huu.. es jau nodomāju, ka Bizenajs arī pārdod..
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
huu.. es jau nodomāju, ka Bizenajs arī pārdod..
Nē, bizenājs uzpērk vairumā, tāpēc arī uztaisīja šo topiku.[addsig]
"Savaadaakdomaajoshie" -> [addsig]
, nee tik vienkaarshi no manis visvaljaa netiksiet[addsig]
Mekleeju origjinaalo SAAB -
raadzjinju un CD atskanjotaaju..ko citi saka par vinjiem? Kaadi vinji ir?Man patiik vinju dizains,kas iet kopaa ar visu salona ieksheejo apkaartni.Bet kaa ir ar skanjas kvalitaati?
Vai taadus lietotus var kaut kur dabuut un pa cik?
Yess, 9000
Hi Biz,
Tad jau vajag uztaisiit topiku: SaaB baraholka
Un uz priekshu tirotaaji . . .
Taa... Viss ir slikti... Es juutos slikti... Man ir skumji liidz asaraam... Bet es neredzu citu izeju... Taapeec:
Tiek paardots 9000CSE 2.3HOT 197Zs (nu tipa visi saka, ka 200). Rokas kaarba, nav luukas. Paareejais praktiski viss ir. 2x airbag, 2x signal., kruize, el. aadas salons ar atminu vadiitaajam, jaunaa parauga stuure (auto razots 94.g. beigaas kaa 95. gada modelis). Nu t.i. vizuaali 95., peec papiiriem - 94. Ko lai piebilst veel... tikko nomainiita ellja, sveces, paarlasiitas piekares bukses, savirze utml. Ir shaadi taadi siikumi, kas jaaizdara (to varu arii pats pie reaalas pirceeju intereses). Paardoshanas iemesls? Nu, ir jaapaardod... Ak jaa. Cena. Gribeetos ap 5000EUR, plusmiinus... bet zvaniet/rakstiet - sarunaasim!
Pirmajam, kas brauks skatiities - special prize.
martins@bccs.lv vai oga@artlibitum.net vai 6534445
"suudraba" metaljix.
Pie extraam - OCTA, tiko uztaisiita uz 7 meenshi un KRUTS numurs (JE-22) [addsig]
kruts numurs ir kautkas-9000 paareejais ir prieksh kakjiem [addsig]
saab 9000 aero 96g melns visas ekstras tikko no šveices perfektā stāvoklī 7000 eur
9691778
Jaap tikai automaats . . . (
Eeeeeeeeeemmmmmm... KURAM ir automaats, Saaber? ))
PS: es sapleesu taas tavas APC shlaukas Taa kaa taads kretiins...[addsig]
Tas Aero ir automaats, kas iepriekseejaa sludeklii.
Kaapeec sapleesi, kaa taa?
Aero... automaats?! Taa meedz buut?
Ai nu pats dumjsh - aiz slinkuma un rokassmeereetnegribeeshanas gribeeju tikai augsheejo nomainiit. Liidz ar to uzdevums bija vinju atdaliit nu paareejaam 2. T.i. no taa savienojuma. Taa kaa izpeetiiju, ka man taa vecaa smuki staigaa shurpu turpu, nospriedu, ka taveejaa vienkaarshi ielipusi tur kaukaadaa veidaa. Nu un meeginaaju vinju ar speeku izvilkt aaraa... )) NEKAD taa nedariet! Ja kaukas ir paredzeets komplektaa, tad arii veelams to mainiit komplektaa...[addsig]
Sab
Kad pacinjai rulleesi pakalj?
Nu laikam izskataas, ka JE-22 tomeer shkirsies no manis Bet vismaz neliels mierinaajums, ka pie labiem cilveekiem nonaaks... Vaardsakot interesentiem ir laiks domaat liidz pirmdienai!
www.geocities.com/alarins/tirgus.html
Veel piebilde - apmeeram meenesi vecs bosch silver plus 64Ah/600A (!) akiitis iekshaa.[addsig]
sakaraa ar probleemaam dziivee. mosh ir interese [addsig]
Vai tad kompensacijuno apdroshinatajiem nedabusi? Vinsh tach ir noraxtaams!
nu ja - pilnaa apmeeraa dabuus. taapeec ar intereseejos par ogas saabu. tieshi sudraba auto interesee ljoti. [addsig]
Nu tad zibeniigi. martins@bccs.lv vai 6534445. Varu piebraukt, paraadiit un taa. Pastaastiit visu... Jo riit-pariit shis buus jau prom, kaa izskataas [addsig]
Sho to var noprast peec shitaa:
www.geocities.com/alarins/tirgus.html
Bet, ja ir interese, tad tieshaam AATRI![addsig]
Es paardodu SAAB!!!
nu tad visi tirgonji un savaadaakdomaajoshie, uz priekshu!!!![addsig]