Golf 6 2.0tdi silts nedarbinās

Marksis Reģ.: 27.02.2021

Lieta ir tāda,ka reizēm nevar piedarbināt siltu motoru(2.0 tdi,103 kw) Auksts darbinās bez problēmām,bet kad pabrauc kādu laiku un apstājas piemēram pie kāda veikala uz pāris minūtēm reizēm nevar pielaist. Starteris kādu sekundi griež,bet nepiedarbinās motors.Ar otro vai trešo mēģinājumu piedarbinās. Kāda varētu būt problēma?

 
msh Reģ.: 16.04.2007
3 1 Atbildēt

Būšu šausmīgi neoriģināls un teikšu ka jāslēdz pie kompja - tas nav otrais golfs bet sestais, te starpība starp slēgšanu un neslēgšanu ir starpība starp remontēšanu un vandīšanos pa kafijas biezumiem.

Izteikšu minējumu ka varētu būt kloķenes stāvokļa devējs, bet nu tas ir tikai minējums.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Nu tad atkal jauno "Ekstrasensu cīņu" sezonu varam atklāt !

Šādai nelaimei ir pārlieku daudz iespejamu vaininieku, ieskaitot to ko msh minēja, tapat jebkurs sensors vai solenoīda vārsts kurš piedalas degvielas sajaukšanas procesā, sādus stulbus glukus var radīt.

Tā ka "kompi zobos" un vēlams kadu kurš tos rādijumus saprot, un tad pat ja kļūdaa vadības bloks neagriež, tad mehs ar pieredzi pamanīs WTF.

namcruse Reģ.: 29.10.2021
0 0 Atbildēt

WALA rakstīja: Nu tad atkal jauno "Ekstrasensu cīņu" sezonu varam atklāt !

Šādai nelaimei ir pārlieku daudz iespejamu vaininieku, ieskaitot to ko msh minēja, tapat jebkurs sensors vai solenoīda vārsts kurš piedalas degvielas sajaukšanas procesā, sādus stulbus glukus var radīt. slopegame3d.com

Tā ka "kompi zobos" un vēlams kadu kurš tos rādijumus saprot, un tad pat ja kļūdaa vadības bloks neagriež, tad mehs ar pieredzi pamanīs WTF.

Labai aciu uz atsiliepimus!

anoagask Reģ.: 18.06.2019
0 0 Atbildēt

kāds no sensoriem gļuko

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Pirmspenzijas vecuma augstspiediena sūkņiem parasti nepatīk šķidra degviela.Jāvadā līdzi maisiņš ar ledu.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti