‘03 XC90 Lūka

gjb Reģ.: 06.12.2020

Sveiki! Varbūt kāds var dot padomu…

XC90 pārstāja korekti darboties lūka. Visu laiku gāja, līdz vienu dienu, verot vaļā lūku, tā apstājās pusceļā (nevis pirmajā atdures vietā). Sajūta tāda kā iesprūstu, bet ar roku iztaustot, nav nekas pret ko atdurties ejot atmuguriski jumtā.

Nākamajā dienā taisot vaļā, klāt parādījās elektriska motora klakšķēšana, mirklī kad lūka apstājas pusē un neiet tālāk. Skaņa nāk aptuveni no vietas, kur salonā nāk lūkas atvēršanas poga, zem griestu apšuvuma.

Ventilācijas režīms darbojas, bet kad sāka nevērties lūka, tā sāka arī nepareizi aizvērties gan no vēdināšanas, gan no parastā režīma. Aizveroties, gala pozīcijā tā paliek vaļā uz nepilnu vēdināšanas režīmu. Nevar iebraukt ne mazgātuvē, ne atstāt ārā lietū.

Vai jāslēdz pie VIDA, vai arī problēma visticamāk lūkas dzelžos? Varbūt pazīstat kādu, kam bijusi darīšana ar šādām lūkām?

Un pirms nobirst sūdu jūra no negatīvajiem komentētājiem, jā man patīk, ka arī vecam lūznim strādā visas tajā uzstādītas extras un es tās pietiekami bieži izmantoju, lai turētu tās tehniskā kārtībā.

 
Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Zobrati?

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Es ar teiktu ka veršanas mehanismam zobratiem iestājies 3,1415926zdec.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti