Alfa Romeo Junior 2025 / 2026 elektro auto tests, atsauksmes un iespaidi - Forums - iAuto

Alfa Romeo Junior 2025 / 2026 elektro auto tests, atsauksmes un iespaidi

GadaAuto Reģ.: 20.09.2014

Alfa Romeo Junior elektro auto tests, atsauksmes un iespaidi par jauno modeli no 2025 / 2026

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
1 0 Atbildēt

Kulta auto. Kas ir ar Alfistiem? Kāpēc viņi nekomentē? Ev  man patika. Sēdekļi cieti, jācieš. Krāsa atbilstoša. 

darklight Reģ.: 29.10.2013
1 0 Atbildēt

Alfisti nekomentē, jo šī nav nekāda Alfa.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

kārtējais Stellantis masu produkts no viena konveijera, ko plāno pārdot dārgāk, jo spīdīgāks bļembaks?

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
2 0 Atbildēt

nav viedoklis par šo auto - braukšanas īpašībām - arī testu dienā nesanāca izbraukt, kā stāvošu izvērtēju, iesēdos, apskatījos salonu, kloķus utt. krāsa pareizā, virsbūvei, par priekšējo paneli - savdabīgs, atšķirīgs no citiem testa auto, testu biedrs pēc izkāpšanas teica, ka sēdeklis foršs, ērti braukt, bet tā nekas īpašs, fiats kā fiats

jvanks Reģ.: 29.08.2002
1 0 Atbildēt

Vienā vārdā - Stellantis…

Sliktākajā tā nozīmē. 

Gribu mīlēt Alfa Romeo visus modeļus. Zīmols tik tīkams katrak automīlim, bet šis Alfa Romeo “izstrādājums” diemžēl ir absoluti nekāds

Stellantis kur pieķeras tur ir slikta kvalitāte, nepārliecinošas gaitas īpašības, lētums un neuzticamība, diemžēl. 

Gan jau ka kādam iepatiksies SABELT sporta krēsli (savdabīgi bet iespaidīgi) un stūre ar alkantara iestrādēm, bet apakšā šim auto mav nekā no Alfa Romeo garšīgās ēdienkartes

nomiks Reģ.: 30.10.2002
1 0 Atbildēt

Tie paši vēži tikai citā kulītē jeb tā pati Opel Mokka-e, tikai skaistāka. Daudz salona detaļu kopīgas ar Opel un Peugeot. Stellantis ietekme nozīmīga. 

Fifīgs pilsētas auto, bet ne vairāk.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
1 1 Atbildēt

Nu cilvēki mīļie, es saprotu, ka visu esat pagaršojuši un ir ar ko salīdzināt. Rudenīgs laiks un nav A saulītes. Bet patreiz vispār kas ir kas, ar ko sakrustots un savienots, apvienots. 

Te skaista krāsa, iekšā sēžot arī skats uz to priekšējo pusi daudz maz civilizēts, nav tie kantainie p,ulksteņi. Pie draugiem, uz galda uzmetīsi auto atslēgas ar to emblēmu, kādu? 

Es dodu 👍 par izskatu un sajūtu. Dinamika mūsu mierinātajā satiksmē pilnīgi ok. Pilsētas legālos luksaforu dragos bez problēmām. Sacensībās, ja nu foto orientēšanās, check ok! Stellantis, kaut kāda tālākās ekspluotācijas drošības spilvens. Nu nez, kad vasarā pa skaistajiem Latvijas ceļiem testēju, man iepatikās tā sajūta, kāda. Un mūsdienu ātrajā patērētāju pasaulē vajag sajūtu, vismaz. Te viņa IR. Un ne jau visiem interesē teh nianses un iespējas.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti