Es pārbaudītu 2 lietas - spiedienu visās riepās, un tad abas priekšējās granātas ar roku ir vai nav kāda kustība kurai tur nevajag būt ( pie dažādiem stūres leņķiem).
Diemžēl neko nezinu par to Xtrail 4x4 sistēmu, jo dažai labai pilnpiedziņai tāda reakcija pat var būt pilnīgi normāla, jo asu griežšanās ātrumi var mazliet atšķirties ( tas gan biežāk ir novērojams AWD sistēmām, bet nu mazums).
P.S. un cita starpā Makfersona standarta piekarēm ir tāda nelaime, ka sagrieztas stūres gadījumā abi rati iet pa dažādām trajektorijām, attiecīgi viens rats vienmēr mazliet spiest "slīdēt"vai pārlekt - es uz sava FR-V to ļoti izteikti jūtu ātrāk ejot līkumā ar lielu pagreiziena leņķi - čīkst kā traks tā itkā es vislaik mēginātu "driftēt" ( man gan vēl ir mazliet tur nesstandarta jox- uzlikti šarnīri no cita auto ar lielāku izturības rezervi ...)
Nissan X-trail vibrācija
Sveicieni!
Jautājums pat xtrail t30 - ir kaut kāda vibrācija, izteikti, kad griežas piemēram krustojumā pa kreisi un biš uzdod gāzi - tad jūt caur stūri vibrāciju it kā ritenis nedaudz ļurkātos. Pēc tam bremzējot vibrē strūre. ja pabrauc kādu laiku, bez griešanās pa kreisi - bremzējot nevibrē. Būts vairākos servisus - neviens neko neatrod, ritošai viss kārtībā. Vibrē visos režīmos - 2x2, Auto un 4x4. vienīgais ko pats atrodu, ka aizmugurē nedaudz kustās stienis, kas iet no reduktora uz ratu. Viens serviss piedāvāja mainīt visu pēc kārtas, kamēr problēma pazūd - bet būs dārgi... Ir kādam idejas kurā virzienā skatīties?