Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Lukturis - gaismiņa

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Piedāvājumā ir plašs klāsts, taču mūsu mērķis ir identificēt un ieteikt visfunkcionālāko un ērtāko lukturi dažādām situācijām.

0 0 Atbildēt

Latvijā zemessargiem un NBS izdod šos lukturus – Sidewinder Compact II Kit Coyote (Streamlight)

Milcamp 169 eiro milcamp.eu/produkts/lukturis-sidewinder-compact-ii-kit-coyote-streamlight/

Arsenālā 198 eur arsenal.lv/produkti/lukturisi-lampas-prozektori/galvas-lukturi/lukturis-streamlight-mil-sidewinder-compact-ii-9415

Tādiem pārgājieniem šis ir par niknu lukturis un diez vai ir vajadzīga sarkanā gaisma.

0 0 Atbildēt

Pluss ir tāds, ka tev var likt iekšā gandrīz jebkuru pirkstiņa bateriju

0pis Reģ.: 16.02.2023
0 0 Atbildēt

Man neko nevajag likt iekšā - ne pirkstiņu, ne bateriju 😳

Nianse - liekot lētās alkaline baterijas, jaudīgs lukturis pat sākumā nesasniegs savu plānoto gaišumu un izdzisīs pēc 1, 2, 3 sekundēm.

Kas tad nu par pirkšanas trakumu uznācis, 700 eiro par galvas lukturi....var tak lieko naudu iemest Maģāram, vismaz paskatās viģikus kā okupanti met krustus pirms satikt druonu.

0 0 Atbildēt

Par šito lukturi ir daudz labas atsauksmes 

FENIX Unisex's Hm50r Rechargeable Headlamp

Cena 70 eiro amzn.to/4gJ1nyn

0 0 Atbildēt

Es nopirku šito

Coast HX4 Dual Colour 80 Lumen C.O.B. Cliplight

Par 26 eiro amzn.to/4j7gTFW

0 0 Atbildēt

Plusi

Var galvu pagriezt, tādejādi lukturi var piespraust gan vertikāli, piemēram, pie krekla kabatas, gan horizontāli pie cepures naga un spīdināt gaismu tieši tur, kur vajag.

Mīnusi

Liela ieslēgšanas poga, tā mēdz netīšām piespiesties un ieslēgties - iztērē bateriju.

Plastmasas korpuss, vieglāk salauzt.

0 0 Atbildēt

Tagad pasūtīju: LED Torch High Lumen Super Bright 2 Colour Lights (Red & White) Torch Battery Operated 4 Modes Waterproof

25 eiro amzn.to/4gGEpIc

Jo ir grozāmā galva, kas paplašina tā pielietojumu un metāla korpuss

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Uz ko es pievērstu uzmanību? Lai būtu iespēja ielikt šāda tipa vilkmes bateriju 

Molicel INR-21700-P50B Datasheet

Size: 21700

Approximate Diameter: 21.4 mm +/- 0.15mm

Approximate Length: 70mm +/- 0.15mm

Brand: Molicel/NPE

Manufacturer Rated Capacity: 5000mAh

Manufacturer Rated Standard Discharge Capacity: 4850mAh (Minimum)

Manufacturer Rated Max Discharge Current: 60A (The discharge current is cut off at 80°C.)

Nominal Voltage: 3.6V

Peak Voltage: 4.2V

Protected: NO

Style: Flat Top

Color: Gray

Origin: Taiwan

un niodīma magnētiskais stiprinājums iespēja arī noderīga štelle.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Lukturi par naudu virs 20 EUR ???? Kas viņos tāds īpašs, galvenā sastāvdaļa prasta baterija ... Ražošanā tāds lukturis labi ja 5 EUR izmaksā ražojot Ķīnā ... Jeb jūs mēģina ar šito štruntu izgaismot snaipera mērķi 5 km attālumā ???

P.S. Varu pateikt uzreiz ja kaut kas ir noņemams, vai ar āķiem aizkabināms - 100% uz galvas tas būs nelietojams, man pat CAT lukturis kuram vienkāŗsi siskniņa ir ātāķējama vienā pusē - jau taisa ziepes un rada neērtības ( + baterija smaga)

P.S. pats lietoju šādas, bet ne jau no amazon on ne pa 20 EUR :

www.amazon.de/Pristar-Headlamp-Rechargeable-Waterproof-Headband/dp/B09C7NL8NW/

0 0 Atbildēt

Cena ir saistīta ar produkta kvalitāti, mans saimniecības dārgais lukturis ir Fenix E41

Intereses pēc paskatīšos cik tas tagad maksā.

Nopērc vienu tādu un pietiek visai dzīvei.

Ir mitruma izturīgs, diezgan spilgts.ar 3 režīmiem, metāla korpusā.

0 0 Atbildēt
ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

WALA arī man tāds ir, nedaudz vīliens. Ātri bača sēžās un kaut kā spilgtumu pats met nost. Kad ņēmu, uzķēros uz gaismas sensoru, kas praksē ir so so. Lenta led lokanā praktisks izgaismojums. Varēja viņā būt tā lielā baterija, lai tāds nonstops kārtīgs. Sensoru varēja aizvietot ar knibuļa veidīgu slēdzi, kuru cimdos pārslēgt varētu.

Cena jā, lietai kuru extrem apstākļos var ātri pazaudēt. Tad jau 10 lēti alternatīvi, visās malās noliec un ir pie rokas vienmēr un ok. 

Pirms kāda laika iegādājos šādus vairākus un cena bija 7e ja nekļūdos. Ir labs, pietiekami.

www.decathlon.lv/p/192711-305235-makskeresanas-lukturis-onnight-100-uv-stiprinams-pie-galvas.html

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Es paņēmu vairākus - viens nosprāgst liek lādēties - ņem nākamo. Bet es priekrītu šie arī visam nederēs, bet manām vajadzībām ir ļoti OK. Visi tie "ūber lukturi" pagaidām sevi nav attaisnojuši, vienam mode silt uz galvas, nu tā ka jūt, citam tirināšanās "efekts" utml. Ja velo lukturis vai teiksim lukturis pie ieroča - tad drusku citas prasības ...

Lasītākie raksti

Jaunie raksti