Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Kuriem jaunajiem modeļiem ir glāžu turētājs pie stūres?

TaxMax Reģ.: 20.11.2024

Sveicināti!

Man ir 2012. gada Auris.

Jāpērk jauns auto, bet viena lieta kas man patīk ir

glāžu turētājs pie stūres.

Kuriem jaunajiem modeļiem ir glāžu turētājs pie stūres?

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Šitā interesanta fīča. Pat nevaru iedomāties, ka būtu vēl kādam auto redzējis.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
1 0 Atbildēt

Jā, galvenais, kur glāzi nolikt, cits viss pakārtoti?

Sawron Reģ.: 26.04.2022
0 0 Atbildēt

Šitie pie stūres dara visu, izņemot braukšanu...

DALJNOBOJS Reģ.: 19.04.2017
1 0 Atbildēt

Vienīgais, kas nāk prātā ir Renault Trafic

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Berlingo/Rifter. Bet tas caurums ir tik mazs, ka normālu krūzi tur neielikt.

Uggga Reģ.: 04.01.2006
1 0 Atbildēt

Man atkal šis variants galīgi nepatīk. Ja glāžu turētājs ir izbīdīts, kāpjot iekšā-ārā, ir sajūta, ka var viņu aizķert un nolauzt.

Ja tur ieliek kādu 0,5 glāzi vai pamatīgāku termokrūzi, sāk traucēt redzamību. Ne tā, ka tieši logu vai spoguli aizsedz, bet traucē tas, ka viņa acu priekšā rēgojās.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Tā tas ir. Visi kas sakarinājuši smaržekļus un citus karekļus pie salona atpakaļskata spoguļa būtu pelnījuši 3nieku TA apskatē.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Tur ne to, ka "varbūt" nolauzt, drīzāk ka pat garantēti. Parastam auto tur parasti ir gaismu slēdzis- pat to savureiz ar celi var aizskart.

Sakarinājuši- likt noraut/nost un vēl iekassēt sodu ,kā savulaik par plēvi uz pr.stikliem.Senlaiku lohi vimpeļus karināja,nozīmītes sprauda un visādas pakaklāju bārkstis līmēja.Un tad vel brīnās, ka "neierauga" acīmredzamo. Kad pieraduši, ka redzeslokā visu laiku kaut kas kustās un virpinās.

0pis Reģ.: 16.02.2023
0 0 Atbildēt

Kruti bija vienkapeikas aizspraust zem logu gumijas, pa riņķi. Interesanti, ka tajā nesaskatīja "PSRS ekonomiskās sistēmas pazemošanu" vai tmldz sūdu, ar ko slimo putlerlande.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti