man vajag GSi opeli pa ~300 latiem[addsig]
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
man vajag GSi opeli pa ~300 latiem[addsig]
ir calibras prieksheejais bamperis - 45 Ls (sarkans) un haube ar ruuseejushu apakshu cena - 30 Ls, ja interese uldis@calibra.lv
Piedaavaaju:
Opel kadett D/E stoikas vai to detaļas (atsperes, atbalsta gumijas, utt), 5robu kārbu (1,6 benzīndzinējam);
viss no 1,6 motora - galvu ar visiem vārstiem, motora bloku,
virzuļi ar klaņiem, viens no klaņiem nederīgs, jo koķenei šāle aizgāja pa pieskari, uc;
D kadeta pakaļējais tilts ar pusasīm, baradaniem, bremzhu lokiem, utml (paaris gultnji nonjemti)
D kateta radiatoru (E kadetam bishi mazaaks), spidometru, stuures kjagas un veel kaut kaadi nieki.
Mekleeju:
2 prieksheejaas atsperes no 1,7 diizelja (astra, kadett);
E kadett radiatoru (nepiloshu);
1b1 karbuuzi labaa staavoklii;
E kadeta kreisais spoguli;
mozh kaadam atmetamie seedeklji (2durvniekam) labaa staavoklii aizkjeerushies.
piepz@inbox.lv
man ir no Kadett D 3 durvju pakaljeejais un pakaleejie saanu stikli, atdosu par sviestmaizi, man vini simts gadus nav vajadzigi[addsig]
veel ari no taa pasha pakaljeejaas atsperes un vel varu piedavat slieksnus no 4durvju askonas[addsig]
Vajag astrai 90-to gadu sākums, plastmasu, tas kurš priekšā pie stikla piespiežas, kuram logu tīrītāju slotiņas cauri nāk.
varu piedāvāt astras hečbeka aizmugurējo vāka stiklu.
Varu piedaavaat:
Vectra 2000 91g.(150 Zs) rez.daljas
Opel 1,6D motora daljas (galva, suuknis, bloks, u.t.t.)
Ehh, osis, kur tu biji pirms pāris nedēļām..... )
Piepzz:
Seedeklji ir, nu taadi daudzmaz cilvecigi tipa Recaro no gsi kadeta
2 gab 15LVL, ja ir interese.
x_rays@inbox.lv
biju tepat, bet neviens man naprasīja, ka vajag ko!
gribētu joprojām dabūt tos migliniekius, kas nāk ASTRA/VECTRA priekšējā bamperī!
varu piedāvāt priekšējos oranžos pagriezienus no MB W124 pa 5ls abus-moska kādam ļoti trūkst[addsig]
viesturss: ar kuru opeli tavi lukturi ir savietojami?
To Arnijs:
Kas ir ar motoru?
Un vel interesee pakalejaa balka kopaa. (kopaa ar bremzeem)
tas viss bija domaats par vectru 2000
visas mašīnas reiz paliek pa opeli,bet ja nopietni-nebija citas sakarīgākas sadaļas kur ielikt,vismaz pie detaļām [addsig]
viesturss: a kas tev liedza uztaisiit jaunu - mershiem?
Arnij, vai tev aizmugures lampas no V2000 ir? Es varētu paņemt abas divas. Un vēl interesē arī spidometrs. edgarsr@inbox.lv
diski uz 14, 5 skrūves, vieglmetāla, labi, OPEL OMEGA, SENATOR, REKORD
Pērku Opel Omega 98.g. priekšējos sēdekļus labā stāvoklī, vēlams cietākus. Vai arī kuros šrotos tos varētu meklēt?
taa taa, ljoti labpraat iegaadaatu omegas A prieksheejo bamperi. +/- normaalaa staavoklii.
Spoks5- varu piedāvāt spārnu komplektā ar Astru- cena attiecīga!
Pārdodu Astras Gsi migleniekus. Abus par 30ls.. Pērku pr. stiklu. t9207871
Opel detaļu tirgus
Ja kāds ko meklē vai kādam kas lieks