Joslu mainītājs trāpās ceļā autobusam (+ video) 45

 
iAuto | 28.novembris 2016 16:46

Vieglā auto vadītājs apsteidz filmētāju pa labo pusi, taču, pabraucot vien dažus desmitus metru, atkal dodas pa labi, iznirstot priekšā autobusam.

 
Visi komentāri
 
Vernons 28.novembris 2016 18:37
2 11 Atbildēt

"Palaidniex"!

Palaidniex 28.novembris 2016 19:50
6 3 Atbildēt

Un?

Čalis tupa uzgrieza virsū autobusam un iebrauca aizņemtā joslā - lasi kustējās lēnāk kā pa to pašu joslu braucošie.

un?

kas jums te jāskaidro?

protams, ka vieglais vainīgs. Jūs gribējāt dzirdēt ko citu?

Ko jūs no manis gribat dzirdēt?

vienkāršotā valodā "podrezal" jeb piegrieza priekšā Autobusam un NOBREMZĒJA. pašiem tas nav skaidrs?

solaris 28.novembris 2016 18:47
2 11 Atbildēt

Palaidniex:

"te gan viss nav tik viennozīmīgi - nomainīja bez ekstrīma - esi tik labs un atlaid pedāli, lai atjaunotu drošu distanci"

"ja redzi, ka kāds Tevi apsteidz un grib iekārtoties tev priekšā, ir divi lēmumi:

1. atlaist savlaicīgi akseleratora pedāli, lai apsteidzējs to varētu drošāk izdarīt, tam būtu vairtāk vietas un tev sāktu veidoties pietiekama distance līdz jaunajam pa priekšu braucējam;

vai

2. nelaid viņu iekšā

- te nu jautājums - ko no abiem uzskatīt par bezkauņu - to, kas grib iespraukties šķirbā vai to, kuram negribās nevienu sev priekšā laist..."

Tāda ir Palaidniex pārliecība - ja kāds bez ekstrēmas ceļa nogriešanas un tūlītējas bremzēšanas tev parādās priekšā, tad pareizā rīcība ir atlaist akceleratora pedāli. Kaut kāda kritika attiecībā uz priekšā parādījušos no Palaidniex nav daudz dzirdēta.

Šajā video pārāk ekstremāli jau nemainīja, vienkārši tādā vēsā pofigā. Arī nebremzēja pēc joslas nomainīšanas. Tātad... 100% vainīgs autobusa vadītājs. Vai ne? Vieglā vadītājam ne par ko sev aizmugurē NEKAD nav jārūpējas. Šaubu nav, autobusa vadītājs ir bezkauņa.

Vernons 28.novembris 2016 19:40
2 14 Atbildēt

Vieglā vadītājam šādā situācijā nebija jāmaina joslas. Ar savlaicīgi ieslēgtu labu virzienu būtu aizbraucis! Vispār Maskavā daudzi atļaujas izmantot jebkuru spraugu, kur var iespraukties un tā arī brauc. Biju, braucu spoguļos skatīdamies un pat tad viens aptaurēja, jo lūk mans ātrums 110, 100 vietā bija par lēnu, "aizvika šķērsām" gar priekšu 150 vai 160, kā buru laiva. Pat spogulī neredzēju.

Palaidniex 28.novembris 2016 20:02
11 1 Atbildēt

Paņem nu acis rokā, Solaris...

Attiecībā pret filmētāju - ieslēdz kreiso pagriezienu, filmētājs mazliet atlaida akseleratoru un ielaida. VIss bez stressa, ne viens bezkaunīgi spiedās pārāk šaurā šķirbā, nedz kāds to šķīrbu par katru cenu mēģināja nosargāt. Ātrumi nelieli, visiem pietika vietas... Tehniski joslu mainīt nedrīkstēja - nepārtrauktā līnija (jo brauca pa nomali - filmētājs ir PIRMAJĀ joslā) no kurienes tur uzradās - vēsture klusē, pēc baigā agresora gan neizskatījās... un parādīšanās filmētājam priekšā nekādu stresu un negarantēšanu neizraisīja.

Un tagad otrā daļa:

Čalis tomēr izlemj griezt pa labi 24 sekundē par to liecina pagrieziena rādītājs, 26 sekundē kadra stūrī parādās PA NOMALI "lidojošs" autobuss un iezvana sānā tam, kurš vismaz nogriezties pal labi gribēja no joslas, kas to atļauj, un 26 sekundes beigās ir bums ar autobusu.

Kurp gribēja braukt autobuss - taisni vai pa labi, vēsture klusē, bet nu taisni tākā varētu beigties ar bums pret jebkuru citu...

Ja pa labi - ātrums priekš pasažieriem varētu vilkt uz atrakciju rodeo stilā... Tālākais gan liek domāt, ka arī autobuss gribēja pa labi...

Un tagad jautājums - KO DARA AUTOBUSS UZ NOMALES?

Secinājums - divi duraki - uz miurkli godīgam būt gribošs priekšā griezējs (lasi pārkāpējs) sastop citu, pa nomali maucošu vernonu ar "setru" (arī pārkāpēju)

Sekas nav nekāds pārsteigums! :)

Palaidniex 28.novembris 2016 20:08
16 1 Atbildēt

un jā, piemirsu piebilst - tas pa nomali autobusam priekšā griežošais 25 sekundē nospiež bremžu pedāli - tātad griež priekšā un bremzē - lasi griež priekšā, lai bremzētu :)

Un vēl 26 sekundē ir lieliski aplūkojama nepārtrauktā līnija, kura izbeidz asfaltēto nomali diagonāli starp priekšā griezēju un autobusu līdēju, norādot, kur pa labi no pirmās joslas griezt gribētāji drīkst braukt! ;)

Kā tur saka vernons - pāri nepārtrauktajai - nāvessods esot?

solaris 28.novembris 2016 20:17
7 22 Atbildēt

Par nomali tev taisnība, abi pārkāpa (līdz ar to vieglā vadītājam bija jābūt apjēgai, ka pa nomali vēl kāds var braukt).

Par autobusa ''lidošanu'' - kā vērtē. Pilsētā atļauto gan jau nepārkāpa.

Taču par manevru bez skatīšanās spogulī, līdz ar ko strauju piegriešanu priekšā, nedodot tehnisku iespēju izvairīties no sadursmes, atbildīgs ir tas, kurš to veica. Citiem vārdiem - te tas ir [izslavētais] 'priekšā esošais'.

Palaidniex 28.novembris 2016 20:38
7 1 Atbildēt

Es kaut kad esmu apstrīdējis, ka priekšā griešana un tad bremzēšana, priekšā griešana ar lēnaku ātrumu, priekšā griešana neskatoties spogulī būtu attaisnojama?

To ko saprot ar vārdu "podrezal" es uzsaktu par priekšā griezēja vaiņu.

Un tik un tā - ko autobuss dara uz nomales? :)

Un jā, kad te viens kamazs mainīja joslu no otrās uz pirmo, tad, visiem zināmā tipa prāt, vainīgs izrādijās pa pirmo joslu braucošs vieglais...

Kanibaals 28.novembris 2016 20:52
8 18 Atbildēt

Ko autobuss darīja tajā joslā? Tā kā divi pārkāpēji satikās.

otto 28.novembris 2016 22:14
0 11 Atbildēt

autobuss brauca - ja tev nepieleca (rāpot vai rikšot viņam neļāva vadītājs)

Pēteris 29.novembris 2016 13:33
0 0 Atbildēt

Vienīgais "Palaidnieks" no pārējo "specu" pulciņa ievēroja, ka autobuss atradās tur kur tam nebija jābūt! Vieglais ne pie kā nav vainīgs.

solaris 29.novembris 2016 15:10
4 5 Atbildēt

Līdzīgi, ja uz braucamās daļas atrodas cilvēks un tu bez jebkādām problēmām vari izvairīties no viņa notriekšanas, taču vēsā pofigā notriec, tad tu ne pie kā neesi vainīgs, jo gājējam tur nebija jāatrodas?

Pēteris 29.novembris 2016 16:19
7 2 Atbildēt

Tas pie Vernona. Viņam patīk "likumīgi" nogalināt.

Solaris, saliki divas lietas kopā, gājēju, kuru redzi un vari izvairīties un busu, kuru neredzi.

solaris 29.novembris 2016 16:53
0 6 Atbildēt

Tipa, spoguļu nav vai arī tajos aizliegts ieskatīties pirms manevra?

Vai nē, es sapratu tavu ģeniālo domu - autobuss bija neredzams, tas iznira no citas dimensijas. Jā, nu tagad gan skaidrs, ka tur nu neko, bezcerīgs variants.

Lasot interneta komentārus, tik bieži nāk prātā Einšteina prātojums par to, ka bezgalīgas ir tikai divas lietas...

DidzisKalnietis 29.novembris 2016 13:59
10 0 Atbildēt

Patiesībā vieglais pārkāpa, un savu pārkāpumu pabeidza, kad, šķērsojot nepārtraukto līniju atgriezās pirmajā joslā! Ar savu pārkāpumu viņš neizraisīja avāriju, un, kā izskatās pat stresu filmētājam nē!

Viss turpmākais ir uz autobusa sirdsapziņas!

Ir tikai viena lieta, kas šeit atkal ir ievērības vērta! Kā jau daudzkārt esmu teicis - teju visās avārijās nevainīgais arī ir drusku atbildīgs, jo gandrīz vienmēr varēja izvairīties. Arī šeit - tikko pametis nomali, pirms tam droši vien redzēja aiz sevis spogulītī autobusu, kas airē pa to pašu nomali, jo diez vai autobuss uzradās no nekurienes (ātrums, kādā tas uzradās neļauj domāt, ka buss izgriezās uz nomali no lēni braucošās pirmās rindas). Man, piemēram, pirms nogriešanās pa labi būtu licies interesanti - a kur palika buss?!

Vernons 29.novembris 2016 20:42
1 9 Atbildēt

Tikai distanci vēl pietrūka pieminēt!

Palaidniex 29.novembris 2016 21:11
10 0 Atbildēt

Vernon, ej ģintermuižai ar līkumu, citadi laupīs brīvību...

Vernons 29.novembris 2016 20:40
2 14 Atbildēt

Visa jezga ap drošu braukšanu slēpjas Ceļu satiksmes Likuma 19. panta 3. punktā: Katram uz ceļa jārīkojas TĀ, lai neveidotu bīstamu situāciju! Es ceru ka esmu pietiekoši potējis kārtību un secību, kā šajā situācijā bija "priekšā esošam" jārīkojas.

Palaidniex 29.novembris 2016 21:12
8 0 Atbildēt

Ej iepotē sev kadas nomierinošas drapītes...

Pastāsti kā tieši autobuss rīkojās, lai neveidotu bīstamu situāciju? :)

Vernons 30.novembris 2016 8:27
0 18 Atbildēt

CSL 19. pantu iemācies no galvas! Un no CSN 57. punktu arī! Ja nevēlies to darīt, tad Tava vieta Tavai "Alfai" aizmugurē pie bampera ar stūri rokās. Tu nekad neesi sēdējis smagajam pie stūres. Autobuss sasita vieglo tieši tā kā aprakstīju iepriekš. Tevis vadītam auto nav ne spoguļu, ne virzienrādītāju.

Palaidniex 30.novembris 2016 8:35
11 0 Atbildēt

Vernon, es vēlreiz atkārtošu jautājumu - ko tieši saskaņā ar tevis pieminētajiem diviem punktiem izpildīja tas autobusists?

Nu tā uz pirkstiem?

jā jā TIEŠI AUTOBUSISTS!

Vernons 30.novembris 2016 9:22
0 11 Atbildēt

Agresīva braukšana no vieglā puses!

Palaidniex 30.novembris 2016 10:31
9 0 Atbildēt

Ā un autobuss priekšzīmības paraugs, ja?

Palaidniex 30.novembris 2016 8:58
13 0 Atbildēt

Un vēl. Tu ar savu nekonsekvenci un pārspīlētu "setru" aisardzību esi aizgājis reālā "raznosā.

Lūk šajā video vainīgs esot vieglais, kurš piegrieza priekšā uz šosejas pa nomali (kur nemaz nedrīkstēja braukt) visus apsteigt gribošajam autobusam, kurš nu esot priekšzīmīgs CSL 19. punkta un kura tur vēl punkta priekšā un 200% esot vainīgs vieglais auto, bet lūk šajā situācijā - www.iauto.lv/video-tv/1983... ar putām uz lūpām aizstāvēji kravinieku, kurš pārkārtojas uz aizņemtu JOSLU (nevis nomali) un vieglais esot nu nezko noziedzies

Tad kā - ja griež priekšā vai sit pa sānu kravinieks, gribot citā joslā - tad vainīgs vieglais, bet ja vieglais griež poriekšā vai sit pa sānu tad atkal vieglais?

Kā tad tā?

Vernons 30.novembris 2016 9:21
0 14 Atbildēt

Kas ir auto maģistrāle un kas ir parasts ceļš ar vairākām joslām katrā virzienā? Krievija ir pievienojusies Konvencijai par ceļa zīmēm un ceļu satiksmi. Smagais vinnēs!

Par šo gadījuma. Krievijā par nepārtrauktās līnijas šķērsošanu atņem tiesības, bez vārda runas. Tas tā.

Būtu ļoti labi, ja Tu spētu atšķirt divas dažādas situācijas.

Palaidniex 30.novembris 2016 10:31
7 0 Atbildēt

Tu vispār saprati, ko tev jautā un pats saprati, ko atbildi? :D

Palaidniex 30.novembris 2016 10:35
10 0 Atbildēt

P.S.

Pa labo pusi tak apsteigt esot aizliegts. Kā tas iet kopā ar 19 kā tur punktu un piecdesmit kuru tur punktu? :D

Vernons 30.novembris 2016 10:49
0 11 Atbildēt

Izpildi "mājas darbu"! Un tad atkritīs arī Tavi jautājumi.

Palaidniex 30.novembris 2016 11:26
6 0 Atbildēt

vernonniem, kraviniekiem un setristiem mājasdarbi nav jāpilda? :D

Pēteris 30.novembris 2016 11:10
0 0 Atbildēt

Palaidniek, Nu tak liec onku mierā, smags gadījums. Apsteigšanas definīcija viņam nav zināma, bet ja nu tomēr ir, tad neizprotama!

Palaidniex 30.novembris 2016 11:19
5 0 Atbildēt

Redzi autobuss pa nomali drīkstot apsteigt un viņam virsū vieglais nedrīkst braukt

Bet kravinieku pa pirmo joslu vieglais nedrīkst apsteigt un kravinieks esot tiesīgs griezt virsū PA JOSLU BRAUCOŠAJAM.

Palaidniex 30.novembris 2016 11:29
5 0 Atbildēt

Vernon - nu pastāsti - kā tas autobuss tur nokļuva? Kā tur nokļuva vieglais man aptuveni ir skaidrs...

www.google.ru/maps/@56.0733...

Vernons 30.novembris 2016 12:10
0 14 Atbildēt

Un tādu "Paladnieku" ar vieglo ir pilnas ielas! Viens drīkst, otrs nedrīkst! Nepārtrauktu līniju ar vieglo 100% šķērsot aizliegts. Virzienrādītājs priekš sevis. Spogulī palūkoties bail. Joslu "atvērt" un "aizvērt" nieka lieta, jo visiem citiem "jāievēro distance". Bet signāla ieslēgšana vēl neatbrīvo no atbildības! Un visiem citiem tiesiskā paļāvība nekad nav eksistējusi!!!

Vieglais vienu pārkāpumu izbeidza, bet tūdaļ veica vairākus citus. Virzienrādītājs par īsu, spogulis "pie kājas", pār plecu palūkoties grūti. Ātrumu starpība atšķīrās divas reizes, bremzēšanas ceļu garumi četras reizes.

Neattaisnoju arī busa vadītāju, bet šo sadursmi izraisīja vieglais ar savu, ambīcijām pilno, rīcību. Tev tas nepatīk, bet tāda ir realitāte uz ceļa un katru dienu. Un tādu kā Tu šeit ir pārāk daudz.

Palaidniex 30.novembris 2016 13:03
14 0 Atbildēt

Nūū - tas bija situācijas pirmnajā fāzē.

Otrajā fāzē vieglais kā reizi visu ievēroja, nepārtraukto šķērsoja vernons. Brauca pa nomali, visus pa labo malu apsteidzot... Tas ir kā - priekšzīmīgas vadīšanas paraugs?

Vernons 30.novembris 2016 13:13
0 12 Atbildēt

Tieši tā kā dari Tu pats ar vieglo! Palasi savus komentārus augstāk! Ko Tu gribi panākt? Lai CSN pildītu katrs otrais?

Palaidniex 30.novembris 2016 17:21
3 0 Atbildēt

:D :D :D

Vernons 30.novembris 2016 12:19
0 0 Atbildēt
DidzisKalnietis 30.novembris 2016 13:47
21 0 Atbildēt

Vernon! Šoreiz Tu brauc galīgās auzās!!! Tajā vietā var pabrīnīties par kustības organizāciju kā tādu, jo loģiski būtu to joslu, kas atstāta nomalei, izveidot kā joslu, lai nogrieztos tikai pa labi, jo krustojuma otrā pusē ir josla izbraukšanai ar visām nepārtrauktajām līnijām. Tāpat nekas (!) neliecina, ka tā josla, ko šeit dēvējam par nomali, būtu atvēlēta sabiedriskajam transportam.

Un tagad vēlreiz sadalām video divās daļās. Pirmajā vieglais ir pārkāpis, jo ir braucis pa nomali, tad šķērso nepārtraukto līniju, iekārtojoties legālajā pirmajā joslā! Ar to viss izbeidzas, incidentu nav, visi laimīgi!

Otrā daļa ir pagrieziena ieslēgšana un atļautais manevrs no pirmās joslas pa labi, jo nomale izbeidzas ar nepārtraukto līniju, kas pirmo likumīgo joslu novirza pa labi (un taisni, kas šoreiz nav būtiski!). Un nevaru piekrist, ka šajā gadījumā pagrieziena rādītājs tika ieslēgts par vēlu, jo: 1) kustība ir ļoti lēna, līdz ar to laika pietiekoši; 2) priekš filmētāja tam ir tikai informatīvs raksturs, jo viņa kustībā neko nemaina!!! Pēc definīcijas man vispār nebūtu jāuztraucas par joslu, kas šajā situācijā ir nomale un nav paredzēta transporta līdzekļu kustībai - tātad tur vispār neviens nedrīkstētu braukt! Man pat it kā nevajadzētu paskatīties spogulītī, jo tur apdraudējumam nevajadzēja būt! Ko tur darīja autobuss?! Droši, ka bija saziepējies braukt taisni! Starp citu - tādējādi radot potenciāli nākamo avārijas situāciju, jo būtu ar visu ici uzgāzies virsū kādam, kurš, iespējams, gluži likumīgi brauktu pa labi no šķērsojošās ielas! Es nemaz nerunāju par to noteikumu pārkāpumu čupu, ko autobuss pārkāpa, lai to visu paveiktu!

Kā jau teicu iepriekš - vienīgais, kas raisa izbrīnu, ka vieglais, tikko pats iešļūcis pirmajā joslā no nomales, pat neiedomājās pasekot, kur airē autobuss, kas tikko viņam bija aiz muguras uz nomales!!!

Un te nu akmens Vernona dārziņā - autobusi tā brauc, jo viņiem, raugi, pulka cilvēku jāved un vēl grafikā jāiekļaujas, tāpēc šim mērķim pakļauts viss pārējais - pilnīga noteikumu un pārējo satiksmes dalībnieku ignorance. Vietā teiciens - esmu liels, tādēļ man taisnība! Jebkurā gadījumā - šodien maiņa beigusies, vairs nebūs jāmokās! Vismaz šodien!

Kur tas akmens? Kamēr Tu, Vernon, nemācīsi saviem šoferīšiem ievērot satiksmes noteikumus, nemācīsi cienīt tos un pārējos satiksmes dalībniekus, nemācīsi viņiem tulkot CSN un likumus tā, kā Tev izdevīgi, jo šeit pilnīgi piektītu Palaidniekam - Tevis pieminētos likuma un noteikumu punktus autobuss PĀRKĀPA dubultīg (!!!!), Tu tomēr esi bīstams, un Tev vismaz būtu jāaizliedz apmācīt citus, jo viņiem potē pēc definīcijas bīstamu attieksmi pret noteikumiem, likumiem un pārējiem satiksmes dalībniekiem!

Izlasi un IZPROTI (!) sevis pieminēto CSL 19. un CSN 57., kā arī visus pārējos likuma un noteikumu punktus! Ja nespēj izprast, tad Tev jāmet mācīšanu, komentēšanu un braukšanu pie malas, un jāiet rakt grāvjus (bet ne ceļa malās!!!)!

Pēteris 30.novembris 2016 14:16
3 0 Atbildēt

Jau nemāca, tā labā ziņa!

Vernons 30.novembris 2016 14:33
0 20 Atbildēt

Es kā busa vadītājs tur nebūtu iekritis! Kaut arī brauktu pa nomali! Nebrauc ātrāk krustojumā par citiem! Kāpēc Buss iet pa nomali? Tāpēc ka, no pieturas izbraucot, ir sastrēgums blakus. Visi Busi pa nomali sastrēguma laikā arī pārvietojas. Labi vai slikti tas ir krievu ziņā. "Po poņatijam"!

Atkāpe: Krasta ielā izveidoja joslu autobusiem vieglā auto platumā. Knapi var izbraukt! To 4. joslu bija jāveido šaurāku, ne viss pirmo! Un kurš bija autors? Palaidniex?

Par CSN nav norma nav pārkāpuma!

Kad jāieslēdz virzienrādītājs?

Ko nozīme savlaicīgi? Cik metrus pirms? Cik sekundes pirms?

Kam domāts spogulis?

Drošība nav jāgarantē?

Ar CSN 57. punktu sākas un beidzas braukšana! Dažam labam arī dzīvība!!! Bet CSL 19. pants uzlika par pienākuma CSDD izveidot normālus CSN, katram saprotamus, bez dubultas morāles. Ar CSL 19. pantu Ceļu policijai jāsāk rakstīt un izskatīt ikviena situācija! Bet tas kādam nav pieņemami.

Tev var piekrist tikai daļēji. Atnāc. Noorganizēšu Tev grupu no busa vadītājiem sirmām galvām un tad palūkosim ar kādu "bagāžu" Tu mūs pametīsi! Viens jauns puisis bija. Uzrakstīja vienu rakstu un viss! Un tad palūkosim cik katrs no mums ir bīstams. Tas kurš izprot un prot neveidot bīstamu situāciju, vai tas kurš to galīgi nesaprot. Tā kā STOP signāls, ar augšup paceltu roku!

DidzisKalnietis 30.novembris 2016 15:01
19 0 Atbildēt

Mans draugs! Tu turpini demagoģiju, kas ir kaitīga pēc definīcijas! Tu turpini attaisnot busa pārkāpumus (ar piebildi - es nebūtu), bet pārmet tiem, kuri neko patiesībā nepārkāpj! Kas ir atļauts Jupiteram, nav atļauts Merkuram (vai kuram tur mitoloģiskajam tēlam)!

Es vieglā vietā arī "nebūtu", jo, visticamāk, nebūtu braucis pa nomali, bet spogulītī vienalga būtu paskatījies, taču busam tur nebija jāatrodas ne ar kādām atrunām!!! Un, pat ja sastrēgums liels, un viņu neviens rindā nelaida, kas gan nekādi nav ticams, redzot kā viņi uzvedās pie mums, tam busam bija pirms krustojuma jāapstājas un jāgaida, kad tomēr kāds ielaidīs tajā pirmajā joslā, jo viņš NEKĀDĀ GADĪJUMĀ nedrīkstēja šķērsot krustojumu tā, kā centās to izdarīt!!!! Un nestāsti man, ka buss gribēja nogriezties pa labi, kas arī nebūtu likumīgs un atļauts manevrs - tad tas pats būtu uz sāniem, visi pasažieri pielipuši rūtīm kreisajā pusē un saspiesti visi krustojumā stāvošie transporta līdzekļi!

Šajā situācijā nav pamata runāt par pagriezienu signāla lietošanas ilgumu un attālumu, jo tas pat nebūtu pārkāpums - tikai informācijas nesniegšana, kas neko nemaina - līdzīgi, kā tad, ja joslas platuma nomales vietā būtu pusmetru augsta barjera, kas pēc būtības tur ir imitēta ar nepārtraukto līniju!

Par tām lekcijām runājot - Tu man nespēsi samaksāt, jo mana galva nav mazāk sirma par Tavu šoferīšu galvām un arī pieredze nav mazāka! Gan jau arī viņi to dara, bet iesaki viņiem vienkārši palasīt rūpīgāk šeit pie dažādajām avārijām atrodamos komentārus (un ne tikai manus!)! Tie ir par brīvu! Ja nav tupi - palīdzēs! Ja ir tupi - lai meklē citu darbu! Respektīvi - mācies kamēr es vēl esmu dzīvs! :-)

Būtu ar likumu jāaizliedz interpretēt likumus un noteikumus kā kuram izdevīgāk un ērtāk. Ļoti daudzu pārpratumu, negadījumu un domstarpību vispār nebūtu!

Vernons 30.novembris 2016 15:25
0 22 Atbildēt

Visam tam, par ko Tu raksti ir atbilde īsa: "Ceļu satiksmes Likuma 19. pants"! Nepārkāp loģiku, fizikas Likumus un CSN!

Negadījumu būtu vēl mazāk, ja par pienākumu uzliktu pildīt katram! Bet saskaņā ar CSN 105. panta 1. trešdaļu Noteikumus jāpilda katram otram, trešajam u.t.t.

Vai Tu esi tā vērts, lai Tev maksātu?

Pēteris 30.novembris 2016 16:08
24 0 Atbildēt

Nu par loģiku un fizikas likumu pārzināšanu, un galvenais, kā tie darbojas, labāk nepiemini, ar to Tev ir pilnīgās auzas! Labāk mēģini ieskaidrot sev, ka buss vai fūre uz ceļa ir daudz bīstamāki par kādu citu transporta līdzekli, kas jāņem vērā, tikai un vienīgi, to vadītājiem, bet CSN 99 % ir tie paši. Žēl tikai, ka daži, no tā sauktajiem PROFESIONĀĻIEM, patiesībā tādi ir.

DidzisKalnietis 30.novembris 2016 17:54
7 0 Atbildēt

Ar Tevi patiesi kaut kas nav kārtībā! Tu aicini ievērot likumus un noteikumus katram, bet ar putām uz lūpām aizstāvi busistus un kamazistus, kad tie pārkāpj! Tad Tu muldi par distancēm, nogriešanu un ko tik vēl nē! Nu tad savu komentāru izlasi un beidzot arī izpildi! Katram! Un sāc ar sevi!

Es, kā izskatās - atšķirībā no Tevis, kuram katrā otrajā komentārā izskan - ja man tā vajag, tad drīkst un pārējiem jāgarantē mana drošība, ne likumus ne noteikumus nepārkāpju!!!!

Palaidniex 30.novembris 2016 17:14
8 0 Atbildēt

Manuprāt, šis nu būtu pietiekams pamats gan CSDD gan Ģintermuižai reāli padomāt par šo pacientu...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti