Nezinu, kas konkrēti skaitās foršs priekš auto, bet man kā vīrietim vienmēr ir prieks par cenuklubs.lv dāvanu kartēm.
P.S. Man neviens par šo nav samaksājis 😎
Nezinu, kas konkrēti skaitās foršs priekš auto, bet man kā vīrietim vienmēr ir prieks par cenuklubs.lv dāvanu kartēm.
P.S. Man neviens par šo nav samaksājis 😎
Manuprāt, dāvanu karte ir nekas cits, kā daļēji bojāta nauda. Labāk jau uzdāvināt dažas banknotes un uzrakstīt uz aploksnes "tikai priekš auto"
Nu tas diskutabli. Dāvanu karte dod iespēju uzdāvināt kaut ko tādu, ko saņēmējs grib, bet laužas - t.i. naudu tam iztērēt nesaņemsies. Un tāds uzraksts uz aploksnes neko nepalīdzēs.
Arī dāvanu karte nepalīdzēs. Tā vienkārši piespiež cilvēku iepirkties kādā noteiktā vietā par konkrēto summu, vai lielāku, kamēr kartei nav iestājies noilgums. Ja dāvina tuvs cilvēks, vēl vajadzēs atskaitīties: nu, ko tu nopirki par to karti ? Vēl neko ?? ;)
Vajag nomainīt spraudēju kas tas par neveiksminieku kurš pieņem tādas dāvanas no sievietēm.
Nabaga Šīrs! Viņam neviens nekad neko nav dāvinājis 😁
dāvanu karte
Kurā veikalā labāk iegādāties dāvanu karti dzimšanas dienā vīrietim, lai viņš varētu iegādāties kaut ko foršu priekš sava auto? paldies