Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Volkswagen Golf 2024 / 2025 (modernizācija) auto tests, atsauksmes un iespaidi

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Volkswagen Golf face-lift jeb modernizācija auto tests, atsauksmes un iespaidi par jauno modeli no 2024 / 2025

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
7 0 Atbildēt

Pateicos iAuto redaktoram par iespēju izmēģināt VW Golf 8 facelift! Auto testēju vairākas stundas - izbraucot lielu loku pa Kurzemes ceļiem, bet tikai pa asfalta ceļiem, tā kā mašīna ir jauna un smuka, nu negribēju kaut kur braukt pa grants ceļiem, kā arī auto komplektācija bija ar 18 collu riteņiem, tas viennozīmīgi ir komfortablai braukšanai pa asfaltu. Auto bija ar 1.8 litru benzīna dzinēju un DSG automātu. Ļoti patika lielais salona vidus ekrāns ar daudz funkcijām, un tas viss latviski! Ir arī fiziskās pogas, gan viduskonsolē, sānos, gan uz stūres, sānu atpakaļskata spoguļi nav ne par lielu, ne par mazu, tieši, kā vajag. Vadītāja sēdeklis ļoti labs, pēc vairāku stundu brauciena, nejutos samocīts, tajā sēžot, protams, kreisā kāja atpūšas malā, jālieto tikai labā kāja, kuru arī, braucot garus gabalus pa šoseju, var atpūtināt, jo jāieslēdz atbilstošam ātrumam kruīzs jeb autopilots.

7 0 Atbildēt

Braucot ar 90 km/st, kārtējo reizi pārliecinājos, ka situācija uz šosejām Latvijā nav mainījusies, joprojām citi braucēji brauc neatļauti ātrāk un apdzen mani, pie kam, dara to, šķērsojot nepārtraukto viduslīniju un krustojumu vietās ar mazāksvarīgiem ceļiem, arī nesoties pāri strīpaini iesvītrotajiem viduslaukumiem - drošības saliņām, un jēga tādai apdzīšanai ir maza, jo pēc neilga laika priekšā bija greideris ar krūmu griešanas roku, un tur visi lielie skrējēji brauca kārtīgā rindiņā, lai sagaidītu iespēju pabraukt garām krūmu griezējam Auto ripo ļoti labi, viss ir klusu, vējš iet apkārt labi, klusa šņākoņa tikai, kas netraucē, mūzika skan labi, interesanti bija, ka auto priekšējā ekrānā brīdina par sānu joslu tuvošanos, nomainot baltu svītru uz dzeltenu svītru, kā arī ar pīkstieniem, ja par tuvu sānu svītrām, un nedaudz delikāti stūres kustība ar nelielu vibrāciju uz ceļa atpakaļ, protams, to izmēģināju, kad neviens cits auto nebija pretim vai aizmugurē.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Jep , ja velkas, tad jādzen nost. Es būtu palaidis garām un neregulējamos krustojumos būtu aizliegts apdzīt? It kā nevajadzētu būt, jo pēc definīcijas katrs sānceļš uz šosejas taisa krustojumu...

7 0 Atbildēt

Degvielas patēriņu ekrānā rādīja 5.8 l/100km (ar tekstu ekrānā - ilglaicīgi), bet tas nebija mans Nelielu gabalu braucu kopā ar iAuto redaktoru, un redzēju, ka viņš brauc dinamiski un enerģiski, es savukārt esmu tāds mierīgs braucējs, kurš nekur nesteidzas, tāpēc rēķinu, ka varētu būt 4-5 litri ikdienā, kāds man ir parasti, braucot ar savu auto. Izmēģināju 30 kg kravu atvest no veikala līdz mājām, un teikšu, bagāžnieks ir labs, visu varēju iekrāmēt un izņemt, ja kādreiz vajag kaut ko garu vai lielu vest, var gan nolocīt sēdekļus, gan arī atvērt aizmugures sēdekļu vidū lūku. Atkārtošos, bet tā ir taisnība, VW Golf ikdienā nodrošina 90% ikdienas vajadzību, gan pārvietoties no A uz B, gan vest ģimeni, gan iepirkties veikalā un izmantot bagāžnieku pirkumiem, gan no ārpuses, gan no iekšpuses nekas uzkrītošs, dizains mierīgs un uzreiz atpazīstams, viss pa rokai un savās vietās - tas ir golfs

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

Un nav nekā slikta? Ideāli!

GTD2 Reģ.: 18.10.2004
4 0 Atbildēt

topinamburs rakstīja: Un nav nekā slikta? Ideāli!

golps taču kompaktklases etalons, tāds vienmēr ir bijis un šķiet, ka tāds ir vēl joprojām.

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

VOLKSWAGEN GOLF auto tests 8 paaudzes face-lift! 1.5L, 150 Zs, patēriņš 5.4L, no 0-100 km/ h 8.4 sek

Lasītākie raksti

Jaunie raksti