Nu tad piepīpējot kautkas arī būs izbeidzies, ja audio sistēma parastā tad galva, ja Dynavin tad pastiprinātājs.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Nu tad piepīpējot kautkas arī būs izbeidzies, ja audio sistēma parastā tad galva, ja Dynavin tad pastiprinātājs.
Kā pīpēji, pie rūcoša motora?
Slēdz klāt kompi un skaties kļūdas. Audiosistēmas nosaukumu nosaukt nepapūlējies, bet no kaut kādām sagramstītām shēmām noprotu ka visi skaļruņi ir pievienoti vienam dzelzim, vai tas būtu maģis, vai atsevišķs pastiprinātājs.
Sveiks!
Audiosistēmas dati:
Device part number : 3QOO35819A
Hardware : 523
Sofyware : 0629
Paldies par ieteikumu. Mēģināšu slēgt kompi klāt un skatīties vai ko parāda.
Es teiktu ka meklē nelaimi basu "kastē" (tas jau tehniski tāds pat skaļrunis vien ir, tik citām frekvencēm pieskaņots). Var būt sākot ar sūdīgu kontaktu vados, līdz problēmām ar pretestībām, vai arī pats skaļruņa magnēts/citas daļas pateica čau. Bet nu var jau gadīties ari ka ja ir patiprinātājs, tad tam nosprāga kaut kas ...
Jo ja citi skan, tad tie "citi" skaļruņi ir jūtīgāki uz sprieguma lecieniem nekā basi, izņemot ja auto ir noticis kaut kāds baigais kolhozs, un viss ir slikti ar pretestībām ...
Ko tu gribi tur kompī ieraudzīt man nav skaidrs.
Aizej uz servisu, lai pieslēdz kompi. Tad aizej uz citu servisu, kur pārbauda skaļruņus, tad aizej uz citu servisu, kur pārbauda pastiprinātajus. Galvenais noteikums - visur, kur iesi, pērc to, ko tev piedāvā.
Es vēl ieteiktu nomainīt ģenerātoru, akumulatoru jo iespējams, spriegums par vāju. Tad vēl vajadzētu iztīrīt visu salonu, dzinēju. Nomainīt apšuvumu.
Nu un tad, var apskatīties vadus, kas iet uz basiem.
Viencexpercs rakstīja: Ko tu gribi tur kompī ieraudzīt man nav skaidrs.
Aizej uz servisu, lai pieslēdz kompi. Tad aizej uz citu servisu, kur pārbauda skaļruņus, tad aizej uz citu servisu, kur pārbauda pastiprinātajus. Galvenais noteikums - visur, kur iesi, pērc to, ko tev piedāvā.
Es vēl ieteiktu nomainīt ģenerātoru, akumulatoru jo iespējams, spriegums par vāju. Tad vēl vajadzētu iztīrīt visu salonu, dzinēju. Nomainīt apšuvumu.
Nu un tad, var apskatīties vadus, kas iet uz basiem.
Tu nopietni,uz basiem iet savi vadi?
"pēkšni pazuda bass un skan tikai skaļruņi"
skaļruņi strādā, bet basi nē.
Ir auto, kur daudz skaļruņi. Ko es zinu, kāda stereosistēma tam vācu mēslam? Laikam tev taisnība. Tas taču vācietis. Tur viena, kura visu laiku krakšķ.
Nestrāda audio sistēma jeb tieši bass
Sveiki!
Ir problēma VW Passatam B8, 2015. gada..
Pēkšni pazuda bass un skan tikai skaļruņi, sākumā bass sāka "purkšķināt" un tad izbeidzās pavisam. Ar iestatījumiem nav saistīts. Kā arī tas notika tieši mirklī kad piepīpēju ar krokodīliem citu auto. Vai tas varētu būt saistīts ar to, vai vnk sakritība?
Kāds varētu palīdzēt ar ieteikumiem ko darīt un kā saprast, kas ir pie vainas? Varbūt kādam ir kāda pieredze? Gribas tomēr braukt komfortā un skaņa šobrīd mašīnā ir drausmīga.