Ieteiciet bērnu ratiņus

farder Reģ.: 02.06.2022

Sveiki! Prasu padomu pieredzējušām mammiņam: palīdziet izvēlēties bērnu ratiņus. Ceru, ka nevienam nesagādāja neērtības.

 
Uggga Reģ.: 04.01.2006
1 0 Atbildēt

Jautājums tāds pats, kā “kura mašīna ir vislabākā?”.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

D/sā mazas ragaviņas.Ātri un ērti.

Cerams, ka tuvāko 3 dabadienu laikā šo interesanto tēmu kāds nodzēsīs na...

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
3 0 Atbildēt

Māmiņām nevajag prasīt par ratiem. Tāpat kā par mašīnām. Verdikts būs tikai par krāsu un faktūru, ne par visa mehānisma kopējo kvalitāti

Es balsoju par emaljungu. Pārdomātas un ilgmūžīgas konstrukcijas. Pēc trīs bērniem vēl pardevu tos ratus feisī par 300 eur . Jo kārtīgi iztīrot, neko daudz no jauniem netšķirās.

feciic Reģ.: 09.05.2008
0 0 Atbildēt

Pieredze līdzīga ar emaljungu, bet viņi neder ja rati jānes pa trepēm vai jābrauc šaurā liftā, jo klasiskie nav ne viegli ne mazi

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Izskatās, ka māmiņas ir gudrākas par tevi, ja neesi pat pamanījis Emaljungas ilgmūžīgo konstrukciju cenu, nepraktiskumu un smagumu. Kad bija aktāli, Emmljungas tirgoni sieva atšuva ļoti ātri - tikvien, kā palūdza, lai parāda, kā tos ratus ievietot bagažniekā. Kad pēc 10 minūtēm apnika skatīties uz to, kā tirgonis mocās ar pusizjauktiem ratiem, atstājām mocīties un devāmies tālāk.

Beigās palikām pie Chicco - divreiz vieglāki, fantastiski pielāgojami, lielāki iekšā un mazāki aŗā. Un, nenoliedzami, apdares kvalitāte ne tuvu nestāv līdzi Emmaljungai... Tāpat kā cena.

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Kad man pieteicās dvīņi, nopirku lietotus Emaljunga dvīņu ratus, universālos - noņemot kulbas vēlāk varēja pārveidot par sēžamajiem. Tie cilvēki, no kuriem nopirku, arī bija tos pirkuši jau lietotus, bet stāvoklis bija lielisks. Pie manas lietošanas gan beigās riteņiem gultņi sabira, ja salabotu, varētu vēl nopārdot tālāk, tikai slinkums un laika nav, tā arī stāv fazendā klētī iepakoti.

Vienīgais mīnuss - smagi pēc traka - zināms skills vajadzīgs, ja pa trepēm jāstaipa.

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
0 0 Atbildēt

nu ne visiem ir trepes pa kurām jāstaipa. un ne visiem ir mazauto kuros lielo emmu jāizjauc līdz skrūvei lai dabūtu iekšā salocīšanas paņemienus vnk vajag saprast tehniski nevis tupi neskatoties raustīt kloķi. tur divas atsperes īpatnējas, gan jau drošibas nolūkiem.

markos Reģ.: 30.07.2022
0 0 Atbildēt

Sveiki. Klasikskus ratus ir jēga ņemt tikai ziemā. Jums bija slikta pieredze ar grozāmiem riteņiem, jo ​​rāvējslēdzējam ir slikta rāmja ģeometrija. Balsošu par emmalyungu, duetam ir lieli šūpulīši, varbūt var ziemu tajā slidot, ja bērns pārsvarā guļ. Nopirku ratus no Cybex viņiem sēdekļa bloki ir ērti un mīksti.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Sveiks.Nopērc vēl otrus.Mazums kas.Jā.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti