
9 0 Atbildēt

ftorpolimērs

nevajag neko prikt no cilvēkiem, kas nezin, ko paši pārdod

anoagask Reģ.: 18.06.2019
2 1 Atbildēt

par to cenu var nopirkt 2 pudeles rain x vai analoga - mazliet biežāk jāatkārto uzklāšanas procedūra, bet pietiks 2+ gadiem

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
0 1 Atbildēt

visu mūžu lietoju turtles repelentu. ziemā reizi 3 nedēlās prasās atkārtot. nekāda liela piepūle nav veltīt tam 1 minūti pēc auto mazgāšanas.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
2 0 Atbildēt
Kaapeec Reģ.: 23.09.2003
3 0 Atbildēt

"ftors" tikpat pareizs kā "karbons", ja kas...

ak Reģ.: 13.01.2003
6 1 Atbildēt

Ftuorpolimērs ir atavisms no krievu valodas. Latviski ir fluorpolimērs. Raksta autors vai nu krievs, vai nezina, kā īsti sauc paša reklamēto produktu.

iciks Reģ.: 29.05.2013
2 1 Atbildēt

Mans viedoklis par šādiem produktiem - jo tālāk, jo labāk.

Ir pieredze gan ar šo, gan ar Turtle izstrādājumu. Abus lietoju tā, kā instrukcija paredzēja, bet nu efekts... Niknākā lietū it kā jūt (tiesa, ne tik veiksmīgi, kā reklāmās), bet smalkā smidzinātājā ir problēmas. Šis tā kā aizsvīst un redzamība ir ļoti draņķīga. Tad gaidi, lai tā padarīšana no stikla noiet...

Par to man žēlojās arī radinieks. Tiesa, kolēģis par šito Aquaplu bija labākās domās.

Esmu redzējis servisā apstrādātu logu - jā, tas labi darbojās, bet nu maksāja laikam arī mazliet.

Motorolers Reģ.: 19.07.2002
3 1 Atbildēt

Es cik esmu lietojis, secinājums ir viens, Latvijā maz jēgas, mums ātrumi par mazu, pie 150-160km/h strādā ļoti labi (virs 100km/h tik sāk tas vis darboties), braucot pa pilsētu, mazos ātrumos, nav jēgas viņu uzklāt, tik naudas izmešana.

anoagask Reģ.: 18.06.2019
2 1 Atbildēt

pilsētā nav jēgas, man pie 60-70 ļoti labi pūš nost. vissmalkāko smidzinātāju nepūš, pie treknāka jau stādā

gunbox Reģ.: 23.12.2016
4 1 Atbildēt

Turtle rain repelent manuprāt ir tieši tas pats. Ja pareizi uzklāj, tad darbojas perfekti. It sevišķi, ja pretī braucējs no peļķes uzgāž virsū uz stikla. Nu un lietū pie ātruma virs 70km/h ir labs. Pat slotiņu ieslēgt nevajag, viss ūdens pazūd momenta, bet ir problēma tieši ar smidzināšanu. Smalka lietus laikā katra pilīte izsitas par 100 tādam smalkām lāsītēm un rodas vēl lielāka problēma, kā bez repelenta. Un pie tam slotiņas sāk slikti slīdēt pa stiklu.

Lai arī kādas nano vielas tirgoņi nosauc, silikons ir un paliks silikons.

Aquapel Reģ.: 13.11.2019
1 3 Atbildēt

Ja pieņemt salidzinājumam braukšanas komforts automašīnai = kalpošanas laiks un pārklājuma kvalitāte, tad:

Turtle Wax Rain Repellent = Lada (Žigulis)

Liqui Moly 1590 Fix-clear Rain Repellent, Xado Antirain = Opel

Rain-X = Volkswagen

Aquapel = Mercedes

Ar jēbkuru no šim automašinam var nokļut no punkta A uz punktu B, var teikt, princips ir viens un tads pats. Lielākoties, izvēle ir atkarīga no tā, cik ir naudas kabatā.

iciks Reģ.: 29.05.2013
2 1 Atbildēt

O'rly?

Man Turtle Rain brīnums kalpoja TIKPAT labi (lasi - slikti) kā Aquapels. Vari saukt tos par žiguļiem vai meršiem, bet savam auto es vairs nelietošu nevienu. Mīnusu tur bija daudz vairāk par ieguvumiem.

Aquapel Reģ.: 13.11.2019
1 1 Atbildēt

Kad stikls ir apstradāts, priekšrociba ir ne tikai šosejā, bet arī pilsētā, kad mašīnas stav sastregumos lietaina laikā. Redzamība ir daudz labāka, nekā ar neapstrādātiem stikliem, kad viņi pārklāti ar ūdens plēvi, it īpaši, sānu, spoguļiem un aizmugures (sedāniem, kam nav slotiņās).

gunbox Reģ.: 23.12.2016
4 0 Atbildēt

Es ar visām četrām būtu tikai PAR šo pārklājumu, ja kaut viens no viņiem neveidotu pretēju efektu smidzināšanas laikā. Un it īpaši tiem stikliem, kur to slotiņu nav. Lēni kustoties vispār neko nevar vairs redzēt.

Nav nekādu šabu, ka jau virs 60km/h šie līdzekļi sāk darboties. Problēma ir tieši tur, ka zem šī ātruma rodas defekts.

650 Reģ.: 25.01.2017
3 0 Atbildēt

(c)...Samazina pretim braucošo automobiļu lukturu atspīdumus...

-šis ir tāds ļoti Interesants jautājums, ko viņš tur īstenībā samazina.Skaidrs ir, ka tas dod kādu optiski efektu, kurš atšķiras no parasta stikla bez efekta.Vislabāk par visu iespējamo "samazina"(un redzamību uzlabo) kvalitatīvas logu slotas un tīrs caurspīdīgs stikls bez jebkādas šķidruma veidotas mākslīgas plēves uz tā.To, cik lielā mērā tas ko "uzlabos",varēs redzēt un novērtēt tikai pats konkrētais lietotājs.Atkarīgs arī no tā, cik "kvalitatīvi" viņš to būs uzklājis un pa kurieni viņš taisās braukt.

Vēl "cita" runa ir par to, vai var nopulēt saskrāpētu vējstiklu- arī šajā jautājumā ir bijuši "speciālisti",kuri mēģinājuši to darīt.Rezultāts parasti ir tāds, ka tumsā tad labāk nebraukt vispār.

Arī ar ziemas vējstiklu šķidrumiem (kuri daudzi ir smirdīgi un šaubīgi) var aplauzties- kad izrādās, ka konkrētais šķidrums atstāj plēvi uz stikla.Gaišā diennakts laikā vairumā liekas ka ir ok, bet tumsā tas nav pieņemami.

Personīgi man ir negatīva pieredze ar rainX un tamlīdzīgiem,esmu vairākkārt klājis un pēc tam domājis- kā ātrāk nomazgāt nost...jo tieši tumsā var gadīties,ka pretimbraucošo auto gaismas atspīd ar kādiem mistiskiem oreoliem un tml.No man zināmajiem virsbūvju apstrādes speciem arī neviens tā īsti viennozīmīgi nerekomendē šos līdzekļus klāt uz vējstikla.Uz sānu stikliem, uz lukturiem, tur jā.

arba Reģ.: 16.12.2002
3 0 Atbildēt

Lietas kas pasliktina redzamibu

Vecs sapunktots stikls

Netirs stikls no iekspuses

Slikti mazgajamie skidumi , veido plevi

Sliktas logu tiritaju gumijas

Pec auto mazgasanas automatiskajas vaska pleve uz stikla

Ir pieredze gan ar letako , gan dargako - kalposanas laiks butiski atskiras, jut ari pilsetas lenaja brauksana, jo notira labak un piles notek labak, pie 60km/h jau strada normali

Bet vai vajag ? Ieliekam logu tiritaju automatiska rezimā un braucam , varbut sveice tas strada labi, jo tur ielas mazga, musu netirie celi, kad uz stikla ir nevis tirs udens bet dubli , liela jega no taa nav

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Pastāvīgi lietoju poļu bio vai k2 pa 3 eur. Sauc kā grib aktīvā viela tur viena. Man patīk, kamēr leju degvielu, ja līst lietus, uzsmidzinu un viss gatavs. Džipānam mazāk izteikts efekts bet vieglajam pēc 70 jau slotiņas nelietoju. Mana pieredze, mazāk smērējās stikls, slotiņas mīkstāk, vieglāk tīra logu. Man viņas garas 60cm un nakti nekādu diskomfortu nejūtu, pie kam logam ir elektro apsildes sietiņš iekšā. Nu jā ilgi neturas bet 10 sek atkārtot uzsmidzināt, nesastāda problēmu. Flakoniņs 100ml? pietik vismaz sezonai. Ir tādi paši pielejami logu mazgātāja tvertnē. Bet neesmu mēģinājis. Un lukturus ari apsmidzinu, mazāk netīrumi krājas.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Katram jālieto "savs", ko viņš pārbaudijis un ka viņam patīk.Es vienmēr esmu vadājis līdzi tādu Holts izstrādājumu "Mixra",tāda baltizila aerosola bundža, traffic film remover.Izbāz roku pa logu, uzpūt putas (viņš tā smuki/tālu pūš), pēc 30 sek vnk ieslēdz slotas un uzšpricē loguūdeni.Tīrāks par tīru paliek.Īpaši noder, kad gadījies ieliet kādu štruntīgu loguūdeni, kurš atstāj plēvi pats vai nepienācīgi notīra no ceļa pacelto sālsmaisījumu..Tagad skatos, tas viņiem ir pārspēlēts zem cita viņu nosaukuma kā Simoniz produkts,tāds melns aerossols ar spīdīgi zeltainu slavinājuma bļambu: www.holtsauto.com/simoniz/products/glass-headlight-cleaner/ Gan jau kādā cenuklubā būs dabūjams,pats drīz iešu paskatīties.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Principā pue auto mazgāšanas ievasko arī stiklu un efekts tas pats. Tāpat tie līdzekļi būtu pie nākošās mazgāšanas jāatjauno.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti