Volvo V70 dzinēji

zekunde Reģ.: 02.01.2023

Labdien !

Kuru no dzinējiem labāk ieteiktu ņemt, 120kw vai 136kw, kādi plusi un mīnuso ?

feciic Reģ.: 09.05.2008
1 0 Atbildēt

To kurš mazāk nodzīts.

0 0 Atbildēt

Vns vns vns ira

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
0 0 Atbildēt

Kurā gadsimtā ražoja v70?

0 0 Atbildēt

Es jau domāju kad tādu vairs neražo mūsu gadsimtā,mans kasjaks,mans atvainojas!Kurš gads padomā?

0 0 Atbildēt

2006 gads .

1 4 Atbildēt

Nopietni??? Tas ir pisec,tas tak lūznis.

darklight Reģ.: 29.10.2013
4 1 Atbildēt

Neņem ezi galvā, viņš ir debīls.

Izskatās, ka te nevienam nav bijušas nekādas problēmas ar Volvo dzinējiem, tāpēc nevienam nav īsti ko teikt.

Es ņemtu jaudīgāko, bet nu tie ir mani putni...

P.S. Ezis nav debīls vienmēr, bet brīvdienās noteikti, jo brīvdienās viņš ir pālī.

core Reģ.: 03.01.2017
2 1 Atbildēt

Un pats brauc ar citroenu un ne to veiksmīgāko modeli

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Atkarīgs ko uzskata par problēmām, ir bijuši pie rokas tādi, ka panelī "kā jaungada eglīte", bet citādi ļoti OK braucams ...

Ja motors negrab un "nezvana", tad palielam var gadiem braukt un par visu "poh"

feciic Reģ.: 09.05.2008
1 0 Atbildēt

Tiem gadiem ja nav jau mainīti tad būs rokeri jau beigti-diagnosticējas vienkārši-ja dzirdams pur pur pur gaisa filtra kastē tad viss skaidrs.

Kopumā kā jau rakstīju 17 gadus vecai mizai jāskatās faktiskais stāvoklis jo dzīvu atrast būs stipri sarežģīti, ieciklējoties uz konkrētu motoru tas paliek vēl sarežģītāk.

0 0 Atbildēt

darklight rakstīja: Neņem ezi galvā, viņš ir debīls.

Izskatās, ka te nevienam nav bijušas nekādas problēmas ar Volvo dzinējiem, tāpēc nevienam nav īsti ko teikt.

Es ņemtu jaudīgāko, bet nu tie ir mani putni...

P.S. Ezis nav debīls vienmēr, bet brīvdienās noteikti, jo brīvdienās viņš ir pālī.

Varbūt es esmu pālī bet lūžņus nepērku,kaut gan kādam citam 2014.gads arī skaitās lūznis.

0 0 Atbildēt

WALA rakstīja: Atkarīgs ko uzskata par problēmām, ir bijuši pie rokas tādi, ka panelī "kā jaungada eglīte", bet citādi ļoti OK braucams ...

Ja motors negrab un "nezvana", tad palielam var gadiem braukt un par visu "poh"

Zini,man pēc benzīnieka viņš vienmēr liekas skaļš,nevaru pierast pie dīzeļa.Toties degvielas ekonomija,tas ir pisec,viņam laikam garšo gaiss.Ziemā pa pilsētu vidējais patēriņš 4,6l.Autiņam bāka kaut kādi 47 litri,50 token nav.Vasarā ar bāku varu nobraukt 1200 km,ja es brauktu tikai pa šoseju tad visi 1400 km,ziema 1000 ar kapeikam,viena bāka mēnesim.Atradu infu par manu auto internetā,auto pašmasa bez vadītāja 1070 kg,laikam no folijas ražots.

Runājot par Jaungada eglīti,es tādu esmu redzējis Škoda Octavia 2008 gada,tāpēc nepiesieniet to citronam.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

feciic rakstīja: Tiem gadiem ja nav jau mainīti tad būs rokeri jau beigti-diagnosticējas vienkārši-ja dzirdams pur pur pur gaisa filtra kastē tad viss skaidrs.

Kopumā kā jau rakstīju 17 gadus vecai mizai jāskatās faktiskais stāvoklis jo dzīvu atrast būs stipri sarežģīti, ieciklējoties uz konkrētu motoru tas paliek vēl sarežģītāk.

Tie ir vārsti, kas tais pur/pur.Vaig pacelt vārstu vāku- rokerus tad varēs vnk salasīt saujā un mierīgi braukt tāļāk.Attiecīgajam vārstam var iepsist pa galvu ar Āmuru, tad tas aizkrītīs ciet un pur/purs mitēsies.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti