Kia

KIA Sorento tests, atsauksmes un iespaidi 2020 / 2021

GadaAuto Reģ.: 20.09.2014

Jaunais KIA Sorento 2020 / 2021, kāda pieredze?

 
AGRISSTANEVICS Reģ.: 28.05.2018
6 0 Atbildēt

Jau iepriekš minēju, ka KIA ar savu kvalitāti manā skatījumā nopietni pietuvojies labākajiem Eiropas autoražotājiem. Respektējami ir šā gada jauninājumi, kā Xceed hibrīds, gan e-Niro. Un nu – KIA Sorento! Kad tuvojos šim auto, lai veiktu testa braucienu, pēkšņi auto sāka virzīties man pretī, lai atvieglotu manu iekāpšanu, jo auto citu testa auto rindā bija cieši blakus viens otram. Upsss – izrādās auto tālvadības pultī funkcija auto izbraukšanai no šauras stāvvietas. Labs!!!!!! 2,2 l dīzelis ar 202 Zs ar automātisko 7-pakāju pārnesumkārbu un pilnpiedziņu. Interjers gaumīgs ar kvalitatīvu apdari. 12”loģisks, gana ātrs instrumentu panelis. Pirmais auto, kuram vadības panelī(nomainot tehometru)nepieciešamības gadījumā parādās aklās zonas kameras attēls – SUPER lieta! Vieglmetāla diski ar 20” riepām, vadītāja 10-virzienu un pasažiera 8-virzienu elektriski regulējami sēdekļi, displeja projekcija priekšējā vējstiklā, 360* skata kameras infocentrs, BOSE Premium skaņas sistēma, kvalitatīva ādas apdare. Šis un vēl šis tas auto jau nopietni pietuvina Premium segmentam. Auto pārsteidzoši labi sevi parādīja smilšu poligonā – augsta caurgājamība. Nu jā, pašlaik laikam visgrūtāk sadzīvot, ka par KIA jāmaksā 54 teur. Un jā – auto ir 7-vietīgs, labi 6 un 7 diez vai gribēs braukt līdz Liepājai.......

Janis_R Reģ.: 09.12.2014
7 0 Atbildēt

Vērtējot KIA Sorento, vispirms gribās to salīdzināt ar paša KIA iepriekšējiem modeļiem. Un šajā sakarā jāatzīmē tieši milzīgais progress gan tehnoloģijās, gan apdarē. Kādam segmentam to pieskaitīt? Gribu mazliet oponēt savam kolēģim Agrim Staņēvičam. Kas Sorento atšķir no Eiropas premium auto? Ražotāja logo uz priekšējās restes un stūres rata. Un vai pie tā aprīkojuma, kāds ir Sorento, Eiropas analogi nemaksās kādas 2 reizes dārgāk? Plus 7 gadu garantija. Manuprāt lielisks auto. Jaudīgs, ar labu caurgājamību un, tajā pat laikā, pietiekami ekonomisks. Īpaši vēlos uzsvērt faktu, ka auto būs labs gan ceļos, gan "bezceļos". Ja auto "pašbraukšanas" spējas šaurā stāvvietā es nosauktu par interesantu, bet ne obligātu papildfunkciju, tad aklo zonu projekciju instrumentu panelī reālā video es uzskatu par kolosālu papildfunkciju. Gan no ērtības, gan drošības viedokļa. Salona apdare ļoti labā līmenī, ierastā, mazliet grabošā paneļa vietā nu ir kluss un kvalitatīvs.

Un ja potenciālais lietotājs ir gatavs atteikties no privātīpašnieciskām tieksmēm un ņems auto operatīvajā līzingā, tad arī nebūs jādomā par vērtības kritumu.

VWfans Reģ.: 21.02.2004
4 0 Atbildēt

Volx Reģ.: 22.11.2018
3 0 Atbildēt

Kāds nu Sorento lux klases auto?! Kia veiksmīgi apgūst ASV tirgu un auto tipisks ASV mājsaimnieču auto par ko liecina zemais klīrenss un visas tās parkošanās fīčas. Auto domāts lai varētu sasēdināt visu ģimeni un vīkendā aizbraukt piknikā uz kādu nacionālo parku. +ikdienā pilsētā lietot, noparkoties viegli.

Ko gan vēl vairāk vajag?

AWD Reģ.: 21.12.2016
4 0 Atbildēt

Kāpēc Sorento nevarētu būt lux klases auto. Lux (ja pieņemam, ka tāds apzīmējums pastāv) nosaka aprīkojums, materiāli, ērtības - ar to jaunajam Sorento viss kārtībā. Par ikdienas lietošanu pilsētā un vieglu parkošanos ar 4,8+ m mašīnu - nu nezinu

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Nezinu ar ko jums asociējās Lux klase, bet man ar papildus ērtībām aizmugurē sēdošajiem un parasti tie nav 7 vietīgi

Tās ir nepraktiskas mašīnas paredzētas šoferim + 2 aizmugurē sēdošajiem. Šis savukārt ir ļoti praktisks autiņš, var redzēt, ka pie tā ir domāts.

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Korejiešu Lux klasi nemaz pie mums netirgo

Ir tāds KIA K500 un Genesis variācijas. Iegūglē kāds izskatās k500

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti