Nemuldi, Arnijs, Teu taa mice bija jau pirms helowiina
A sadalene man ar nau sadilusi, es to tikai krauju no vien amotora uz citu ![]()
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Nemuldi, Arnijs, Teu taa mice bija jau pirms helowiina
A sadalene man ar nau sadilusi, es to tikai krauju no vien amotora uz citu ![]()
Vajadzeetu askonas sadaleni.Mosh kaadam ir.
Mosh kaads var pastastit kaa pareizaak ir mainit sadaleni asconai.
Ir te kaads specs
Var dabut REKSIM kaarbu un kardanu,tikai buus pa$am jaabrauc peec tiem dzelz`iem uz Saldu. Atdo$u par Cesu Portera c`etrpaku..............
Tel.9856116
nopirksu spidometra datchiku, prieks GSi. Vajadzigi salona daljas,melnas.
meklēju Opel Corsa B 98g 2durvis. aizmugureejos kreslus, visu apšifku, siksnas utt.... varbut kads var ko piedavāt??? Tad raktiet maranello@one.lv
no telekoma nopirki vai ?
jaa...ta sanaaca...bet labaa stavoklii....itseviski motors...85 stukas bij noskrejis ka panjeemu![]()
Maranello, cik tavs autinj$ maksaaja?
Nekad nesanak laika, lai ieskrietu tajaa telekoma placiii..Pa cik tur var nopirkt leetaako, ejo$u Corsu ar TA???
ir gaisa meritajs no C30LE motora (omega a, senator b 3.0).
^^^^ priv vai 9325885
Varbuut kaadam ir Astras 92.g. 1.7D stuures pastiprinaataaja suuknis??? Zvaniet 6474072
13.11.2004 13:41
Var dabut REKSIM kaarbu un kardanu,tikai buus pa$am jaabrauc peec tiem dzelz`iem uz Saldu. Atdo$u par Cesu Portera c`etrpaku..............
Tel.9856116
Corsas tur var dabuut saakot no kautkadiem 800ls uz augshu....savejo panjeemu par stuku ls....
Interesee 1,8 opeelim sajuuga kurva un laikam arii disks (215mm). adatukamols@cc.lv
Kas tas pa telekoma autoplaci? Kur shams atrodaas?
Tiek tirgots Opel Kadett 2.0 8V detaljaas, taa kaa ir pieejams jebkas, salons, motors, hadene, gaazes aminji u.t.t.
Tirgojas ariidzan 7 gab. 14" 4X 100 dzelzs diski.
mail to bug at apollo punkts lv.
Peerku Opel origjinaalo magnetolu CAR-500 ar cd. manson2003@navigator.lv
tas placis uz Brīvībenes tadad ir SIA Autonams, un sakaraa ar to vareetu buut ka cenas ir mainījušās, uz augšu gan.
Vai tad nevienam nav askonas 1.6 sadalene???
MJanis rakstīja:
13.11.2004 13:41
Tel.9856116
Kaadam nav benziinieka kadeta baaka (necaura) aizkjeerusies Riigas apkaimee? Ja ir, dodiet zinju - piepz@inbox.lv
Ir shis tas no kadeta daljaam - motora daljas, kaarba, shis tas no hadenes, utt. Ja kaadam vajag, pa leetu naudu atdoshu, veelams visu uzreiz. Ir veel arii pieejami parastie un lietie diski ar riepaam/kameraam (dazhaadi).
Man vajadzētu oriģinālos kalpakus no Astras G un Vectras B uz 14 un 15. Protams normāl'a stāvoklī un pa lēto.
Varu pac aizbraukt pakaļ
Peerku opel priekshaa ieskruuveejamo aakji!!! manson2003@navigator.lv
Atvainojiet, es kļūdījos! Latvijas prezidenta konvojs stājas pie sarkanās gaismas un gaida 3.DAĻA (+ VIDEO)
5
iAuto par satiksmes organizēšanu Rīgā jaunajā krustojumā K.Ulmaņa gatve ar Lielirbes ielu 2.daļa (+ VIDEO)
17
Opel detaļu tirgus
Ja kāds ko meklē vai kādam kas lieks