Sanfrancisko, ASV, autoīpašnieki atstāj auto ar atvērtiem logiem un bagāžniekiem

imzz Reģ.: 27.02.2015

Kalifornijas štats ir pazīstams ar savu maigo attieksmi pret nelegālajiem imigrantiem un sīkajiem kriminālnoziedzniekiem. Tā kā autoīpašniekiem atsevišķos Sanfrancisko rajonos apnicis zaudēt laiku un maksāt naudu par salauzto durvju un izsisto stiklu remontu, atbilde ir atstāt auto ar atvērtiem logiem, atslēgtām durvīm un pat atvērtiem bagāžnieku vākiem. Policijas padoms ir, ka labāk lai tā tomēr nedarot, jo nākošais, kas tikšot zagts, būšot riteņi un akumulatori.

twitter.com/abc7newsbayarea/status/1471087748752855045

www.foxnews.com/us/san-francisco-residents-cars-open-windows-trunks-measures-combat-break-ins

 
WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Nu tajos auto ir viena cita lieta kas ir reizes 10 vismaz vērtīgāka par riteņiem vai akumulatoriem, pie kam ratus un katalizatorus nospert var arī nemaz durvis neverot !

Tāpēc policijas ieteikums ir gana stulbs, un cik tad tos aķus sazagsies ...

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Nu, trends ir smash and grab, diez vai sīkie zaglēni ir tik čakli, lai vispār kaut ko skrūvētu. Attiecībā uz noziegumiem sakarā ar Covid vismaz dažos štatos, Kalifornijā noteikti, ir pieņemti noteikumi, ka par tādām lietām, par kurām agrāk bija līdz 1000 USD drošības nauda, tagad drošības nauda netiek noteikta vispār, pārkāpēju reģistrē un izlaiž laukā ar "parole". Pie kam informācijas apmaiņa federālā līmenī klibo, un minēts piemērs, ka viens kadrs pārkāpis "parole" vienā štatā, pārbrauc uz blakus štatu, tur kaut ko pastrādā 2x, un policija viņu izlaiž laukā, nezinot vai sevi nepiepūlot ar informācijas meklēšanu, ka aizturētais jau ir pārkāpis parole noteikumus kaimiņu štatā.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

imzz rakstīja: Nu, trends ir smash and grab, diez vai sīkie zaglēni ir tik čakli, lai vispār kaut ko skrūvētu. Attiecībā uz noziegumiem sakarā ar Covid vismaz dažos štatos, Kalifornijā noteikti, ir pieņemti noteikumi, ka par tādām lietām, par kurām agrāk bija līdz 1000 USD drošības nauda, tagad drošības nauda netiek noteikta vispār, pārkāpēju reģistrē un izlaiž laukā ar "parole". Pie kam informācijas apmaiņa federālā līmenī klibo, un minēts piemērs, ka viens kadrs pārkāpis "parole" vienā štatā, pārbrauc uz blakus štatu, tur kaut ko pastrādā 2x, un policija viņu izlaiž laukā, nezinot vai sevi nepiepūlot ar informācijas meklēšanu, ka aizturētais jau ir pārkāpis parole noteikumus kaimiņu štatā.

Viņiem būtu pēdējais laiks viņus utilizēt. Vai aizvest uz kādu neapdzīvotu salu 1000 km no tuvākā krasta un izbērt tur.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti