Fadini Jubi vārtu atvēršanas pults

Krotow Reģ.: 09.09.2008

Vai kādam ir bijusi darīšana ar Fadini Jubi vārtu atvēršanas pultīm (433 MHz, dinamiskais kods)? Pēc oriģinālās instrukcijas pults ir spējīga nolasīt uzreiz visas pogas vienā gājienā un to var klonēt uz ķīniešu klonu pultīm. Ir aizdomas, ka pa tiešo savstarpēji kopējas tikai pašas Jubi pultis un kopēšana ar ķīniešu 433 MHz klonu pultīm no Ali/eBay darbojas tikai no Jubi pultīm uz kloniem, bet ne atpakaļ.

Reālā problēma - pārsteidzīgais biroja saimnieks Ali nopircis Fadini Jubi pults klonu, kurā iekopēt pogas no esošajiem ķīniešu 433 MHz kloniem nu nekādi neizdodas. Uz pogu spiešanu “Jubi” pults reaģē ar sarkanās diodes iespīdināšanu. Taču nav ne jausmas, kā to pareizi pārslēgt programmēšanas režīmā. 2 pogu spiešana un turēšana reizē diodi iespīdina un pēc 15 sekundēm tā nodziest un tālāk nekas nenotiek. Uz klāt pieliktās klona pults pogu spaidīšanu nereaģē. Tur kaut ko var darīt?

 
eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Ar šo ražotāju darīšana nav bijusi, bet kad sev liku automātiku, tai internetos jau savlaicīgi izlasīju, ka dinamiskajiem kodiem svešu mantu piekodēt nevar. Piepirku oriģinālās pultis Amazonē. Nebija neko dārgi.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti