allroad nav tas labākais variants - viņam viss būs dārgāk kā a6. A6 ir naudas kapsēta jebkurā gadījumā uz naudu - un nāk tie tikai ar automātu un pneimo piekari.
ja esi plezīra copmanis kurš brauc tikai uz asfaltētām bāzēm - derēs jebkas un a6 allroad tāds arī ir - tas nav nopietns meža auto. ok pilnpiedziņu vajag - jo 1 rata piedziņa pat laivu ielaižot ierokas smiltīs. Es esmu aktīvs copmanis un patīk braukt pa apšaubāmiem ceļiem/mežiem.
Man ir 2 benzīna auto. esmu apmierināts - tie ir vienkārši, tiem ir pastāvīga pilnpiedziņa. prasti uzbūvē. Ir visas copmanim nepieciešamās ekstras, klīrenss, reliņi ( var kasti uzlikt,kajaku uzlikt) , āda ( viegli tīrāms var ar dubāliniem zābakiem kāpt), āķis ir - var piekabē motoreni vilkt etc. Bendžas + ir aukstumā pēc copes ātri silst un nav jādrebinās. Riepas man ir rupjas - visssezonas AT tipa. Mani auto - subaru forester un santa fe vecā.
Audi a4 2.7 vai 3.0tdi quattro iegāde.
Labs vakars auto spečukiem!
Ko saka par šo auto?Gribās kaut ko jaudīgāku un ar lielāku caurgājamību.Allroad būtu labākais variants kā copmanim,bet esmu dzirdējis slikta par tiem 2.5 motorīšiem.
Neesmu nekāds spečuks,bet kā ir 2.7 vai 3.0? labumi,trūkumi,plusi un mīnusi.
2005-2007 gads.