- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Bizenaj,draugs![]()
,topiku "tiiriibu" nenosargaasi,paskaties kaa piespamoti daudzi nesviesta topiki,pilniigi riebj![]()
Sho situaaciju var atrisinaat tikai piedzeroties un saakot uzdot jautaajumu "Tu mani cieni?" ![]()
Mix;man riebj,ka Tu saac iztureeties kaa "obligaatais kultmasoviks",shiis tendenciites piemiit veel daziem sheit esoshajiem,johaidi!!!Mani vienkaarshi tas izbesii,un es netaisos to taa mieriigi leopoldiski paarvaariit,vot!!!
ZGIŅ MĀJĀS!!! Un nerādies, kur nevajag...
Un iisteniibaa kaadreiz shim virtuaalajam kautinjam vajadzeeja notikt, jo nevar visu laiku dziivot paarmeeriigaa saticiibaa ![]()
Varbut ta bus izdevigak iepirkt kadu 9-5 Aero
tobish bus iespeja letak pirkt neka taga ?
(http://www.iauto.lv/viewtopic.php?topic=3955&forum=20&start=25)
Taa... Viss ir slikti... Es juutos slikti... Man ir skumji liidz asaraam... Bet es neredzu citu izeju... Taapeec:
Tiek paardots 9000CSE 2.3HOT 197Zs (nu tipa visi saka, ka 200). Rokas kaarba, nav luukas. Paareejais praktiski viss ir. 2x airbag, 2x signal., kruize, el. aadas salons ar atminu vadiitaajam, jaunaa parauga stuure (auto razots 94.g. beigaas kaa 95. gada modelis). Nu t.i. vizuaali 95., peec papiiriem - 94. Ko lai piebilst veel... tikko nomainiita ellja, sveces, paarlasiitas piekares bukses, savirze utml. Ir shaadi taadi siikumi, kas jaaizdara (to varu arii pats pie reaalas pirceeju intereses). Paardoshanas iemesls? Nu, ir jaapaardod... Ak jaa. Cena. Gribeetos ap 5000EUR, plusmiinus... bet zvaniet/rakstiet - sarunaasim!
www.autofoto.lv/win/data/pswd/autoone.html?MessageID=19117756
martins@bccs.lv vai oga@artlibitum.net vai 6534445[addsig]
Auto maksaa 3000ls,kursh smejaas,lai nepeerk
kauleeshanaas->tik uz augshu!!!!
Labpraat iegaadaashos tavu c14 kraasas modeli pa 3000, lai izskatiitos kaa mainiigas debesis no viena ziluma uz otru!
Tas ir nopietni!
Nekad nepirkshu AUDI MB VW vai veel kaadus citus autinjus. Tikai un vieniigi SAAB 900
[addsig]
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
21
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)